- 20 Mart 2014
- 62
- 7
- 26
- Konu Sahibi HarleyQyinn
-
ne bileyim komik oldu. şaka değilimŞaka mısın??
ahahahSenin yerinde ben olsam "Uf bu saatte kim sogan yemis cok kötü koktu bu ne" derdim
soğan halkası vardı buzlukta iki haftadır öğle arası yapıp yiycem diye düşündüm durdum. neyse bu öğle arası okuldan geldim bu defa yapayım artık dedim, yaptım sarımsaklı mayonezle afiyetle yedim.öğleden sonra okulda hoşlandığım çocuk soru sordu. soruyu zor bela anlattım. yahu iki hafta durdun durdun bugünü mü buldun soru sormak için. ya da ben iki hafta durdum durdum bugünü mü buldum o soğan halkalarını yemek için. üf aman be
soğan yemeğin içinde kokmuyor ama soğan halkası öyle değil. yedikten sonra ben bile hissedebildim kokuyuPişmiş soğan kokar mı?
Ben kokmaz diye biliyorum.
tek derdin bu olsun :)
hahah ne bileyim çok istedi canım.Sarımsaklı soğan falan ne yedin bacım sen ya.
Hayır yiyosan da akşam ye haftasonu ye. Onu yiyip okula niye gidiyon. Hoşlandığın çocuk olmasa da çevreyi bi düşün yau
soğan yemeğin içinde kokmuyor ama soğan halkası öyle değil. yedikten sonra ben bile hissedebildim kokuyu
zaten öğleden sonra 1 saat ders vardı. insanlarla çok fazla konuşmamayı planlamıştım. üf cidden çok pisim.İnsan bi dişini fırçalar kokulu kokulu mu gittin pissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?