- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Gozunun onundeydim aslinda. Saklamadim. Ama ozellikle de soylemedim diyeyim.Abinizden nasıl/niye sakladınız? Şok.
Gozunun onundeydim aslinda. Saklamadim. Ama ozellikle de soylemedim diyeyim.
Ben de anlamam halaBenim de bir tanidigimin eşi hamileymiş kadini gordugum halde hamile oldugunu anlamamiştim dogurana kadar. Zaten kiloluydu ve bol giyinirdi dolayisiyla karninin bebek oldugunu anlamamistim.
Ben de anlamam halaAllah’tan abim son gun bana sen kilo mu dedin, bozulurdum yoksa sisko muyum yoksa diye gobegim cikmisti sadece onu da bir sekilde kapatiyordum son haftalarda.
Evet dün konuştum, aptallık etme kendine gel, bırak mücevherlerimiz konuşsun dedim jdjcfssd bugünkü testler de çok şükür negatif çıktıAmin, inşallah.
Sizde etrafınızı bi yoklayın, hamile rahim olabilir. Sizin rahim kıskanmış olabilir. Onunla güzel güzel konuşun, kıskançlık kötü birşey lütfen kendine gel, sen rahimsin aklını başına topla diyin
Umarım istemediğiniz bir gebellik yoktur, geciken regl kadar sinir bozan birşey yok gerçekten.
Hormonal mi psikolojik mi artık bilemem ama inşallah yaşadıklarımı anlamak zorunda kalmazsın.Daha fazla detaya girip ifşa olmakta istemiyorum.cidden çekilir gibi değildi. Canim çeken şeyi yemezsem delirecek gibi oluyordum.son hamileligimde de aserdim ama yemesem de olur modundaydim.ilk 2 hamileligim gibi beni çıldırma noktasına getirmedi.Belki de dediğin gibi psikolojiktir ama lanet olsun oyle psikolojiyeAşerme olayini merak edip biraz arastirmiştim hormonla vs alakasi olmadigini yani kesin kanitlanmis bir durum olmadigini daha cok psikolojik oldugunu okumuştum.
İnsan hamile degilken de bir seyler cani cekiyor sonuçta benim canim cekiyor yani ve aklima dustugunde mutlaka ulaşmaya calisiyorum ama gece vakti yollara vurmuyorum ya da belli bir donem bir meyveye takiyorum kafayi ve devamli onu yiyorum sonra bir daha agzima suresim gelmiyor.
Bunlar zaten normalde de olan şeyler ama hamile degilken gece yarisi canim şunu cekti diyip adami yollara dokemeyecegini bilen kadinlar hamileyken acilleen yemesi lazimmis yemezse bir sey olacakmis gibi tavirlara giriyor ustune kendini de inandiriyor bu duruma.Olay bu
Dag başı deyince bu üyenin adi neydi? Ya da konusu? Bana da sanki tanıdık geldiKocası sağlık çalışanları goya ahdkdhskss dağ başında oturuyorlardı,ufff çok pis düştük yannaz
Asermeye naz demisler de,o olay var gercekten.Herkesin hamileliği aynı olmuyor, aşermeyi evde yemek yapmamayı hatta 1 ekmeği dahi taşımamak için naz yapıp hamileliği öne süren de var, ben tansiyon düşüklüğüm hariç çok rahat bir hamilelik geçirdim aşerme bulantı vs olmadı, bunun rahatlığıyla olsa gerek kendimi hiç sakınmadım da karnım olmasa kız tekmelemese hamile miyim değil miyim ben bile anlamıyordum, bir arkadaşım çok zorlandı yemek dahi yapamıyordu doğurana kadar mide bulantıları bitmedi ama bir arkadaşım vardı ki oscarlık oyuncuydu, tüm gün bizimle şen şakrak takılırken, adamın iş çıkışına yakın bir telefon eder şunu aşerdim sancım var, ayaklarım şişti gelince ayaklarımı ov derdi, niye böyle yapıyorsun yazık değil mi adama dediğimizde onun çocuğunu taşıyorum biraz yorulsun derdi:)
Yok yok valla oyle değil o :)Aşerme olayini merak edip biraz arastirmiştim hormonla vs alakasi olmadigini yani kesin kanitlanmis bir durum olmadigini daha cok psikolojik oldugunu okumuştum.
İnsan hamile degilken de bir seyler cani cekiyor sonuçta benim canim cekiyor yani ve aklima dustugunde mutlaka ulaşmaya calisiyorum ama gece vakti yollara vurmuyorum ya da belli bir donem bir meyveye takiyorum kafayi ve devamli onu yiyorum sonra bir daha agzima suresim gelmiyor.
Bunlar zaten normalde de olan şeyler ama hamile degilken gece yarisi canim şunu cekti diyip adami yollara dokemeyecegini bilen kadinlar hamileyken acilleen yemesi lazimmis yemezse bir sey olacakmis gibi tavirlara giriyor ustune kendini de inandiriyor bu duruma.Olay bu
Kedigilerden gibi bir şeydi tam hatirlamiyorumDag başı deyince bu üyenin adi neydi? Ya da konusu? Bana da sanki tanıdık geldi
Şu hamileleri hiç anlamadım ya ,hamileyken ne aşerdim ne naz yaptım .Gece uykudan eşini uyandırıp aşerdim diyip birşeyler aldıranlara ağzım açık bakardımMerhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyoduAllah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum
Kendimin de hamile olduğumu açıklayarak özür dilerdim benMerhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyoduAllah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum
Yok çok doğru söylemişsin. Tamam ilgi istiyordur, hassas dönemden geçiyordur bunlar normal elbette fakat kimseyi zorla arattıramazsın maalesef. Yani böyle yaparak karşı tarafı duygusal bir dönemden de geçtikleri için kırıyorlar. Ben de ilgi isterim tabi ki ama kızsam da sövsem de saçma olacak çünkü hem o zorla yapacak bunları hem de aranızda bir soğukluk oluşacak. Zaten kendi aileleri bile ilgilenmezken onlara bir şey diyemeyip olan lafı arkadaşa kuzene ediyorlar. Benim kuzenim de aynı durumdaydı hoş o sıkıntılı dönemde duygusallık yaşayamadı bile. Fakat ben onu aradım üstelik hamile olduğunu bana söylemedi ben de bu duruma kızdım ama dile getirmedim tabi. Diğer kuzenime niye hamile olduğunu söylemedi bu güzel haberi paylaşsaydı keşke bizimle kutlardık ben başkalarından duyuyorum dedim bu arada biz üç kuzen birlikte büyüdük. O da zaten kendisi bile şoka uğradı üzüldü hatta ağladı görünce dedi o an anladım hak verdim çünkü hamileliği kendisi değil eşi istiyordu. Yine de aradım kendisini doğum yapınca açmadı bi daha aradım dönmedi de e napayım yani kapısına mı dayanayım zaten şehir dışındaydılar dönmüyorsa vardır bir sebebi dedim. Ama 100 kere de arayıp duracak değilim. Bir de hamilelik stresinden görmüyordur dedim. Ben böyle empati kurup ona kızmazken o aradan zaman geçince yanına gittiğimde eşi de dahil ( bu arada eşi de kuzeniMerhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyoduAllah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?