Ne hayal etmiştim ne oldu

Adam kot tişört almış işte

Smokin mi alacaktı

Ya da sizin şık hediye ne idi akşam yemekte giyeceği

Ayrıca madem yıldönümü yarın neden bu akşam yemekte onu giyecek yarın giyerdi neden erken verme ihtiyacı hissettin

Hayatı zorlaştırmayın kendinize

tatilde rahat oluruz zira kimse bizi tanımaz kılık kıyafetimizle uğraşmaz

Ilk yildonumunde buzdolabi susu almisti cunku birak oteli evde yiyeceklerimiz bile kisitliydi.pasta bile alamadik hic unutmam pilav karniyarik yapmistim.pilavin ustune mum dikmistik.6 yilda epey iyi oldu isleri terfi etti ve araba aldi bana.ikisindede onemli olan tek sey kocamin yanimda olmasiydi

İste bunlar hep fazla dizi film izlemekten.. Beklenti artıyor arkadaş ister istemez çıtayı çok yukseltiyorlar sonra gariban kocalar noldu ki ben naptimki diye boyle kalakaliyorlar.. Özel günlere önem veriyorsun ama böyle bi günde kalbini kırıyorsun adamın.. Yazık...özür dileyip birlikte güzel vakit gecirmeye bakın bi çok kadin bırakın tatili yemeğe bi dönerciye bile gidemiyor eşiyle...

Valla başlığı okuyunca dedim evli pişman biri...
Canım alısirsin.ilk yok insan bi oyle bir bekliyor gibi oluyor...
5 bitti geçti çok şükür.. .

İmkanı olmasa da alamasa tamam bi şey demeyeceğim elimizdekilerde bi şeyler yaparız derdim ama öyle değil hem vakti vardı çıkıp bakabilirse ama ilte önemsemeyip orda alırım bi şeyler demesi beni çok kırdı tekrar ediyorum mala değer verdiğimden değil 1. Yılı öz için önemseyip düşünüp bir çöp bile alsaydı okurdu evet tatile geldik ama evlilik yıl dönümümüzde tatile gidelim mi diye de ben söylemiştim oteli de ben bulmuştum o zaten buraya kadar olan şeylerde hiç bir şey yapmamıştı

Kırmaya ve kırılmaya bahane arar gibisiniz. Önünüzde upuzun yıllar olacak.böyle basit ve Anlamsız nedenler yüzünden basbasa olduğunuz anları dahi zehir edecekseniz ne anladım bu evlilikten..adam çok dayanmaz haberiniz olsun.

Özel günlerde hediye almaktan nefret ederim. Arar arar bulamam uygun bir şey. Hep stresli geçer o zamanlar. Sevgilim de benim gibi. O yüzden özel günlerde hediye almama anlaşması yaptık. Bunun yerine güzel vakit geçirmek için harcıyoruz o parayı. Eşiniz de benzer sıkıntıları çekiyor olabilir. Sırf bir eşya için değer miydi birlikte geçireceğiniz güzel zamanı rezil etmeye? Bir öpücük, sarılma, gözlerinin içine bakma gibi şeyler en güzel hediyeler zaten.

Ben anladım seni ve hak veriyorum. İlk evlilik yıldönümünüz ve özel olsun istedin, tatil planı yaptın, hediyesini aldın, özel anlar için şık şık kıyafetler koydun bavuluna...
Ama eşin evlilik yıldönümü olayını senin kadar umursamamış, hediye almamış, tatil için gelinen yerde ne ara ne hediye alacaktı ki, bahane atmış. Ayrıca şort tsırt yeter mi demiş ya mesela ordan bile belli, adam bişey kutlamaya gitmiyor, tatile gidiyor. Ve sen söylemene rağmen kot koymuş valize. Bende takarım böyle şeylere malesef. Ama erkekler pek bizim gibi düşünmüyor bu işleri. Şunu da söyleyeceğim zahmet etsinlerde yılın bir gününü özel kılsınlar yani bu kadar zor değil aslında ah bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…