• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne iş yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
Arkadaslar başımda onca dert varken yetmezmiş gibi bir de iş konusunda çekmediğim cile kalmadı. Yaşım genç olmasına rağmen otuz yaşındaki insan kadar çaba gösterdim. Ayaklarımin üzerinde duramadigim için hiçbir şey yapasim gelmiyor. Akşama kadar evde oturmak ve belirsizlikler içinde yüzmek zoruma gidiyor. Atama bekledigimi biliyorsunuzdur belki. O olmazsa ki zaten umutsuz vaka.. ne tür bir şey önerirsiniz hayata geç kalmamak ve artık ayağını sabit basmak zorunda olan bu kardeşinize..

Mesleginiz nedir?

Saglikciyim ve bu ay içerisinde atanıp atanmayacagim açıkçası belli olacak kesinlesecek yani bende eğer o olmazsa diyerek bir yol yani bir örnek bir iş bir uğraş hayatından memnun olan ve işi yolunda olanlardan tavsiye almak istedim

Anlamadim atanma yoksa başka sefer yine girin
Kpss istemiyorsanız özelde çalışın
O da olmazsa başka bir bölüm okuyun
Okumaz iseniz başka bir sektöre girin
Bilmem başka fikir var mı?

Anlamadim atanma yoksa başka sefer yine girin
Kpss istemiyorsanız özelde çalışın
O da olmazsa başka bir bölüm okuyun
Okumaz iseniz başka bir sektöre girin
Bilmem başka fikir var mı?

Yeniden sınava girsemde önüm kapandi.. okul okumak konusunda da aslında sosyal hizmetler aklımda ama okulu bitirdikden sonra ne yapabilirim nerde calisabilirim ise girebilir miyim bilemedim. Özel sektör ne yazikki benim memlekette tanıdık olmadıkça giremiyor

Arkadaslar başımda onca dert varken yetmezmiş gibi bir de iş konusunda çekmediğim cile kalmadı. Yaşım genç olmasına rağmen otuz yaşındaki insan kadar çaba gösterdim. Ayaklarımin üzerinde duramadigim için hiçbir şey yapasim gelmiyor. Akşama kadar evde oturmak ve belirsizlikler içinde yüzmek zoruma gidiyor. Atama bekledigimi biliyorsunuzdur belki. O olmazsa ki zaten umutsuz vaka.. ne tür bir şey önerirsiniz hayata geç kalmamak ve artık ayağını sabit basmak zorunda olan bu kardeşinize..
Sağlık bakanlığı adam akıllı atama yapmıyor aylardır . canım calışcam bikaç ay para kazancam diye hayatını harcama.üniv oku ortaöğretim sağlıkçıların hali çok kötü

Sağlık bakanlığı adam akıllı atama yapmıyor aylardır . canım calışcam bikaç ay para kazancam diye hayatını harcama.üniv oku ortaöğretim sağlıkçıların hali çok kötü

UmivÜniver okusam bile onu açık hangi bölüm var yani bilmiyorum ki

Dişhekimi asistanlığı
70 puanla istediği yere atandı ve iyi alıyor. Nöbet yok ekstra yok risk yok
Yoğun bakım hemşiresi açığı cok. Sınava hazırlanırken bi yandan özellerde nöbet tutun.
Ben diş doktoruyum. Kazancım orta sartlarım çok iyi ama bugun gelmek için yıllar verdim

Ö
Önü açık olması için değil oö mezunu olarak kalma en kötü 2 yıl sağlk myo oku.ağuz ve diş sağlığı veya paramedik olabilir mezun olana kadar bitmez hrld.valla bnde oö sağlıkçıyım kaldım ortada ben bide evliyim coluk cocuk malesef olmuyor benim düştüğüm hataya düşme diye diyorum. Ben aöf okudum.

Büyükşehirde yaşıyorsanız özel sektöre girin maalesef artık sağlıkçı ataması çok zorlaştı bölümünüzü bilmiyorum ama hele ki lise çıkışlı iseniz puanlar almış gidiyor ve alım çok az. Arkadaşlarım hem çalışıp hem üniversite bitirdi İstanbul’da böyle bir seçeneği düşünebilirsiniz

Ö

Önü açık olması için değil oö mezunu olarak kalma en kötü 2 yıl sağlk myo oku.ağuz ve diş sağlığı veya paramedik olabilir mezun olana kadar bitmez hrld.valla bnde oö sağlıkçıyım kaldım ortada ben bide evliyim coluk cocuk malesef olmuyor benim düştüğüm hataya düşme diye diyorum. Ben aöf okudum.
Siz şimdi çalışıyor musunuz ben AÖF okusam ne yapacağım onu bilmiyorum özelde çalış diyorlar kimisi tekrar KPSS Ccalis diyor ama tekrar KPSS calissamda bir işe yaramaz

Büyükşehirde yaşıyorsanız özel sektöre girin maalesef artık sağlıkçı ataması çok zorlaştı bölümünüzü bilmiyorum ama hele ki lise çıkışlı iseniz puanlar almış gidiyor ve alım çok az. Arkadaşlarım hem çalışıp hem üniversite bitirdi İstanbul’da böyle bir seçeneği düşünebilirsiniz

Özel hastaneye girsem gene ona da raziym almıyorlar ki tanıdığım da yok bir şeyimde yok

Dişhekimi asistanlığı
70 puanla istediği yere atandı ve iyi alıyor. Nöbet yok ekstra yok risk yok
Yoğun bakım hemşiresi açığı cok. Sınava hazırlanırken bi yandan özellerde nöbet tutun.
Ben diş doktoruyum. Kazancım orta sartlarım çok iyi ama bugun gelmek için yıllar verdim
Dis hekimliği asistanliginin onunun açık olduğuna emin misiniz ? Atanan tanidiginiz hangi yıl atandı bilmem ama yıllardır ataması neredeyse hiç yok keşke öyle olsa da okusam

Siz şimdi çalışıyor musunuz ben AÖF okusam ne yapacağım onu bilmiyorum özelde çalış diyorlar kimisi tekrar KPSS Ccalis diyor ama tekrar KPSS calissamda bir işe yaramaz
Şuan çalışmıyorum cnm. Ben örgün okuma şansım olmadığı için aöf okudm .bnmde 86 puanım vardı o yüzden mezun olmuodum ama baktım hayır yok en iyisi mezun olmak. İyi derecede mat yapabiliosan sözelide zorlarsan atanabilirsin oö den.

Back
X