Ne hayal etmiştim ne oldu

Konu sahibinin aşırı tepki verdiğini kabul ediyorum ama verdiğiniz örnekle konu sahibininkininkinin arasında bence baya önemli bir fark var. tatile değil evlilik yıldönümlerini kutlamaya gitmişler. Amaç direk evlilik yıldönümü ve kadın da özellikle belirtmiş ben klasik bişeyler alıyorum yanıma akşam yemeğindeki kutlama için diye. Yani buna rağmen ben şort aldım sadece demesi bence eşinin beklentisini sallamamak demek oluyor. Kadın ima etmemiş , hayal etmemiş, kendi kafasında kurmamış , adama açık açık söylemiş. Hediye kısmı neyse ama kadın söylediği halde sallamayıp kafasına göre şortla gelmesi ayıp olmuş. Ben de olsam bozulurdum

Ne güzel ayarlayabilmiş ve yıldönümünüzü tatil yaparak geçireceksiniz . Birbirinize bundan büyük hediye olur mu ? Yapmanız gereken anın tadını çıkarıp bol bol beraber güzel anı biriktirmek . Huzurunuzu bozmaya değmez , şükredin ve keyifli zamanlar geçirmeye odaklanın .

Tatile götürmüş adam sizi daha ne..Alacakmista zaten vaktinden önce hediyeyi verip hani benim hediyem demişsiniz.Bide sinir krizi gecirmek nedir?
Hem söz konusu erkekler ise fazla hayal kurmamak gerek:)

Kusura bakmayın ama bu yaptığınız şımarıklik evlilik yıldönümünde tatile gelmişsiniz ne güzel daha bi de memnun değilsiniz. Bi de tatili de ben istedim ben ayarladim demişsiniz. Canım biz de diyoruz kırk kere ama götüren yok. Siz özel günlere önem vermiyorsunuz. Özel günlerde sizin istediklerinizin olmasına önem veriyorsunuz !! Yoksa böyle güzel bir günde insanın eşiyle aynı yastığa baş koyabilmesi bile büyük bir mutluluk. Nice insanlar var yıldönümünü göremeden ayrılıyor. Bence asıl hayal kırıklığını eşiniz yaşamış.

Sinir krizi gecirmenizin disinda haklisiniz:)
Hayal kırıklığı yaşamışsınız ama alışın bunlara.erkekler böyle son dakikada her şeyi hallederiz modundalar malesef

Almadıysa almadı. Sinir krizi gecirecek ne var bunda? Kendinizi ne kadar kücük düsürmüssünüz öyle. Adam bide üstüne haala sizi arıyor öyle mi? Bana biri bu sebepten dolayı böyle yapacak, bir daha yüzüne bakmam, icimden hediye almak gelse bile asla ve kat'a hediye almam, hatta bir cöp bile vermem o insana. Gidin ve düzgünce derdinizi dile getirip verdiginiz büyük tepkiden dolayı özür dileyin bence.

Evlilik yıldönümünü için 2 günlüğüne bi yerlere geldik

Zaten adam tatile götürmüş erkekler bu kadar incefikirli değildirler.Bunu da bir hediye olarak düşünmediniz mi?Biraz fazla tepki göstermişsiniz yıldönümünü kötü hatırlamak yerine tadını çıkarın.

İlla ki hediye almak zorunda mı? Böyle bir kaide mi var belki adam sana sıkıca sarılıp iyi ki hayatımdasın diyecek yetmez mi?eğlen tatilin tadını çıkar değer mi?

Şort değil kot tişört almış

Ya cidden ne alması gerekirdi

Smokin sorum espri de takım elbise mi almalı kol düğmeli gömlek mi

Deniz kenarı otele gitmişler evlilik yıldönümü kutlamaya, orada da ona uygun giyinebilir bence

Yani konu sahibi şık olunca Ada'mın da paçalar kıvrık kolları kıvrık ayakta ayakkabı daha denizci vari moda dergisinden çıkmış bir görüntü mü yoksa bildiğin siyah pantolon beyaz gömlek parlak ayakkabı mı beklediğini anlayamadım

Verdiğim örnek olaya benzemiyor da tatilin bir raconu vardır şehirde gezdiğimiz gibi tatil beldesinde gezmeyiz demek istedim

Hediye almasa ne olacak adamı bırakacak misin? Ayrıca tatile giderken kumaş pantolon alacak değilDi ya sen elbise giyiyorsun diye? ?? Bence adam fazla normal sorun sende

Ala carta restoranlarda gayet şık bir kutlama yapılabilir aslında. Bu arada ben şort diye okudum , kot gömlek de kurtarır biraz.

Ben olsam şu an ki halimle umrumda olmaz zaten de ilk seneyi düşününce henüz eşimin bana evlenmeden önce gösterdiği romantik , ince düşünceli yüzünün altındaki umursamaz yüzünü görmediğimden ben de üzülürdüm. Adam çiçeksiz buluşmaz , her gittiği yerden hediye almadan gelmezdi. Sonra bir evlendik ilk özel günde "sana hediye aldım" diyerek yakı poşeti uzattı

Eminim konu sahibi de seneye böyle bir durumda günü kendine zehir etmek yerine elindekilerle günün tadını çıkarmaya çalışır. İlk sene beklentiler yüksek oluyor

ne gereksiz ya.. hayati kendine zehir eden tatili kendine zehir eden, bir omur ama ben cok mutsuzummm diye gezen,sukurden bir haber imsanlardan hakketen soguyorum ya...

Maşallah ya Allah nasip etsin de yalı falan da alsın size eşiniz inşallah... belli ki hakediyosunuz çünkü... hiç kutlamadık deseniz yine neyse de, pilavın üstüne mum diktik demişsiniz ya ona bayıldım işte :) Çok mutlu olun siz...

Kotla simokin kıyaslaması çok alakasız yalnız. Haziran 15 ten sonra kamuda bile kravat takım elbise serbestisi var. Tabii ki tatilde böyle birşeyden bahsetmıyorum. Ama eşi şıkır şıkır giyinen adamın bir keten pantolon, gömlek giymesi makul. Bu benim tercihim, yaz tatilide olsa akşam şort şıpıdık terlik hoşuma gitmiyor benim. Ben tatilde çok görüyorum akşam gezmelerinde kadıncağız elbise, topuklu takılar, makyaj özenmiş bezenmiş, yanında kocası mayo şort ve parmak arası terlikle geziyor. Bu çok özensiz geliyor bana. Ki konu sahibi 2 günlüğüne evlilik yıldönümü için gitmiş. Eşininde kutlama yemeği vb için biraz özenli giyinmesini istemiş.

Kızlar evet belki size şımarıklık gelebilir ama İnan'ın öyle değil . Biz çok zor şartlardan geçerek evlendik ama İnanın evli değilken bile 1. Evlilik yıl dönümünün hayalini kurardık evlenirsek şöyle yaparız böyle yaparız diye. Evet şimdi evliyiz ama çok umursamaz davranması beni çok üzdü gittiğimiz yerden bi ara sen lavaboya direkten veya başka mağazaya bakarken ben alacaktımdemesi beni çok çok üzdü kibrin o ü haftalarca izledim özellikle Avm ye götürdüm beğendiği şeyleri talip ettim ve bütçemi çok zorlamasına rağmen daha önce beğendiği şeyi aldım feda olsun dedim ki dediğim gibi tatil fikri de çok tamamen bana ait hatta yaz tatilindeki tatilin tamamını ben biriktirdiğim paradan ödeyeceğim için bunu ödemeyi kabul etmişti yoksa onun düşünüp aldığı hediye ettiği bi şey değil bu tatil sonra da kalkıp baka ben senin bu kadar önemsediğini bilmiyordum demesi beni çok çok üzdü ki çok önemsediğimi biliyordu sonra kendi ailesine daha 2-3 hafta önce hediyeler alırken o zaman zamanı varken şimdi zaman bulamamış beyefendi o yüzden gittiğim yerden aşırım demiş gel de delirme

Bende zor donemlerden gecerek evlendim ama hiç bu kdr çıta yukseltili beklentim olmadı en büyük hediyeyi tatilde baş başa kalmak olarak vermiş zaten ne gerek var bu kadar büyütmeye..Gün gelecek üst üste unutacak napalım boşayalım mı bunun için..Tahammül sınırınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim..Ha bu arada hoşunuza gitmeyen bir huyu var da evlenince düzeltirim diye evlendiyseniz havanızı alırsınız..Öyle bir dünya yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…