- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
Merhaba arkadaşlar forumsa hikayelerimi bilen bilir zor bir hayatım oldu bu yaşıma kadar kısa özet geçersek 6 aylık evliyken kansere yakalandım çok zor süreçlerde ama geçti asla çocuğun olmaz dendi ama Allah'ıma şükür Allah mucizemi kucağıma verdi eşimle çok yıprandık 10 yıldır beraberdik ilk aşkıyız çocukluğumuz gençliğimiz hep beraberdi geçim sıkıntımız hep oldu ama ben bunları eşimin hiç caba göstermemesine rağmen hep kabullendim çocuk olduktan sonra zaten soğumaya başladık 14 aylık oğlum henüz ve benim yıllardır Ada'm ettiğim Ada'm geçti karşımada herşey bitti ben sana bişi hissetmiyorum artık bitsin dedi bu 10 yılda 1 kere ayrılan ve 1 kere kavga eden çift değildik ne olduğumu şaşırdım Tmm dedim yoruldum artık ben çocuğum için on yalvardım sorunlarımızı çözeriz zaten 2li ilişkimizde bir tatsızlık yok diye ama hem kabul ediyor hemde istemiyorum diyor ama evden ayrılırken ağlıyor çok dengesiz bir insan zaten şuanda da hemen boşanmak istiyor ben ne hissediyorum bilmiyorum yıllardır tanıdığım insan yok karşımda ağlamıyorum bir anda hissizleştim onsuz bir hayatım hiç olmadı evladım için şuan güçlü duruyorum onun için yaşıcam bana Allah'ın verdiği bu 2.hayatı...