Ne hamilelik miş arkadaş?

Benim de bir tanidigimin eşi hamileymiş kadini gordugum halde hamile oldugunu anlamamiştim dogurana kadar. Zaten kiloluydu ve bol giyinirdi dolayisiyla karninin bebek oldugunu anlamamistim.
Ben de anlamam hala Allah’tan abim son gun bana sen kilo mu dedin, bozulurdum yoksa sisko muyum yoksa diye gobegim cikmisti sadece onu da bir sekilde kapatiyordum son haftalarda.

Erkek bir iş arkadaşım vardı. 6 haftalık hamileylen hamile olduğumu ona söylemedim diye küstü bana. Sjjwjw o geldi nedense aklıma. Abinize büyük sürpriz olmuştur
Ben de anlamam hala Allah’tan abim son gun bana sen kilo mu dedin, bozulurdum yoksa sisko muyum yoksa diye gobegim cikmisti sadece onu da bir sekilde kapatiyordum son haftalarda.

Tepkin normal ama yaw daha 6 haftalik hamilelikte ay ben yiyeyim gebeyim vs vs. Bu kadar reklama gerek yok bence. Hamilelik hastalik degil, hastalik haline gelebilir ama gebelikte bazi konularda daha hassas oluyor insan o dogru..

Yok aramadin sormadin, ilgilenmedin.. boyle diyen birini bi daha arayasin gelmez…kimse birseye zorunlu degil nihayetinde

3. Gebeliğim,ilk ikisi kanamalı düşük riskli ağır ve zor gebeliklerdi, ilkinde kesede yırtık oluştuğu için 10 gün yatmam gerekti ve annem baktı sağolsun hastaneye yatışı kabul etmediğim için.

İkincide 4 ay sürdüğü için sadece 3 hafta annemde kalmıştım mecburiyetten.

Bu defa öyle riskli bi durum olmadı klasik bulantılı zorlayıcı dönemlerim oldu ve 2 çocukla öyle böyle geçirdim. Eşime dahi bi defa naz yapmışlığım yok, adam o kadar rahat ki artık doğuma 6 7 hafta kalmasına rağmen kafasına göre takılmaya devam ediyor arkadaşlarıyla, sadece eve gelme konusunda her defasında kendini biraz daha aştığı için cinnet geçirdim geçenlerde, beni öyle görünce aklı gitti ve tamam bundan sonra evdeyim abartığımın farkına vardım dedi

Yani bana enteresan geliyor, belim ayrılana kadar işimi gücümü yapıyorum hergün bi başıma, hatta babam anneme, kız ağırlaştı iyice çocuklarla zorlanıyodur git biraz yardımcı ol demiş. Gerek yok anne ben hallediyorum dedim.

Kısacası milletin derdi yok da şımaracak yer arıyor, kendini bilen insanın yapacağı hareketlermiş gibi gelmiyor bana.

Evet dün konuştum, aptallık etme kendine gel, bırak mücevherlerimiz konuşsun dedim jdjcfssd bugünkü testler de çok şükür negatif çıktı

Hormonal mi psikolojik mi artık bilemem ama inşallah yaşadıklarımı anlamak zorunda kalmazsın.Daha fazla detaya girip ifşa olmakta istemiyorum.cidden çekilir gibi değildi. Canim çeken şeyi yemezsem delirecek gibi oluyordum.son hamileligimde de aserdim ama yemesem de olur modundaydim.ilk 2 hamileligim gibi beni çıldırma noktasına getirmedi.Belki de dediğin gibi psikolojiktir ama lanet olsun oyle psikolojiye

Ama dediğin gibi normal hayatında kocasına yaptırmayacağı şeyleri hamilelikte yaptıran simariklarda var hani yok degil.o konuda katılıyorum ama benim gibi istisnalar haric

Asermeye naz demisler de,o olay var gercekten.
Hic nazlı ve nazlatilmis bir insan degilim.
Ama hamileyken,annemin yaptigi bir seyi canim o kadar istemisti ki,yap diyememistim ama gunlerce kokmustu sanki heryerde.
Kucuk cocugumda da arkadaşımda daha once yedigim karışık bir tursuyu resmen ruyalarimda gördüm.
Bende olan,kardesimde olan hic onun yerini tutmadi.
Uzaktaydi,istesem bir sekilde gonderirdi arkadasim,ama kendimize oncelik tanimamayi o kadar kaniksamisiz ki..
Bunlari neredeyse kimse bilmiyordu ki naz icin yapmis olayim.
O zaman canimin istedikleri ondan sonra aklimin ucundan bile gecmedi.
Agir yaşayan da var.
Komsumuzun kardesi ilk haftasindan son haftasina kadar cin iskencesi yasadigindan doktorlar 2ci cocuga musaade etmedi,etse de yapmayacakti zaten,olumden döndüm diyordu..

Yok yok valla oyle değil o :)
Yukarida yazdim ya,kime naz yapacagim,elbette az buz canin cektiklerini naza ne gerek var zaten,esine dersin alir.
Ama baskasinda yedigin ve istemeye cekindigin seyler bile sanki hazine gibi degerli geliyor,aklinin bir kosesinde durup seni rahatsiz ediyor.
Hersey degil tabii ki,benim hamileliklerimde 2ser kez yasandi hemen hemen.
Ayrica almayacak erkek esi hamileyken de almaz ki,alan dusunceli insandir,o normalde de alir bence..

Şu hamileleri hiç anlamadım ya ,hamileyken ne aşerdim ne naz yaptım .Gece uykudan eşini uyandırıp aşerdim diyip birşeyler aldıranlara ağzım açık bakardım zaten kimse hamileliğime inanmadı ,8. ayda karnım çıktı 2 hafta sonra doğum yaptım

Hamilelik kişiye özel bir durum bazıları normal hayatlarına devam ediyorlar.Her sey normal ilerliyor.Ama ben hamileyken resmen engelli gibi oluyorum cok zorlaniyorum her açıdan, bu yüzden raporluyum mesela.Ama ben hamileyim diye ortada yayın yapanlara ,sacma sapan aşerenlere ve özel ilgi görmek isteyenlere tahammülüm yok.Öleceğimi bilsem bana ikram edilmeyen bir şeye ne normalde ne de hamileyim diye atlamam.
Normal zamanda yapabildiğim şeylerin %90 ini su an yapamiyorum ama bu durumda benim tek muhatabım eşimin,ve onunla paslaşıyorum.

Kendimin de hamile olduğumu açıklayarak özür dilerdim ben

Hasbam sanki bir tek o dogurcak bir tek onun ki bebek .. yaparken bana mi sordun ? Demi .. burdada var oyle bi kac kisi esine yapamadigi tribi bana yapan söyle hamilelik hormonlarima sirtimi yaslayip sacini basini yolasim geliyor

Herkesin hamileliği farklıdır. Benim hiç hamilelik belirtim olmadı. Kusma, koku hassasiyeti vb.
Ama canım bir şeyi çektiğinde burnuma kokusu geliyordu sanki. Öylesine yemek istiyordum. Tabii hep sağlıklı şeyler yedim

Yok çok doğru söylemişsin. Tamam ilgi istiyordur, hassas dönemden geçiyordur bunlar normal elbette fakat kimseyi zorla arattıramazsın maalesef. Yani böyle yaparak karşı tarafı duygusal bir dönemden de geçtikleri için kırıyorlar. Ben de ilgi isterim tabi ki ama kızsam da sövsem de saçma olacak çünkü hem o zorla yapacak bunları hem de aranızda bir soğukluk oluşacak. Zaten kendi aileleri bile ilgilenmezken onlara bir şey diyemeyip olan lafı arkadaşa kuzene ediyorlar. Benim kuzenim de aynı durumdaydı hoş o sıkıntılı dönemde duygusallık yaşayamadı bile. Fakat ben onu aradım üstelik hamile olduğunu bana söylemedi ben de bu duruma kızdım ama dile getirmedim tabi. Diğer kuzenime niye hamile olduğunu söylemedi bu güzel haberi paylaşsaydı keşke bizimle kutlardık ben başkalarından duyuyorum dedim bu arada biz üç kuzen birlikte büyüdük. O da zaten kendisi bile şoka uğradı üzüldü hatta ağladı görünce dedi o an anladım hak verdim çünkü hamileliği kendisi değil eşi istiyordu. Yine de aradım kendisini doğum yapınca açmadı bi daha aradım dönmedi de e napayım yani kapısına mı dayanayım zaten şehir dışındaydılar dönmüyorsa vardır bir sebebi dedim. Ama 100 kere de arayıp duracak değilim. Bir de hamilelik stresinden görmüyordur dedim. Ben böyle empati kurup ona kızmazken o aradan zaman geçince yanına gittiğimde eşi de dahil ( bu arada eşi de kuzeni ) bana demesinler mi hiç aramadın sormadın biz burada neler çektik anamız babamız bile yanımıza gelmedi zaten erken doğum yaptı bu kız hiç yardımcı olayım demedin diye.... Lan ikisini de pataklayacaktım aradım kaç kez dönmeyen sizsiniz hamile diye niye sürekli arayan ben oluyorum ayrıca dedim? hala aramadın derler :) Trip yiyen her türlü ben oldum yani O yüzden iyi demişsin kesinlikle

Doğuma iki hafta kala pandemi patlak verdi ben de virüs korkusundan kalkıp ekmek yaptım O yüzden pek naz niyaz bilmiyorum sanırım ben. Ama yapan da yapar yani kime ne. Tabii eşine yapsın. Okuldaki hocaya çıkışınız manasız olmuş, gerek yokmuş bence. Arkadaşınıza çıkışın şu an nasılsa hamile de değil. Hocadan da ufak bir özür dileyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…