- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi little bird
-
Güldürdünüz beniBu arada ne için yaşıyorum? Şu an bilmiyorum
Hep kariyer/başarı falan diyordum ama o da sıktı
Tamam olduk başarılı işte bi nane yok
Ailem için yaşıyorum
Üzülürler yaşamasam
Oglum için....Başlıkta da olduğu gibi ne için yaşıyorsunuz? Niye yaşıyoruz ölelim başlığı değil de bu üzüldüğünüzde tutunmanızı sağlayan şey ne? Keyif aldığınız şeyler ne? Yapmak istediğiniz şeyler ne? Yaşama isteğinizi sağlayan şey ne?
Hayatımın merkezine hep insanları alıyorum sanırım ve sonra böyle boşluğa düşüyorum. Güvenim eninde sonunda boşa çıkıyor. Artık birileri yerine sağlam şeylere tutunayım diyorum. O yüzden sizin tutunduğunuz şeyleri merak ediyorum. Kariyer, para gibi şeyler bana aşk ve arkadaşlık olunca güzelmiş gibi geliyor ancak son zamanlarda aşk ve arkadaşlık konusunda kazık yiye yiye hiçbir şeye hevesim kalmadı. Sanki yaşamak anlamsız geliyor.
Not: sanki ölmek istiyormuşum gibi yazmışım ama sadece bıktım öyle bir isteğim yok ve asla düşünmem.
Güldürdünüz beni ☺ Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Amin mutlu ve sağlıklı inşallah...Hepimize...
Ben sıkıldım galibası ondan
Bir de mutlu ömürler versin
Öyle can çekişe çekişe uzun ömrü napayım
yaşayacak bişey yine bulunur da yine de forumdakilerin fikirlerini merak ettimYani evlatlarım için yaşıyorum tabi de onlar olmasaydı diye düşündüm bir an. Ailem yok, kocam artık yok. Bilemedim ne için yaşardım.
İİyi ki varlar ya.
güzel söylemişsiniz ben de bazen siz gibiyim bazen bu moddayım gidip gidip geliyorumBiri için mi yaşamamız gerekiyor? Hayattayım yaşamayı seviyorum. Boş boş oturmayı, güzel bir film veya dizi izlemeyi, şahane bir kitap okumayı, öğrencilerimi, işimi, baharda açan mis gibi çiçekleri, her şey kötüye gitse de ülkemi, açan güneşi, ayaklarımı uzatıp güzel bir çay/ kahve içmeyi, yeni bir yemek tarifini denemeyi, haftasonu kahvaltı yapmayı ya da derse yetişmeye çalışırken hızlıca sandvic yemeyi, güzel bir şarkı dinlemeyi daha neler neler... Hayat bütünüyle güzel ve yaşamaya değer. Hayatımı anlamlı kılan çok insan var tabi ki ama öncelikle "ben" olmalı ve kendimi sevmeliyim diğerleri sonra.
keske herkes bizim için yaşasakendim için yaşıyorum tabi ki hatta var gücümle yaşamaya çalışıyorum. neden başkası için yaşayayım insan olduğum için, kendimi sevdiğim için yaşıyorum. onlar benim için yaşasınlar
inşallah sevdiğimiz başka şeyler de buluruzBenim içind e herşey anlamını yitirdi ,amacsizim boşandım kimseye güvenemiyorum, zoraki yaşıyorum işime tutundum ben sadece iş düşünüyorum isim olmasa yaşamak zor olurdu.canima kıymazdım tabiki ama kafayı siyirirdim heralde çocuğum da yok bnde aynen bitse de gitsek modunda devam.
Kendim ve çocuklarım için ...
teşekkür ederimÇok teşekkür ederim emin olun sizinde kendi şansınız vardır ben bir amaç uğruna dünyaya geldiğini düşünenlerdenim o amacı bulmak yaratmak kişinin karakterine kaldığını düşünürüm sizde kendinize bir amaç edinin konumunuza bakın iş alanında olsun kişisel alanınızda olsun onlara bakın
evet şükürler olsun ki varlarAllah gecinden versin, biz de bizi hayata bağlayan ailelerimiz olduğu için şanslıyız
sevdiğim ve peşinden gitmeye değer bulduğum bişey olsa böyle olmam zaten ama yok napayımBu kadar dramatize etme. Amaç senin sevdiğin ve peşinden gitmeye değer bulacağın şeydir. Üüü amaçsızım diye ağlarsan ne amaç edinirsin ne de hayatından zevk alırsın
Ben de benzerini düşündüm inanır mısınız...Aynen bugün bunu düşüne düşüne geldim eve
Bakıyorum bakıyorum belki diyorum göklerden gelen bir taş vardır gelir kafamı bulur, yok yok...
Cidden öyle oldu galiba, bari o kadar geldik bi devrim yaratsakMecburiyetten yaşıyoruz işte geldik bi kere dünyaya
Hayat ciddiye alınmayacak kadar kısa ve bir şekilde yaşıyoruz böyle sorgulamalar bizi sadece mutsuzluğa sürükler oysa ne gerek var ki.güzel söylemişsiniz ben de bazen siz gibiyim bazen bu moddayım gidip gidip geliyorum
Ara ara sorguluyor insanHayat ciddiye alınmayacak kadar kısa ve bir şekilde yaşıyoruz böyle sorgulamalar bizi sadece mutsuzluğa sürükler oysa ne gerek var ki.
Dur kız şimdi ortalığı karıştırma anarşik mi yapacaksın forumuCidden öyle oldu galiba, bari o kadar geldik bi devrim yaratsak
Bir de haterlar için gibi görünüyor sankikendim için yaşıyorum ayol ötesi var mı?
onun dışında kariyer gelecek umutlarım ve gelecek güzel günler için yaşıyorum bu aralar
Cidden öyle oldu galiba, bari o kadar geldik bi devrim yaratsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?