ben de buz pateni yapmak istiyorum :))
canım tebrik ederim a.s bende aöflüyüm darısı bu sene benim başıma inşallah :Saruboceq:
hayatımdaki insan sayesinde başladım aöfe inşallah şimdiki hedefim 4 seneliğe geçmek oda olur kısmetse yerimseniben
çok istediğim şeylerden biride yurtdışında eğitim almaktı halen vaktim var maddiyatını sağlamam gerek :)
tabii şimdilik bide iş bulmaam gerek
2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum.dikey geçişle bilgisayar mühendisliğine geçmek kariyer yapmak istiyodum :hulya:
ama rabbim bana bir kız evladı uygun görmüş.opuyorumnanaktan ama olsun hala vaktim var sayılır. bebeğim biraz büyüsün hele. bide çocukluğumdan beri dubai ye gitmek istiyorum. keşke yapabilsem bunuşutarafagitti
Estetisyen olmak İstedim Teknik Ressam oldum kaldım.
Kuzum Tek taşımı hiç söylemiyorum :roflol::roflol:
benim bir arkadşımın 3-5-7-10 yaşlarında dört tane çocuğu vardı öss ye girdi marmara sınıf öğr. kazandı ve bitirdi başarabildi yani. sen niye yapamayasın yerimseniben
böyle başarı öyküleri duyunca daha bi umutlanıyorumkaydirigubbakcemile5
canım yine el sanatıyla ilgili bir işin olmuş kaydirigubbakcemile3 tek taş hayalin kısa sürede gerçekleşir ama önemli olan senin adamının takması oda yola gelir yakında ben inanıyorum Şeniz
ben ressam olmak istiyordum finansçı oldum alakaya bakarmısın kaydirigubbakcemile3
Öyle Tabi ama istediğimle yaptığımın hiç alakası yok kafamçokkarıştı
yine de işimi seviyorum ama farklı bi meslek
Senin kisi gerçekten çok zıt naniknanik
evet çok zıt ama benimkide rakamlarla ve insanlarla uğraşma sanatı :roflol:
:roflol::roflol:
Amanın ne güzel de motive ediyorsun kendini
Olsun oda bi sanatt şekkerimm
ee böyle yapmak zorundayım yoksa hayatım pişmanlıklarla geçer kendimi üzerim ne gerek var yerimseniben
ee böyle yapmak zorundayım yoksa hayatım pişmanlıklarla geçer kendimi üzerim ne gerek var yerimseniben
canım tebrik ederim senin gibi olumlu,hayat dolu kimseyi görmedim :lepi:
sana kocaman alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen yaw
Sende bendensin hayat beni üzeceğine ben onu üzerim
bu arada msne gelmişsin titretmişsin beniiii
ama evde yoktun msni açık unutmuşummmmyerimseniben
evet canım ya olsun artık ne yapalım birgün elbet buluşuruz msnde :lepi:
hiç sorma kafayı yiycem yahu
Bu ne böyle msn bizim birleşmemizi istemiyor sanırım :gitme:
ben iş yerinden msn giremiyorum zaten. akşamlarıda max 1 saat takılıyorum o yüzden beni göremiyorsundur canım :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?