Valla haklısınız gayette güzel söylemişsiniz boşverin.Herkesin kendi hayati ve sadece kendi ceredindekileri ilgilendirir tabi. Ama ben de bircok kisinin bu donemi naz niyaz firsati olarak degerlendirdigini düşünüyorum. Bunu da normal gündelik hayatlarinda bu ilgi alakayi goremeyecek konumda olup, hamileligi bu ilgiyi elde etmek icin kullaniyor olmalarina bağlıyorum. Cok şükür hayatimda esimden baska kimsenin ilgisini istemedim beklemedim, esim de hamile olmasam da bnaa istedigim ilgi sevgiyi gosteriyor. Bu sebeple ben hamile olunca hic baska bi havaya girmedim acikcasi. Binde bir o da ancak mesajla görüştüğüm eski bi arkadasim hamileligimi mesajla haber verdikten iki gun sonra hic yapmadığı seyi yapti beni telefonla aradi, uzun uzun sohbet etti, hamilesin ihtiaycin vardir dedi. Sagolsun tabi düşünmüş ama acikcasi ben aksine telefon konusmasindan hoslanmayan bir insanim. Bu konusma sirasinda bir de, eee annenlerin yaninda misin dedi. Hayir esimi nasil birakayim evdeyim dedim, ee annen geldi o zaman dedi. Neden gelsin ki dedim. Hamileyken nasil yalniz kalacaksin, birinin sana bakmasi gerek dedi??? Hamileyim sakat değilim dedim. Allah allah ben olsam yanimda biri olmadan yapamazdim dedi. Bunlar konusulurken daha 12 haftalik falandim üstelik. Insanlarin cogu boyle. Bu da bana inanilmaz geliyor.
Valla içime su serptiniz..Hamileliğin şu ana kadar bana tek yansıması aşırı yorulmak, tamam insan nazlanmak da isteyebilir veya hormonlar duygusal yapabilir bazılarını ama git eşine yap başkalarından bekliyorlar tuhaf geliyor.Herkesin kendi hayati ve sadece kendi ceredindekileri ilgilendirir tabi. Ama ben de bircok kisinin bu donemi naz niyaz firsati olarak degerlendirdigini düşünüyorum. Bunu da normal gündelik hayatlarinda bu ilgi alakayi goremeyecek konumda olup, hamileligi bu ilgiyi elde etmek icin kullaniyor olmalarina bağlıyorum. Cok şükür hayatimda esimden baska kimsenin ilgisini istemedim beklemedim, esim de hamile olmasam da bnaa istedigim ilgi sevgiyi gosteriyor. Bu sebeple ben hamile olunca hic baska bi havaya girmedim acikcasi. Binde bir o da ancak mesajla görüştüğüm eski bi arkadasim hamileligimi mesajla haber verdikten iki gun sonra hic yapmadığı seyi yapti beni telefonla aradi, uzun uzun sohbet etti, hamilesin ihtiaycin vardir dedi. Sagolsun tabi düşünmüş ama acikcasi ben aksine telefon konusmasindan hoslanmayan bir insanim. Bu konusma sirasinda bir de, eee annenlerin yaninda misin dedi. Hayir esimi nasil birakayim evdeyim dedim, ee annen geldi o zaman dedi. Neden gelsin ki dedim. Hamileyken nasil yalniz kalacaksin, birinin sana bakmasi gerek dedi??? Hamileyim sakat değilim dedim. Allah allah ben olsam yanimda biri olmadan yapamazdim dedi. Bunlar konusulurken daha 12 haftalik falandim üstelik. Insanlarin cogu boyle. Bu da bana inanilmaz geliyor.
Çok teşekkür ederim amin inşallahHamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Binbir zahmetle hamile kalanlar ve zor bir hamilelik süreci geçirenleri tenzih ederim ama hamilelik bir hastalık değildir, arkadaşlara hamileyken ilgilenmedin tribi yapmayı da komik buluyorum, hamileler isterlerse eşlerine istedikleri nazı yapsın ama ailelere, arkadaşlara tavır yapmak
Zorlaniyorsan, ilgiye ihtiyacin varsa bile bunun tek muhatabi eşin olmali bence. Cocugu ikiniz yaptiniz, ikinizin sorumlulugu. El alemi ne ilgilendirir senin cocugun. Kimse sana yardim etmek ya da hayatini kolaylastirmak icin kendisinden fedakarlik yapmak zorunda degil .Valla içime su serptiniz..Hamileliğin şu ana kadar bana tek yansıması aşırı yorulmak, tamam insan nazlanmak da isteyebilir veya hormonlar duygusal yapabilir bazılarını ama git eşine yap başkalarından bekliyorlar tuhaf geliyor.
Çok iyi cevapmış ya,aklıma gelseydi keşkeay dur ben daha hamileyim deseydimiz keşke
Bende bunlar bir tek bana denk geliyo sanıyordum, meğer her yerde varmış bu insanlar..Benimde Bi arkadaşım vardı aynı okulda çalıştığım. Ben 5 aylık hamileyken o 4 haftalık hamileydi. Merdivenleri çıkarken tek tek dinlene dinlene çıkardı. Koltuğa otururken birinin yardımıyla otururdu. Aklıma o geldi siz anlatınca. Bazı insanlar gerçekten hamileliği abartıyor. Tabiki çok kutsal birşey ama hasta gibi davranmanın ya da dünyada ki ilk hamile gibi davranmanın anlamı yok. Bana da bu kadar naz fazla geliyor.
O kadar haklı bir isyan ki. Bir de böyle bebek gibi konuşmuyorlar mıHamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız
yani mesela duygusala bağlasa yavru kedi videolarına filan ağlasa tamam, eyvallah daBende bunlar bir tek bana denk geliyo sanıyordum, meğer her yerde varmış bu insanlar..
Hamileliği normal giden, Allah muhafaza düşük vb tehlikeler yaşamayan birini sürekli arayıp pışpışlamak gerekmiyor, dediğim gibi yıllarca hamile kalmak için uğraşan, bu uğurda psikolojisi alt üst olan veya zor hamilelik geçirmeyi kesinlikle ayrı tutuyorum ama onun dışında hamilelik milyonda 1 kadına bahşedilmiş kutsallık değil kiÇok teşekkür ederim amin inşallahBu arada bende zorlu bir tüp bebek süreciyle kavuştum yavruma, ama yine de trip yedim. O zaman hiç ilgilenmemişim onun hormonları varmış, ciddi ciddi böyle söyledi bugün, sinirim bozuldu..
Hamile terörü mükemmel tanımlama olmuşYa çok komik ve çocukca bir davranış iyi yapmışsınız ama bir hamile terörünü engellemissiniz ben hamilelikte nazlanmaya karşı değilim ama insan eşine nazlanir e iş arkadaşına da degil sayenizde artık kimseye yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?