Ne götürmeliyim

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
merhaba hanımlar. Öğrencimin annesi kanser hastasıydı. Malesef heryere yayılmış, hastahaneye yatırmışlar. Bugün kb sıyla konuştum, adam karşımda gözyaşlarına boğuldu. Ve durumu iyi değilmiş. Daha iki yaşın da bi bebeği var. Yarın ziyaretine gideceğim ve giderken ne götürülür karar veremedim. Canlı çiçek almıyorlarmış.
Güncellemek gerekirse gittiğimde kadının durumu öylesine ağırdı ki, acılar içinde kıvranıyordu. Karnı heryeri o kadar şişti ki. Hala kendime gelemedim. Öğrencimi her gördüğümde içim yanıyor. Sürekli annesinin ne iyileşip döneceğinden bahsediyor.

Son düzenleme:
Hastaya süt götürülür bizde ama bilemedim

Çok geçmiş olsun meyve süt vs götürebilirsiniz

Benimde aklıma keldi ama kadının durumu oldukça ağımış. O halde yiyecek içicek götürmek ayıp olmaz dimi?

Kolonya, su aklıma geldi.inşallah düzelir. Allah şifa versin.

süt meyve suyu kuru pasta vs

Iyi düsünmüsnüzde ... ama ne kadar dogru olur bilemeyiz tatlim benimde kanserli hasta tanidiklarim vardi ve bazilarina sekerli seyler pasta meyve suyu yasakdi etkiliyormus diye eee yiyemedikce üzülmesinler bide

Bence hablu tarzinde biseyler götürün güzel bir paket icinde böyle hani figur fln yapiyorlar ya hani moral olur hem hastanede böyle havlu sabun tarzlari cok lazim oluyor

Iyi düsünmüsnüzde ... ama ne kadar dogru olur bilemeyiz tatlim benimde kanserli hasta tanidiklarim vardi ve bazilarina sekerli seyler pasta meyve suyu yasakdi etkiliyormus diye eee yiyemedikce üzülmesinler bide
aklma gelen bunlar oldu cnm başka türlü bilmyrm ne gider

Hastaya adettir yiyecek içecek. Ama genelde onun adı aldınta refakatçıya yardım amaçlıdır. Yada hastaya ziyarete gidildiğinde diğer ziyaretçilere ikram da olur. Misal kolanya, meyve suyu, bisküvi gibi.

Benimde bir arkadasim bu durumdaydi ,sicak sicak giysin diye kokos bir terlik almistim pofuduklardan ,
Moral verecek bisi alin ,sabahlik,polar pijama ,kalpli yastik,smile yastik ,
Bunun benzeri neseli seyler alin ,
Yiyecek ,icecek kapsaminda bir organik meyve cay sepeti olabilir

Ewet ya. Pofuduk bir terlikle el havlusu süper olur. Şöyle canlı renklerde tüylü filan. İçi açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…