ne istediğimden emin olamıyorum

bebishim

kk'nın pamuğu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
732
36
318
İstanbul
.............konuyu edıtor arkadaslardan bırı sılebılır mı rıca etsem guncellıgını yıtırdı

Son düzenleme:
canım sende benım gıbı bı cok sevıyosun bı asırı ıtıcı buluyosun galıba bende ayrılınca cok uzuluyorum kendımı kotu hıssedıyorum gercı artık ayrıldım da sen huyuna suyuna bak kotu huyları var mı bunlar onemlı olan

evliliği ertele bence duygularından emin değilsin biraz ara verin ilişkiye evlenince pişman olmaman için

alıngan ama yufka yureklı,jestlerı olan benı el ustunde tutan bırı,genel olarak ıyı bırısı dıyeyım,ama itici bulmamın sebebı ne benı cok sınır yapıyor bu durum herkeste olur mu acaba?

evliliği ertele bence duygularından emin değilsin biraz ara verin ilişkiye evlenince pişman olmaman için

evet b planım bu askerde suan 22 mayısta gelecek onu gorecegım an kararım bellı olacak ama bıktım artık kendı kararsızlıgımdan vallahı,sinir hastası oldum neredeyse,gecelerı tum vucudumu elektrık verılmıs tıtreyerek uyanıyorum bazen ılk basta karabasan sandım ama degıl ...

Bi kere o askerdeyken ona bir şey söyleyip moralini bozma. O geldiğinde evliliği ertele, ilişkin devam etsin ama düşün bu arada.İtivi gelen neyse onunla konuş. Tip bence çok önemli değil.Temiz olup kendine baktıktan sonra.. Sonuçta sen onu beğenmiyorsan o da çok daha güzellerini görüyor ama seni tercih etmiş.Bu başka bir şey... herkesten daha yakışıklı ve daha güzel her zaman var, sonu yok bunun. önemli olan saygılı olmanız. Ama laf olsun diye evlenip habire başkalasıyla mukayese edeceksen vs ona da yazık. sonuçta yakın arkadaşlarını da tiplerine göre değil huylarına göre seçiyorsn. yakışıklı birini çok seveceksin diye bir şey yok. o tamamen geçici bi çekim olur ancak. ama bu kadar forumda konu açtığına göre onu da oyalama.. ama dediğm gibi askerdeyken söyleyip üzme bence.

çok dengesizleşiyorum bu bende sınır yapıyor,bazen sevdıgımden emın olamıyorum,soguyorum ondan...
ama gecıcı oluyor bu hıs kalıcı olsa onu oyalamam tabıkı..cok sevıyorum ve deger verıyorum
benım gıbı duygusal gelgıtler hısseden oluyorsa yazsın lutfen.

kesınlıkle evlılık ısını bıraz askıya al senn bu cok onemlı bı karar kendı hayatınnı mahvedıp onnkınıde mahvetmıs olmamk ıcın duygularından emın oldugunu anladıgın an evet demelısın sekerım

bunlar bendede olmustu ama ılskının baslarında bukadar sureden sonra olmasıı tuhaf geldı bana

aynı durumu yaşıyoruz.şöyle bişey öneririm,

eğer bu davranışlarının sorumlusu oysa,yapacak şeyin yok ayrıl.çünkü mesela benim sevgilim dengesiz biriydi,kısa sürede hem aşık olabilceğim hem nefret edebilceğim birine dönüşebiliyordu.

ama mesela arkadaşlarına anlattığında ya da mantıklı düşündüğünde sadece ortada anlaşmazlıklar olduğuna inanıyorsan konuşarak aşmaya çalış ya da psikoloğa git, ya da arkadaşlarınla dertleş,bu karmaşanın sebebini anlamaya ve kendini düzeltmeye uğraş

cnm kesinlikle zamana birakin.evlilik aceleye gelmez..ayrica sanirim mesafe girince biraz sogumussun..huyu suyu iyise hele bi askerden gelsin yakindan gör konus belki icin tekrar isinir...
ama gelgitler hepimizde oluyor üzme canini..

benim gibi olan varsa yazsın demişsin ya canım ben varım
bizim ilişkimiz de yaklasık 3sene olacak.
bi an geliyor ki onun gözlerine baktığımda eriyecek gibi oluyorum
aşkımdan içime sokasım geliyor.
ama bazen de öyle bir an oluyor ki; telefon ettiğinde açıp konuşmak bile gelmiyor içimden.
yaptığı en ufak bi hareket gözümde büyüyor.
uzun yıllar aynı çatı altında olsam ne yaparım diye düşünüyorum.
bunun neden böyle oldugunu ben hala bulamadım

Gelince evliliğini biraz ertele duyguların değişirse o zaman evlenirsin acele etme

Nişanlımla 4 senedir beraberiz ve temmuzda evleniyoruz.İlk zamanlar bende senin gibiydim bizim 2. senemizde o askere gitti.Askerdeyken ayrılma kararı dahi almıştım.Tam ayrılığı düşündüğüm anda bana sürpriz yapmıştı o yüzden askerden gelene kadar ayrılığı erteledim.Askerden geldikten sonra herşey farklı oldu benim için mücadele etti ayrılma düşünceside uçtu gitti.Şu an gel gitler yaşıyorum evet ama eskisi kadar değil.Bazen gözlerine bakınca alıp içime sokasım geliyor bazende ha varlığı ha yokluğu.Onu bir dakika olsun görmek için kalkıp 1,5 saat yol gidiyorum gidincede sıradan bir arkadaşımmış gibi oturup muhabbet edip geliyorum Bende anlam veremiyorum kendime nişanlımda.Ama ben biliyorum ki evleneceğim insan farklı bir kişide olsa bu değişmez çünkü karakterim bu herkese karşı böyleyim.Annemi içimden geldiği için öptüğümü sarıldığımı hatırlamam mesela.Karar vermen gereken bu sanırım seninde herkese karşımı böylesin yoksa sevgiline karşımı.Ben çok düşündüm ve onunla beraber olmayı seçtim.

Bence evlilik gibi ciddi bir adımın bu kadar yaklaşıyor olmasından dolayı böyle hissediyorsunuz. Çünkü evlilik demek,hemen peşisıra ' artık hayat arkadaşımı seçmiş durumdayım- hayatımın bundan sonrası onunla geçecek. Çok büyük bir karar aldım, aman Allah'ım' düşüncesini getirir. Bu da biraz ürkütür,ya daha iyisi olabilirdiyse? demeye başlayabilirsiniz içten içe. çünkü büyük adım.a az kalmış, ama sonuçlanmamış-hala geri adım atıp dengeyi ters çevirme imkanınız var... İşte bu tip düşüncelerden dolayı gel git oluşuyordur bence.

Bence bunun sebebi her gördüğünüzde 'yürek çarpıntısı oluşsun,ilk günkü gibi olsun' isteğinizden kaynaklanıyor.

Fakat emin olun başkasını da bulsanız böyle olmayacak. İnsan heyecan arıyor-istiyor. Bir kere hissettiği o aşk alevini her an hissetmeyi arzu ediyor. Malesef bu gerçekçi bir yaklaşım değil, bir de tabiiki her an görüşüyor olmak-enazından hergün konuşuyor olmak monotonlaştırdığından ötürü bu hisleri doğuruyor. Çünkü sağlamasını yapabilirsiniz, 2-3gün görüşmeyin veya 1 hafta,bakın nasıl eteğiniz tutuşuyor :)

Merhaba ben burda yeniyim ve henüz yeni konu acamiyorum her nedense?
Sizden Fikir almak istedigim su..
Ben Erkek Arkadasimla 10 aydir beraberim ve biz Uzak iliski yasadik. Almanya ve Türkiye. Ama aslinda sik sik görüsebiliyorduk. Aslinda birbirmzi sevdigimizi düsünüyordum..ama bugün ayrildik. Sizce bu dogru kararmi.. ayrilma sebebi su. ben Aktris olmak istiyorum diye. Ben onun benle daha ciddi olmasini istedim cünkü devamli saklaniyor gibime geliyordu mesela Babasi benimle tanismak istiyor ama o tanistirmiyor. Facebookda ona Iliski teklifi gönderdim diye bana kizdi iliski var yaziyr ama ismi yazmaya cekiniyor ..her neyse.... Smdi o bana acik ve net dediki senin aklinda aktirslik oldukdan sonra ben senlen asla ciddi olamam diye ve bu beni kirdi o benimle tanisirken biliyordu ben Theatro okuluna gidiyorum...degisecek sandi galiba. simdi ayrildik. ve Sizce bu ayrilma karari dogrumuydu.? biz bunun icin daha öncede 2 kere ayrilmistik ama geri barismistik. ama bu sefer pisman olup gelirse ben galiba ona tekrar Sans vermemem lazim? cünkü o beni hic kabul etmiyor ....

aşık olmadığın yada sevdiğini ara ara hissettiğin kişi ile evlenme..sen demekki onu sevmiyorsun sadece bir bağlanma söz konusu..sen;ayrılmayı bazen kafana yerleştirip yaparım diyorsun nolcakki sevmiyom zaten diyorsun ama bitti dedikten sonra deli gibi naptım diye pişmanlık duyuyor ve affetmesini bekliyorsun demi???? işte bu sevgiden falan değil bağlanma ve kıskançlıktan..onu başkasıyla düşünemiyorsun çünkü ,ayrılıktan sonra..seni sevmesi hoşuna gidiyor sana bağlı kalsın istiyorsun ondan zaten başkasıyla olur diye kıskanıyorsun ve son anda pişmanlık duyuyorsun neden vazgeçtin diye..dış görünüşü cazip geliyor,etkiliyor kıskançlığın yüzündende bağlı kalıyorsun o kadar..inan ayrıldıktan en fazla 6 ay sonra rahatlıcan bak..pişmanda olmucan..o süre içinde deli gibipişman olcan,kıskançlık olcak,keşkelerin olcak ama sonunda sen iyi olcan..sevmedğin biriyle yaşanmaz arkadaşım..şimdi soğuyon ara ara evlendiğinde yattığında yanında olcak o zaman ne yapcan???

Böyle bir durumda evlilik göze alınamaz.Hoş zaten evlilik sadece seviyorum demekle de göze alınamayacak bir şey.Bir çok açıdan düşünülmeli.Mesela ben bu adamla konuşabiliyor muyum?Yani bir gün sevgim bitse arada saygı kalıp,hala arkadaşça konuşup bir şeyleri toparlayabilir miyim?
Bunun gibi bir sürü örnek.Ki siz daha en baş olan sevgi durumundan emin değilsiniz.

Bence ayrıldığınız da onu özlemeniz alışkanlıktan kaynaklanıyor.Alışkanlık sevgiden çok daha güçlü bir duygu.Belli bir zaman geçmiş,kötü bir insan da değilmiş..Alışkanlıkların artmasına sebep etkenler.
Askerden gelince ilk gördüğünüzde içinizde olumlu şeyler bile olsa aa hemen evlenelim demeyin.Bir ay sonra ne hissedeceğinizi siz bile bilmezken ne onu ne de kendinizi ateşe atmayın.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…