- 6 Eylül 2021
- 26
- 20
- 3
- 31
- Konu Sahibi umutyolculuguu
-
Merhabalar. Uzun uğraşlar ve çabalar sonucu çok zor şartlar da atandım, evlendiğimizden bu yana hep maddi sıkıntı çektik, eşimin maaşı hep asgari ücretin bir tık üzeriydi çocuğumun geleceğini düşündüm ona iyi bir hayat sunmak için çabaladım hep sonunda çok şükür banada nasip oldu atanmak memleketim dışında bir yere atandım eşimde iyi kötü bir iş buldu yine. ZOR OLDU sil baştan bir düzen kurmak rayına oturtmak gurbet bir yandan.. Küçük bir ilçeden koca bir şehire gitmek hiç kolay olmadıBen atandık tan 2 ay sonra piyasa ekonomi kiralar gıda herşey Allah bullak oldu. Koca şehirde aldığımız gitmeye başladı en çocuk çocuğuma gidiyor zaten kiralar 5 6 bin oldu en düşük ev bile bulunduğum şehirde. Hal böyle olunca önümüzü göremez olduk şartlar çok zorlaştı aldığımız gitmeye hatta eksiye bile girmeye başladık böyle olunca insanın zoruna gidiyor bi evimiz olsun dedik böyle kiralar da nereye kadar o bile imkansız önümü göremiyorum.. Ne çok emek verdim ne umduk ne bulduk diyoruz çok stres yapıyorum üzülüyorum. Biraz içimdekileri paylaşmak istedim elin gurbet elinde bu şartlar da nasıl dayanacağımızı bilmiyorum dayanacak gücüm kalmıyor bazen şu an atanmadan önceki durumumuzdan daha kötüyüz memleketime gitme durumum da yok adalet bakanlığındaym becayiş vs durumları olması lazm gibi gibi maleesef onlarda yok eş durumu zaten yok.. Tayin çok zor imkansız hatta. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum çocuk durumu bakma bakıcı konusu ayrı sıkıntı zaten. Bayram tatili dolayısı ile memleketimdeydim şimdi dönüyoruz içime öyle bir ağırlık oturdu ki büyük şehir gurbet çocuk ayrı bir zor iken birde bu ekonomik durum..
[/QUOSorma ya tam ben de atandım diye seviniyordum.bu sefil döneme denk geldim.atanmanın sefasını süremeden.tam atandık şansımız döndü derken ülke battı.sanki birisi bizimle.dalga geçiyor. Kırl yılda bir işimiz rast gitti.durum bu.Merhabalar. Uzun uğraşlar ve çabalar sonucu çok zor şartlar da atandım, evlendiğimizden bu yana hep maddi sıkıntı çektik, eşimin maaşı hep asgari ücretin bir tık üzeriydi çocuğumun geleceğini düşündüm ona iyi bir hayat sunmak için çabaladım hep sonunda çok şükür banada nasip oldu atanmak
memleketim dışında bir yere atandım eşimde iyi kötü bir iş buldu yine. ZOR OLDU sil baştan bir düzen kurmak rayına oturtmak gurbet bir yandan.. Küçük bir ilçeden koca bir şehire gitmek hiç kolay olmadıBen atandık tan 2 ay sonra piyasa ekonomi kiralar gıda herşey Allah bullak oldu. Koca şehirde aldığımız gitmeye başladı en çocuk çocuğuma gidiyor zaten kiralar 5 6 bin oldu en düşük ev bile bulunduğum şehirde. Hal böyle olunca önümüzü göremez olduk şartlar çok zorlaştı aldığımız gitmeye hatta eksiye bile girmeye başladık böyle olunca insanın zoruna gidiyor bi evimiz olsun dedik böyle kiralar da nereye kadar o bile imkansız önümü göremiyorum.. Ne çok emek verdim ne umduk ne bulduk diyoruz çok stres yapıyorum üzülüyorum. Biraz içimdekileri paylaşmak istedim elin gurbet elinde bu şartlar da nasıl dayanacağımızı bilmiyorum dayanacak gücüm kalmıyor bazen şu an atanmadan önceki durumumuzdan daha kötüyüz memleketime gitme durumum da yok adalet bakanlığındaym becayiş vs durumları olması lazm gibi gibi maleesef onlarda yok eş durumu zaten yok.. Tayin çok zor imkansız hatta. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum çocuk durumu bakma bakıcı konusu ayrı sıkıntı zaten. Bayram tatili dolayısı ile memleketimdeydim şimdi dönüyoruz içime öyle bir ağırlık oturdu ki büyük şehir gurbet çocuk ayrı bir zor iken birde bu ekonomik durum..
O kadar daraldım kiKeske moral verecek birseyler yazabilsem ama ben de cok umutsuzum. Bu sene ailemin yanina gelirken biletlerimizi babam aldi. Yoksa mumkun degil gelemezdik. O kadar pahalanmis ki, maasim yetmedi 3 tane ucak biletine
Adalet bakanlığında icra memuruyumİşiniz nedir
Tayin imkanı olmuyor mu, her şehirde icra dairesi varAdalet bakanlığında icra memuruyum
Becayiş ve eş durumu gerekiyor eşim zaten yanımda oradan buraya da becayiş isteyen kimse yok ne yazık ki ne yapacağım bilmiyorum bu kadar emek verip daha zor duruma düşmek çok zorTayin imkanı olmuyor mu, her şehirde icra dairesi var
Ekonomi hep böyle kötü gitmeyecek umarım ya. 2023'ten sonra ne olacağı belli olmaz.Becayiş ve eş durumu gerekiyor eşim zaten yanımda oradan buraya da becayiş isteyen kimse yok ne yazık ki ne yapacağım bilmiyorum bu kadar emek verip daha zor duruma düşmek çok zor
Yani ne kadar düzelebilir ki örneğin evler olmuş 900 bin ile 1 trilyon en uygunu bile bu evler ne kadar düşebilir kiEkonomi hep böyle kötü gitmeyecek umarım ya. 2023'ten sonra ne olacağı belli olmaz.
Çünkü insan aile evindeyken masraf yapmıyor sorumluluğu az ama kendi evine çıkınca masraf artıyor ev çekip çevirmeye başlıyorsunuz ki bu ekonomide 9bin maaş hiçbir şey.Niye daha kötü oldunuz ki eşiniz yine aynı maaşı alıyorken siz üstüne 9 bin maaş almaya başladınız atanmasaydınız ne yapacaktınız
Çünkü insan aile evindeyken masraf yapmıyor sorumluluğu az ama kendi evine çıkınca masraf artıyor ev çekip çevirmeye başlıyorsunuz ki bu ekonomide 9bin maaş hiçbir şey.
Konu sahibi evli çocuklu kocası var aile ile yaşama gibi bi durum yok yaniÇünkü insan aile evindeyken masraf yapmıyor sorumluluğu az ama kendi evine çıkınca masraf artıyor ev çekip çevirmeye başlıyorsunuz ki bu ekonomide 9bin maaş hiçbir şey.
Atandığı zamandaki ekonomi ile şimdiki bir mi? Enflasyon diye bir şey var ya hani.Konu sahibi evli çocuklu kocası var aile ile yaşama gibi bi durum yok yani
Nasıl daha kötü oluyor gerçekten anlamadım saçma geldi atanmasa kocasının aldığıyla kıt kanaat geçinecekti zaten
O kısmı ben de anlayamadım ama her durumda haklı yaşam her sene zorlaşıyor enflasyon yüzünden.Eşi kendi ailesiyle, konu sahibi kendi ailesiyle mi yaşıyormuş atanmadan önce. Orayı anlayamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?