Evet çok yıprandık kolay yollardan geçmedik ben hamileyken eşim işsiz kaldı düşünün ki ilk bir yıla kadar çalışmadı bu süreçte ben hep mücadele ettim onu sıkmadım rahat bıraktım şma artık tamamen yanlız bir hayat yaşamaya başladı evle çocuğuyla benimle bir alakası yok resmen bensiz bir hayatın Nasıl olacağına hazırladı kendini sonra bna denedik olmuyor uzamasın ayrılalım dedi ben elinden gelenin fazlasını yaptım kurtarmak için çnkü hala köpek gbi seviyorum geri dönüşü yok artık psikolojisi bozuk daha fazla katlanacak gücüm kalmadı benimde zaten hastalığa geçim sıkıntısından yaşadım bu ikinci hayatımıda yas tutarak heba etmek istemiyorum öyle bir lüksüm yok zatenCanm neden kotu zamanda herseyde yaninda olan birden ayrilalim dedi sende tamam dedin bir kere kavga eden bir kere ayrilan cift degildik dedin bide nedir birden birbirinize bu soguk tavirlariniz belki tedavi cocuk ve maddi sikintilar yipratmistir sizi ayrilmayi dusunmeyin hemen aile psikologuna falan gidin yardm alin
Üzüldüm be.. inşallah herşey yoluna girer..çocuğun için güçlü olmalısın.. eşin kesin kararliysa yapacak birşey yok..maddi manevi çocuğunun yanında olsun da yolu açık olsun.. belki de oda bunalimdadir..bakalım zaman ne gösterir.. uzmemeye çalış kendini..
Uzuldum canim ya insallaatlatirsiniz destrek alsaniz olmaz miEvet çok yıprandık kolay yollardan geçmedik ben hamileyken eşim işsiz kaldı düşünün ki ilk bir yıla kadar çalışmadı bu süreçte ben hep mücadele ettim onu sıkmadım rahat bıraktım şma artık tamamen yanlız bir hayat yaşamaya başladı evle çocuğuyla benimle bir alakası yok resmen bensiz bir hayatın Nasıl olacağına hazırladı kendini sonra bna denedik olmuyor uzamasın ayrılalım dedi ben elinden gelenin fazlasını yaptım kurtarmak için çnkü hala köpek gbi seviyorum geri dönüşü yok artık psikolojisi bozuk daha fazla katlanacak gücüm kalmadı benimde zaten hastalığa geçim sıkıntısından yaşadım bu ikinci hayatımıda yas tutarak heba etmek istemiyorum öyle bir lüksüm yok zaten
Evet malesef insanlarım imrendiği çifttik rol model alınan şuan duyan hiç kimse inanmıyor olmaz diyorlar ama kararı net hiç bir şekilde konuşmuyor bile sadece bir an önce boşanmak istiyor zaten evi ayırdıkların boşansak eline geçiçek hiç bişi yok aklım bunu almıyor benden bu denli kin nefret artık ne hissediyorsa Nasıl oldu başka biri mi var sorularını duyar gibiyim onu yapcak Ada'm değil ana bu saatten sonra bende güvenmediğim için ben bile acaba diyorum kuruyorum napiim yalnızımNazar değmiş size bence ayrılmayın sadece 3 ay için görüşmeyin o esnada duygular belli olur
Yanaşmıyor kuzum söyledim on bitti dedi mi bişiye geri dönüşü hiç yoktur çok ketun dediğim dedik inatçıdır istemiyorum diyor bende kendimi tesil etcek halde değilim ona göre durumum daha iyi daha zor bi hayatım olucak çocuğum için savaşıcam alışkanlıklar beni mahvediyor şuan dışardan çok güçlü gözüküyorum herkes şuan şaşmış hayran hayran beni izliyor (çünkü intaharın eşliğine geleceğimi düşünüyordu herkes) ama içim paramparça onca yıl emek alışkanlıklar hayatımda hiç onsuz olmadım benUzuldum canim ya insallaatlatirsiniz destrek alsaniz olmaz mi
Allah yardimcinolsun canim yaa zordur yasadiklarin Rabbim gonlune insirah ferahligi versin ne dym ki aileler araya girsede mi olmuyo ??Yanaşmıyor kuzum söyledim on bitti dedi mi bişiye geri dönüşü hiç yoktur çok ketun dediğim dedik inatçıdır istemiyorum diyor bende kendimi tesil etcek halde değilim ona göre durumum daha iyi daha zor bi hayatım olucak çocuğum için savaşıcam alışkanlıklar beni mahvediyor şuan dışardan çok güçlü gözüküyorum herkes şuan şaşmış hayran hayran beni izliyor (çünkü intaharın eşliğine geleceğimi düşünüyordu herkes) ama içim paramparça onca yıl emek alışkanlıklar hayatımda hiç onsuz olmadım ben
Yok kimseyi dinlediği herkes söylüyor yaptığın çok yanlış pişman olacaksın gite ana Ada'm istemiyorum diyor tabi doğal olarak herkesin aklına başka bir kafon geliyor ben sorumluluktan kaçtı çünkü hiçbir zaman almak istemedi ama şimdi bende acaba yapmışımdır demeden geçemiyorum öyle bişi çıksa naparım hiç bilmiyorum yapcak karaktere sahip değil ama artık emin olamıyorumAllah yardimcinolsun canim yaa zordur yasadiklarin Rabbim gonlune insirah ferahligi versin ne dym ki aileler araya girsede mi olmuyo ??
Heba etmek hiç istemiyorum arkadaşım bebeğim bana bir mucize onun kıymetini bilerek yaşıcamsenınde dediğin gibi 2.bir hayatı heba etme ,
Yavrum yazdigini tam anlamadm ne yapmistir diye dusunuyosunYok kimseyi dinlediği herkes söylüyor yaptığın çok yanlış pişman olacaksın gite ana Ada'm istemiyorum diyor tabi doğal olarak herkesin aklına başka bir kafon geliyor ben sorumluluktan kaçtı çünkü hiçbir zaman almak istemedi ama şimdi bende acaba yapmışımdır demeden geçemiyorum öyle bişi çıksa naparım hiç bilmiyorum yapcak karaktere sahip değil ama artık emin olamıyorum
Başka bir kadın var mıdır hayatında diyorum aldatacak adam değil karakter olarak ana insan bi anda bu kadar isteyince boşanmak tabi acaba olabilir mi diyorumYavrum yazdigini tam anlamadm ne yapmistir diye dusunuyosun
İnsanoglu cig sut emmis canim rabbm sasirtmasin ama aldatan ne bilim kolay kolay cok israr etmez bosanmak icin bana gore tersini yapar yaniBaşka bir kadın var mıdır hayatında diyorum aldatacak adam değil karakter olarak ana insan bi anda bu kadar isteyince boşanmak tabi acaba olabilir mi diyorum
Adamı sanki ben aldatmışımda bir anda soğumuş sanki benden cümle alem biliyor Nasıl bir insan olduğumu ki herşey ortada en yakın arkadaşları bile benimle görüşüyorlar şuan neyse yarın sabah adliyede buluşcaz alıcaz davayı hayırlısı artık ne diyinİnsanoglu cig sut emmis canim rabbm sasirtmasin ama aldatan ne bilim kolay kolay cok israr etmez bosanmak icin bana gore tersini yapar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?