Ne için yaşıyorsunuz?

Nefes alabiliyor olmak bile cok güzel.(dramatise etmek için sölemedim, cidden böle düşünüyorum) seviyorum ben hayatımı tüm zorluklara ragmen. Bugun hastaneden dönerken acan cicekleri gördüm, bayıldım =) sonra aldım kitabımı çimenlere yayıldım biraz. Ailemi cok önemsiyorum bende bazen ama hayatı sadecekendimiz için yasamalıyız.Çoğu zaman öyle yapıyorum.

Oglum için....

kendim için yaşıyorum ayol ötesi var mı?

onun dışında kariyer gelecek umutlarım ve gelecek güzel günler için yaşıyorum bu aralar

Yani evlatlarım için yaşıyorum tabi de onlar olmasaydı diye düşündüm bir an. Ailem yok, kocam artık yok. Bilemedim ne için yaşardım.

İİyi ki varlar ya.
yaşayacak bişey yine bulunur da yine de forumdakilerin fikirlerini merak ettim
güzel söylemişsiniz ben de bazen siz gibiyim bazen bu moddayım gidip gidip geliyorum
keske herkes bizim için yaşasa
inşallah sevdiğimiz başka şeyler de buluruz
Kendim ve çocuklarım için ...
teşekkür ederim Ben aslında genel olarak başarılı biriydim hala da öyle olduğum söylenebilir ama artık içimden bişey yapmak gelmiyor
Allah gecinden versin, biz de bizi hayata bağlayan ailelerimiz olduğu için şanslıyız
evet şükürler olsun ki varlar
Bu kadar dramatize etme. Amaç senin sevdiğin ve peşinden gitmeye değer bulacağın şeydir. Üüü amaçsızım diye ağlarsan ne amaç edinirsin ne de hayatından zevk alırsın
sevdiğim ve peşinden gitmeye değer bulduğum bişey olsa böyle olmam zaten ama yok napayım
Aynen bugün bunu düşüne düşüne geldim eve

Bakıyorum bakıyorum belki diyorum göklerden gelen bir taş vardır gelir kafamı bulur, yok yok...
Ben de benzerini düşündüm inanır mısınız...

Rabbim için yaşıyorum. Egerki intihar eden i affetse ilk ölmek isteyen ben olurdum . Ne yasatirsa yaşatsın şu kahrolasıca insanlar inancımdan ödün vermeden yaşamaya çalışıyorum.

Kendim için yaşıyorum, herkes kendi filminin başrolüdürya, ne tarz bi film çekmek istersen onu yaşarsın, romantik komedi tadında benim hayatım konumlandırmak gerekirse, çok şükür bir derdimiz yok aslında dert aramadığımız için, arasak çoktur çünkü, ama herşey insan için hayata pozitif bakmak gerek bu hayat bizim için var benim için var merkezde ben varım, sonra eş, aile, arkadaşlar, para. Merkezde olma sebebim de bencillik değil herkes kendi hayatının merkezidir çünkü kendi bedeninde yaşar, sadece kendi duygularını kendi beynine hükmedebilirsin, başkası senin hayatını yaşayamaz, ben var olmalıyım ki sevdiklerim yanımda olabilsin. Ne yazdım bu kadar hiç bilmiyorum, ama içimden gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…