Ne hayal etmiştim ne oldu

Sinir kirizi mi ?egerki esiniz dediğiniz gibi siradan bir hediye alsaydida basliginiz degismeyecekti eminolun.Ama belki sinir krizi gecirmezdiniz o Kotu olmus Sizi tanimiyorum ama basliginiz yaptıklarınız bastan sona cocukca nedir bu ya hayatı tatilinizi zehir edicek kadar büyütttugunuz durum daha onunuzde uzun yillariniz var nekadar yeni evlisiniz bukadar kucuk seyler icin bukadar problem cikarirsaniz hem siz hem evliliginiz yipranir sonra biz bittik nerde hata yaptik diye durur dusunursunuz.Basbasasiniz sagliklisiniz tatildesiniz bunlar size ne guzel ani olarak kalacak niye golge dusuruyorsunuz hem kendinizi hep esinizI uziyorsunuz Allah baska dert vermesin tatlim

Yemim ediyorum, şu forunda açılan 10 konudan 9unda, insanların kendi kendine ettiğini okuyorum. Bir de şunları kadermiş gibi yazmıyor musunuz?! Ne hayal etmiş ne olmuşmuş. E oldurmasaydınız? Problemin kaynağı sizsiniz, durduk yerde sorun çıkarıp kriz geçiren sizsiniz, daha neyin şikayetindesiniz... Eşinizin yerinde olsam hediyesine de pantolonuna da küfreder evime dönerdim. Tatil diye çıkıyorsunuz, ha şort giymiş, ha smokin. Ha hediyesini almış ha son güne bırakmış. Bu neyin tantanası yani, ölüyor musunuz şık gecesizlikten, hediyesizlikten? Biraz geçimli olun, biraz boşverin, biraz anlayışlı olun yahu. Sırf problem çıkarma odaklısınız. Sizin gibi insanlarla yaşamak çok zor.

Ben sizi anliyorum. Öncelikle halinize sukredin derdiniz ne kadar da tatli. Insanlar ne pislik heriflerle yasiyor. Ama sizde ozenmissiniz hayaller kurmussunuz haklisinizda. Bunu basarabilir misiniz bilmiyorum. Bence ona ben biraz ozendim kiymet verdim karsilikli olmayinca hosnolmayan davranista bulundum. Yarin ki hediyeni de istemiyorum benim icin hos olmayan anilar barindiracak diyip gezilecek yerler bulup gezin kafa dinleyim esiniz yaninda. Haa bu tavriniza karsilik telafi çabalari olursa ne ala. Olmazsa da huyu boyleymis diyin bence. Sirf ayse fatma facebook ta daha cok paylasim yapiyo siz yapamayacaksiniz diye uzmeyin kenfinizi bir cok imkana sahipsiniz onemlinolan mutlu huzurlu yuva gerisi bos.

2 gunluk tatil zaten hediye, kendini simartmak olmuyor mu?
Ben kocanin yerinde olsam sana kisisel gelisim kitabi alirdim inan aldigin elbiseden daha şık durur uzerinde

Ayni dusuncedeyim sonuna kadar hayat bukadar sartlanmayla kasmayla zehir olur yazik en guzel zamanlara ben ilk Gollum
Ayni dusuncedeyim hayat bukadar kasmayla programla yipratici olur bunlar icin evlikler yipraniyor yara aliyor benim ilk evlilik yildonumumde esim isle ilgili problemler yasammis ve aklindan cikmis bende hazirlandim masa hazirladim sanpanya aldim esim eve geldi bu surprizleri gorunce hem utandi hem uzuldu ben dahada uzuldum tabi mahcup olmasına mevzu Degissin diye sampanyayi acim derken sofra ustumuz basimiz sırılsıklam oldu hersey mahvoldu tabi biz uzulmedik gulduk bu acemiligimize ve 12 senedir en guzel anim

Fazla ummuşsunuz, evlilik yildonumunde tatil kacamagi yapmak bile yetmedigine gore...

Önemli olan hatırlamak ve birlikte güzel vakit geçirmek değil mi?
Tatili zehir etmeyin bence

Ben ilk evlilik yıldönümümuzu kayınvalidem görümcem ve eniştem üçlüsüyle pasta keserek kutladım. Hic başbaşa bir durumumuz olmadı. Sorun etmedim bence siz de etmeyin

Bir arkadaşım doğumgününe eşi sadece çiçek almış o hediye sayılmaz diye adama hayatı zindan edip 1 hafta kuserdi.
Bana da esim beni delirttiginde x e haksızlık ediyorsun abartiyorsun diye akıl verirdi :)
Onu hatırladım.
Tövbe Estağfurullah..
en büyük derdiniz bu olsun amin.
.

Hediye alinmadi diye bu kadar yaygaranin anlami var mi? Gunu zehir ediyorsunuz. Esime ne yildonumu, ne dogum gunu hediyesi almamistim hic. En son dogum gununde aldim sadece o bana hep aldi hic boş gecmedi. Sinir krizine filanda girmedi. Deger vermemek degil ki bu herkes boyle seyleri onemsemez.

Konu sahibine sordum o cevap vermedi

Size de sorayım

Merakımdan soruyorum eleştiri vs algılamayın

Adam kot koymuş ne koyacaktı smokin mi

Tatilde eşim ben ve oğlum havuzda iken yanımıza geldi üstünde pantolon ve tişört bende bikini

Bana dönüp yakalı tişört getirdin mi diye sordu yani Polo yaka tşört

Yok biz tatile geldik dedim

Tamam deyip gitti nereye mi yan ilçeye duruşmaya

Gitti duruşmaya girdi Adam tutuklanmadı ve geldi kimse aaa sen neden BM'yle geldin dememiş işini yapmış geldi Ada'm da bana iş çıkarsa neden gömlek koymadın demedi hatta hiç gömlek sormadı zira tatile gömlek götürmek bizim aile yaşantımızda abes

Belki Polo yaka tişört vardır demiş o kadar

Konu sahibinin eşi de kot tişört almış ve bence uygun

Bir de cidden hediyeyi çok merak ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel. Mutluluğunuz daim olsun; )

Sen de alisirsin zamanla

Tatili zehir eden sizsiniz. Sorun etmeyin bu kadar. Ben olsam tatilin tadini cikarirdim.

Ya var ya hemcins olduğumuz için, birbirimize desteğiz, halden anlıyoruz falan filan ama bazen de gerçekten pes dedirtiyorsunuz ya. Sinir krizi geçirmiş de, bilmem ne de, o adam seni terk etse yeri var. Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor.. Hediye almamış diye ağlayana kadar, dönün bi başka hayatlara bakın insanlar nelerle uğraşıyor?

Öküzler işte , boşver sen de almazsın bir dahakine hediye , beklentin de olmaz öyle yaşar gidersiniz. Hiç değilse tatilin tadını çıkarsaymışsın. Neyse ilk sene dangozlukları farkediliyor , ikinci sene uyum sağlanmış halde yaşanıp gidiyor. Bence uzatma daha fazla.

Ha bir de çocuk değil karşındaki kıyafetine falan karışman hiç hoş olmamış. Bana yapsa eşim çok fena sinir olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…