- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
telaslanmıssınız haklısınız ama biraz daha bekleyin
sarjı bitmiş ve yolda trafikte beklemek zorunda kalmıs olabilir
gelince sorarsınız
Önce sakin ol canım, bi haltlar karıştırıyo gibi duruyo ama eline yüzüne de bulaştırmış.
Ben kavgacı bi yapıda değilim, yani çata çat kavga edip hesap sormak yerine susmayı tercih ederdim. Nasıl olsa annesini ve arkadaşını aramışım, onun beni araması gerekir bu yüzden en azından 3-5 gün telefonlarına falan çıkmaz süründürürdüm sanırım :umursamaz:
bu ne yaa arabayı almadım dolmuşla gidicem diyor, traşa gidicem diyor ama hamama geçiyor ve sonrada kahve içmeye gidiyor arkadaşıyla. ee bu adabir pazar gününü sana ayıramıyoormu bunları yapacak fırsatı varken.. hadi onu geçtim neden sana yalan söylüyor arabayı almadım diyor yada traşa giderken hamama geçiyor ve teli kapalı oluyor nebilim yaa çok çelişkili geldi bana bu durum.. ve açıklmasını beklerdim eeğer açıklaması benim tatmin edersede affederdim'ki kolay kolay açıklancak bişi değil çünkü ortada yalan var.. ayrıca herşeye evet diyen taraf alttan alan taraf olma derim ben sana..
burnuma kötü kokular mı gelio ne :sinifsinif:
önce sakin olup açıklamasını dinle,baktın açıklamaları tutarlı değil weya seni tatmin etmedi o zaman iş değişir tabi...
ama yazdıklarını okuyunca ciddi tutarsızlıklar war arkadaşın yaptıklarında!!!
yazının yarısına kadar.. kocandan bahsediyosun sandım... annem dediğin onun annesimi oluyor ?? Bilemiyorum sevgilinin yaptığı şeyler normal değil.. Var bişeyler ne yazık ki..
pişkinliğinde bu kadarı olur
merak ettiim için ben suçlu oldum saat 12 oldu
bana dio ki nie bu kadar merak ettin sen yha
dogru ben onu merak etmicektim allahım yha bide oturmuş gözyası döküorum delisin sen delisinklava:
vallahı saskınlık ıcınde okudum...
bızımkıyle dedıgınız kısı sevgılınızlı nısalınızmı esnıızmı anlıyamadım...
eger sevgılınız ıse saatlı kurulmus gıbı her dakkasını hesabını nereye kadar sorcasınız merak ettım dogrusu tamam azı seyler paylasılır ama her dakka surdayım sunu yapıyom suraya gıdıyom garıp geldı yakında oda sıkılır ve bıkar nısanlınız erkek arkadasınız ..calısıyo calısma saatlerı bellı ve sız ona sizle ılgılemıyceg ıcın kızıyosunuz ınsalık halıdır bı arkadasını gormusdur bı yerde takılmısdır hıcmı guvenmıyosunuz 2 senelık ılısknıızde ılk defa oyle ısı olmus ve sız ne halt karıstıryo dusucesındesınız
aceba tek gecelık bı kacamakmı yapdı hazır hamama gıtmıs traş olmus suslenmıs puslemıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?