Ne hissesiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben biraz kötü açıdan baktım sanırım. Özür dilerim sizin evlenip boşanmış olduğunuzu biliyorsa afedersiniz bana ekmek çıkar mı işte bir şeyler yapar mıyız sınırları yoktur şimdi demis bakmış siz işe duygusal boyut katınca hemen önünü kesmiş. İyi olmuş terbiyesiz herif inşallah benim tespitim yanlıştır ben hiçbir doktorun böyle davrandığına sahip olmadım

Hayır direkt adımı söyledi
Benim de doktorum bana Begüm diye hitap ediyor mesajlasiyor konuşuyor durumlarıma bakıyor tipik özel hastane doktoru işte çoğu çok ilgili oluyor açıkcasi

Benim doktorum da böyle.

Yani bişey yok aslında. Sen bence yeni birini bul. Bu soledıgımede üzülme bir hissi olsa söyler zaten

Başka biriyle tanışıp sizi daha fazla umutlandırmak istememiş olabilir. Ama en başta mesafesini koysa daha iyi olurdu tabi bir flört aşamasından geçmişsiniz neticede :)

Sizin için kötü olmuş ama zor olsa da unutun gitsin .Belli ki bir şeyler umdu olmayıp sizin bağlandığınızı fark edince çözümü böyle buldu.Tecrube işte hep adım atan,msj atan siz olmuşsunuz .Bun dan sonra adımı hep karşıdan bekleyin.,o zaman ne hissettiğini daha kolay anlarsınız.......

Yıllardır özel hastaneye giderim check up dışında arayan soran yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…