ne istedik ne bulduk ?

bende eşimin iteklemeleriyle bitirdim allah ondan bin kere razı olsun :asigim:

çok istediğim şeylerden biride yurtdışında eğitim almaktı halen vaktim var maddiyatını sağlamam gerek :)
tabii şimdilik bide iş bulmaam gerek

iş bulduktan sonra gerisi kolay 2 sene para biriktirir gidersin. piyasalarda 2010 hazirandan sonra düzelecek inşallah umudunu kaybetme yerimseniben

benim bir arkadşımın 3-5-7-10 yaşlarında dört tane çocuğu vardı öss ye girdi marmara sınıf öğr. kazandı ve bitirdi başarabildi yani. sen niye yapamayasın yerimseniben

Estetisyen olmak İstedim Teknik Ressam oldum kaldım.

Kuzum Tek taşımı hiç söylemiyorum :roflol::roflol:

Estetisyen olmak İstedim Teknik Ressam oldum kaldım.

Kuzum Tek taşımı hiç söylemiyorum :roflol::roflol:

canım yine el sanatıyla ilgili bir işin olmuş kaydirigubbakcemile3 tek taş hayalin kısa sürede gerçekleşir ama önemli olan senin adamının takması oda yola gelir yakında ben inanıyorum Şeniz

benim bir arkadşımın 3-5-7-10 yaşlarında dört tane çocuğu vardı öss ye girdi marmara sınıf öğr. kazandı ve bitirdi başarabildi yani. sen niye yapamayasın yerimseniben

böyle başarı öyküleri duyunca daha bi umutlanıyorumkaydirigubbakcemile5

canım yine el sanatıyla ilgili bir işin olmuş kaydirigubbakcemile3 tek taş hayalin kısa sürede gerçekleşir ama önemli olan senin adamının takması oda yola gelir yakında ben inanıyorum Şeniz

Öyle Tabi ama istediğimle yaptığımın hiç alakası yok kafamçokkarıştı
yine de işimi seviyorum ama farklı bi meslek

ben ressam olmak istiyordum finansçı oldum alakaya bakarmısın kaydirigubbakcemile3

Senin kisi gerçekten çok zıt naniknanik

ee böyle yapmak zorundayım yoksa hayatım pişmanlıklarla geçer kendimi üzerim ne gerek var yerimseniben

canım tebrik ederim senin gibi olumlu,hayat dolu kimseyi görmedim :lepi:
sana kocaman alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ee böyle yapmak zorundayım yoksa hayatım pişmanlıklarla geçer kendimi üzerim ne gerek var yerimseniben

aynen yaw
Sende bendensin hayat beni üzeceğine ben onu üzerim
bu arada msne gelmişsin titretmişsin beniiii
ama evde yoktun msni açık unutmuşummmmyerimseniben

ben iş yerinden msn giremiyorum zaten. akşamlarıda max 1 saat takılıyorum o yüzden beni göremiyorsundur canım :hulya:

Bende canım işyerinde nadir giriyorum akannehirakannehir
akşamları da evet genelde geç saatte giriyorum. Sen kaç gibi giriyorsun msne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…