Tamam hadi kürtajı yasaklayalım. Ailelerin 4-5 hatta daha fazla cocuğu olsun. Kürtajı yasaklayan zihniyet bu ailelere cocuk basına 1.000.-TL para versin. Bunu yapacaklar mı tabii ki hayır. Sen kürtajı yasaklıyorsan o cocuklarin geçimini garanti altına Alman gerekir. Geçim sıkıntısı çeken bir anneden ileride topluma faydalı bireyler yetiştirmesini nasil beklersiniz. Madem kürtajı yasaklıyorsun o zaman tüp bebeğe neden sınırlama getirdin. Ya da ilac sağlarken neden IQ sınırı getirdin. Peki tecavuz sonucu hamile kalanların bebekleri. Hiçkimse tecavüzcüsünün çocuğunu doğurmak istemez. O cocuklar yurda bırakılır ya da anneleri tarafından öldürülür. Yurtların durumu malum. Haberlerde gördük bakıcıların o cocukları nasil dövdüğünü. Ülkemizde özürlü cocuklarin egitimi icin doğru dürüst bir egitim imkanı yokken hangi zihniyetle kürtajı yasaklarsin. Ben hic kürtaj yaptırmadım. Yaptirmayida düşünmem. Ama yaptiranada saygı duyarım. Kimseyi yargılamak benim haddime düşmediği gibi kimseninde haddine düşmemelidir. 80 TL emzirme parasıyla bu isler yürümüyor artık.