Konu sahibinin aşırı tepki verdiğini kabul ediyorum ama verdiğiniz örnekle konu sahibininkininkinin arasında bence baya önemli bir fark var. tatile değil evlilik yıldönümlerini kutlamaya gitmişler. Amaç direk evlilik yıldönümü ve kadın da özellikle belirtmiş ben klasik bişeyler alıyorum yanıma akşam yemeğindeki kutlama için diye. Yani buna rağmen ben şort aldım sadece demesi bence eşinin beklentisini sallamamak demek oluyor. Kadın ima etmemiş , hayal etmemiş, kendi kafasında kurmamış , adama açık açık söylemiş. Hediye kısmı neyse ama kadın söylediği halde sallamayıp kafasına göre şortla gelmesi ayıp olmuş. Ben de olsam bozulurdumKonu sahibine sordum o cevap vermedi
Size de sorayım
Merakımdan soruyorum eleştiri vs algılamayın
Adam kot koymuş ne koyacaktı smokin mi
Tatilde eşim ben ve oğlum havuzda iken yanımıza geldi üstünde pantolon ve tişört bende bikini
Bana dönüp yakalı tişört getirdin mi diye sordu yani Polo yaka tşört
Yok biz tatile geldik dedim
Tamam deyip gitti nereye mi yan ilçeye duruşmaya
Gitti duruşmaya girdi Adam tutuklanmadı ve geldi kimse aaa sen neden BM'yle geldin dememiş işini yapmış geldi Ada'm da bana iş çıkarsa neden gömlek koymadın demedi hatta hiç gömlek sormadı zira tatile gömlek götürmek bizim sike yaşantımızda abes
Belki Polo yaka tişört vardır demiş o kadar
Konu sahibinin eşi de kot tişört almış ve bence uygun
Bir de cidden hediyeyi çok merak ettim
Evlilik yıldönümünü için 2 günlüğüne bi yerlere geldik
Konu sahibinin aşırı tepki verdiğini kabul ediyorum ama verdiğiniz örnekle konu sahibininkininkinin arasında bence baya önemli bir fark var. tatile değil evlilik yıldönümlerini kutlamaya gitmişler. Amaç direk evlilik yıldönümü ve kadın da özellikle belirtmiş ben klasik bişeyler alıyorum yanıma akşam yemeğindeki kutlama için diye. Yani buna rağmen ben şort aldım sadece demesi bence eşinin beklentisini sallamamak demek oluyor. Kadın ima etmemiş , hayal etmemiş, kendi kafasında kurmamış , adama açık açık söylemiş. Hediye kısmı neyse ama kadın söylediği halde sallamayıp kafasına göre şortla gelmesi ayıp olmuş. Ben de olsam bozulurdum
Şort değil kot tişört almış
Ya cidden ne alması gerekirdi
Smokin sorum espri de takım elbise mi almalı kol düğmeli gömlek mi
Deniz kenarı otele gitmişler evlilik yıldönümü kutlamaya, orada da ona uygun giyinebilir bence
Yani konu sahibi şık olunca Ada'mın da paçalar kıvrık kolları kıvrık ayakta ayakkabı daha denizci vari moda dergisinden çıkmış bir görüntü mü yoksa bildiğin siyah pantolon beyaz gömlek parlak ayakkabı mı beklediğini anlayamadım
Verdiğim örnek olaya benzemiyor da tatilin bir raconu vardır şehirde gezdiğimiz gibi tatil beldesinde gezmeyiz demek istedim
Maşallah yaIlk yildonumunde buzdolabi susu almisti cunku birak oteli evde yiyeceklerimiz bile kisitliydi.pasta bile alamadik hic unutmam pilav karniyarik yapmistim.pilavin ustune mum dikmistik.6 yilda epey iyi oldu isleri terfi etti ve araba aldi bana.ikisindede onemli olan tek sey kocamin yanimda olmasiydi
Konu sahibine sordum o cevap vermedi
Size de sorayım
Merakımdan soruyorum eleştiri vs algılamayın
Adam kot koymuş ne koyacaktı smokin mi
Tatilde eşim ben ve oğlum havuzda iken yanımıza geldi üstünde pantolon ve tişört bende bikini
Bana dönüp yakalı tişört getirdin mi diye sordu yani Polo yaka tşört
Yok biz tatile geldik dedim
Tamam deyip gitti nereye mi yan ilçeye duruşmaya
Gitti duruşmaya girdi Adam tutuklanmadı ve geldi kimse aaa sen neden BM'yle geldin dememiş işini yapmış geldi Ada'm da bana iş çıkarsa neden gömlek koymadın demedi hatta hiç gömlek sormadı zira tatile gömlek götürmek bizim sike yaşantımızda abes
Belki Polo yaka tişört vardır demiş o kadar
Konu sahibinin eşi de kot tişört almış ve bence uygun
Bir de cidden hediyeyi çok merak ettim
Bunlar hep şu saçma sapan dizi ve filmler yüzünden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?