Ne hissettiğimi bilmiyorum,boşanıyorum...

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
Merhaba arkadaşlar forumsa hikayelerimi bilen bilir zor bir hayatım oldu bu yaşıma kadar kısa özet geçersek 6 aylık evliyken kansere yakalandım çok zor süreçlerde ama geçti asla çocuğun olmaz dendi ama Allah'ıma şükür Allah mucizemi kucağıma verdi eşimle çok yıprandık 10 yıldır beraberdik ilk aşkıyız çocukluğumuz gençliğimiz hep beraberdi geçim sıkıntımız hep oldu ama ben bunları eşimin hiç caba göstermemesine rağmen hep kabullendim çocuk olduktan sonra zaten soğumaya başladık 14 aylık oğlum henüz ve benim yıllardır Ada'm ettiğim Ada'm geçti karşımada herşey bitti ben sana bişi hissetmiyorum artık bitsin dedi bu 10 yılda 1 kere ayrılan ve 1 kere kavga eden çift değildik ne olduğumu şaşırdım Tmm dedim yoruldum artık ben çocuğum için on yalvardım sorunlarımızı çözeriz zaten 2li ilişkimizde bir tatsızlık yok diye ama hem kabul ediyor hemde istemiyorum diyor ama evden ayrılırken ağlıyor çok dengesiz bir insan zaten şuanda da hemen boşanmak istiyor ben ne hissediyorum bilmiyorum yıllardır tanıdığım insan yok karşımda ağlamıyorum bir anda hissizleştim onsuz bir hayatım hiç olmadı evladım için şuan güçlü duruyorum onun için yaşıcam bana Allah'ın verdiği bu 2.hayatı...

Canm neden kotu zamanda herseyde yaninda olan birden ayrilalim dedi sende tamam dedin bir kere kavga eden bir kere ayrilan cift degildik dedin bide nedir birden birbirinize bu soguk tavirlariniz belki tedavi cocuk ve maddi sikintilar yipratmistir sizi ayrilmayi dusunmeyin hemen aile psikologuna falan gidin yardm alin

Üzüldüm be.. inşallah herşey yoluna girer..çocuğun için güçlü olmalısın.. eşin kesin kararliysa yapacak birşey yok..maddi manevi çocuğunun yanında olsun da yolu açık olsun.. belki de oda bunalimdadir..bakalım zaman ne gösterir.. uzmemeye çalış kendini..

Evet çok yıprandık kolay yollardan geçmedik ben hamileyken eşim işsiz kaldı düşünün ki ilk bir yıla kadar çalışmadı bu süreçte ben hep mücadele ettim onu sıkmadım rahat bıraktım şma artık tamamen yanlız bir hayat yaşamaya başladı evle çocuğuyla benimle bir alakası yok resmen bensiz bir hayatın Nasıl olacağına hazırladı kendini sonra bna denedik olmuyor uzamasın ayrılalım dedi ben elinden gelenin fazlasını yaptım kurtarmak için çnkü hala köpek gbi seviyorum geri dönüşü yok artık psikolojisi bozuk daha fazla katlanacak gücüm kalmadı benimde zaten hastalığa geçim sıkıntısından yaşadım bu ikinci hayatımıda yas tutarak heba etmek istemiyorum öyle bir lüksüm yok zaten

Çok mücadele verdim bu ilişkiye senelerdir bir anda bu noktaya Nasıl geldiğine şaşıyorum sadece çnkü hadi sevgi bitsin alışkanlıkta mı yok ben şuan alışkanlıkların acısını çekiyorum bide değer görmemek can yakıyor ama hayatımı düzene koyucam oğlum için o bana Allah'ın bir mucizesi herşey allahtan evet oda bunalımdaydı çok söyledim bir kere Nuh dedi mi Peygamber deneyen bi insan o yüzden biticek bende üzülmek istemiyorum artık yıprandım benimde tek isteğim evladına babalık yapması

Nazar değmiş size bence ayrılmayın sadece 3 ay için görüşmeyin o esnada duygular belli olur

Uzuldum canim ya insallaatlatirsiniz destrek alsaniz olmaz mi

Nazar değmiş size bence ayrılmayın sadece 3 ay için görüşmeyin o esnada duygular belli olur
Evet malesef insanlarım imrendiği çifttik rol model alınan şuan duyan hiç kimse inanmıyor olmaz diyorlar ama kararı net hiç bir şekilde konuşmuyor bile sadece bir an önce boşanmak istiyor zaten evi ayırdıkların boşansak eline geçiçek hiç bişi yok aklım bunu almıyor benden bu denli kin nefret artık ne hissediyorsa Nasıl oldu başka biri mi var sorularını duyar gibiyim onu yapcak Ada'm değil ana bu saatten sonra bende güvenmediğim için ben bile acaba diyorum kuruyorum napiim yalnızım

Uzuldum canim ya insallaatlatirsiniz destrek alsaniz olmaz mi
Yanaşmıyor kuzum söyledim on bitti dedi mi bişiye geri dönüşü hiç yoktur çok ketun dediğim dedik inatçıdır istemiyorum diyor bende kendimi tesil etcek halde değilim ona göre durumum daha iyi daha zor bi hayatım olucak çocuğum için savaşıcam alışkanlıklar beni mahvediyor şuan dışardan çok güçlü gözüküyorum herkes şuan şaşmış hayran hayran beni izliyor (çünkü intaharın eşliğine geleceğimi düşünüyordu herkes) ama içim paramparça onca yıl emek alışkanlıklar hayatımda hiç onsuz olmadım ben

Allah yardimcinolsun canim yaa zordur yasadiklarin Rabbim gonlune insirah ferahligi versin ne dym ki aileler araya girsede mi olmuyo ??

Allah yardimcinolsun canim yaa zordur yasadiklarin Rabbim gonlune insirah ferahligi versin ne dym ki aileler araya girsede mi olmuyo ??
Yok kimseyi dinlediği herkes söylüyor yaptığın çok yanlış pişman olacaksın gite ana Ada'm istemiyorum diyor tabi doğal olarak herkesin aklına başka bir kafon geliyor ben sorumluluktan kaçtı çünkü hiçbir zaman almak istemedi ama şimdi bende acaba yapmışımdır demeden geçemiyorum öyle bişi çıksa naparım hiç bilmiyorum yapcak karaktere sahip değil ama artık emin olamıyorum

Yavrum yazdigini tam anlamadm ne yapmistir diye dusunuyosun

Yavrum yazdigini tam anlamadm ne yapmistir diye dusunuyosun
Başka bir kadın var mıdır hayatında diyorum aldatacak adam değil karakter olarak ana insan bi anda bu kadar isteyince boşanmak tabi acaba olabilir mi diyorum

Başka bir kadın var mıdır hayatında diyorum aldatacak adam değil karakter olarak ana insan bi anda bu kadar isteyince boşanmak tabi acaba olabilir mi diyorum
İnsanoglu cig sut emmis canim rabbm sasirtmasin ama aldatan ne bilim kolay kolay cok israr etmez bosanmak icin bana gore tersini yapar yani

Merhaba arkadaşlar...Yolunda gitmeyen bir evliliğim var ve henüz 5 aylık bir kızım var..eşime her nolduysa lohusa iken oldu... yardımlarınıza tecrübelerinize ihtyiacım var

Ne diyeyim Allah belasını versin böyle karaktersiz adamların. Kökleri kurusun inşallah. Şu forumda okuduğum kaçıncı karaktersiz,sıkıntıya gelemeyen,işine gelmeyince basıp giden adam hikayesi. Erkekler karakterden yoksun olunca böyle oluyor. Hiç üzülme konu sahibi arkadaşım. Allah herşeyi ayarlamıştır. Elbet herşey yoluna girer. Sen kendine ve çocuğuna bak. Gerekirse ağla,bağır,vur,kır ama içine atma. Her türlü hastalık insanın içinde büyüttüklerinden geliyor. Allah yardımcın olsun

İnsanoglu cig sut emmis canim rabbm sasirtmasin ama aldatan ne bilim kolay kolay cok israr etmez bosanmak icin bana gore tersini yapar yani
Adamı sanki ben aldatmışımda bir anda soğumuş sanki benden cümle alem biliyor Nasıl bir insan olduğumu ki herşey ortada en yakın arkadaşları bile benimle görüşüyorlar şuan neyse yarın sabah adliyede buluşcaz alıcaz davayı hayırlısı artık ne diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…