ne istedik ne bulduk ?

Büyük bir aşk ile evleneceğimi düşünürken Büyük Bir eziyet ile aldatıldım

Mutlu evlilik istiyordum Aldatılmayı buldum

bugün benden size güzel bir söz;
BAŞARININ SIRRI, ISRARLA ıSTEMEKTıR
benim hoşuma gitti,beni anlatıyor sengözlerimebaksanab

Büyük bir aşk ile evleneceğimi düşünürken Büyük Bir eziyet ile aldatıldım

Mutlu evlilik istiyordum Aldatılmayı buldum

canım belkide senin için böylesi daha iyiydi belkide hayırlısı değildi, benimde senin gibi biri vardı hayatımda fransaya gidip evlendi, iyikide gitmiş o olmasaydı, muhteşem adamımı bulamazdım :asigim: hayatımı karartabilirdim.

bugün benden size güzel bir söz;
BAŞARININ SIRRI, ISRARLA İSTEMEKTİR
benim hoşuma gitti,beni anlatıyor sengözlerimebaksanab

Güzel bi söz gerçekten
Başarmaının yarısı istemektir zaten

Keşke ayrılmasaydık demiyorum
Sonundan olacaksa Başından olmuş Tabikide 2 hafta sonra nişan olucaktı çnükü kafamçokkarıştı
Allah bi şekilde çirkin yüzünü gösterdi bana şükürler olsunki :Saruboceq:
Umarım bende bulurum hayatımın sonuna kadar yanında olmaktan huzur duyacağım o adamı :lepi:

8,30-9,30 arası

Tamamdır yavrucum:ecrin_bebek:

ahh canım speedy daha çok yeni olmuş olay, geçmiş olsun ucuz atlatmışsın yine.
merak etme doğru adam çıkar karşına hiç beklemediğin bir yerde. sana birgün benim tanışma hikayemi anlatırım, ne kadar umutsuz vaka olduğum durumda karşıma nasıl çıktığını nefretle kavgayla başlayan bir evlilik hikayem oldğunu sana anlattığımda gülmekten yerlere yatarsın. KADER ıŞTE......

herkesin hayali vardır ulaşılmazlar ulaşılabilecekler. nedir bunlar hangilerine ulaştık hangileri hayal olarak kalmaya devam etti? ve durumumuzdan memnunmuyuz?

okul bıttıkten sonra en yakın arkadaşımla yurtdışında eğitimimize devam etmek ve evlenıp orada kalmak tek hayalımızdı.ve gıdıyordum bırlıkte ama ablam senı turkıyede tutacak tek sey ne dedı bende şuanda çalıştığım şirkette çalışmak istediğimi söyledim.1 hafta sonu müdürüm benımle bu sırkette çalışırmısın dıye teklıf ettı ve kabul ettım.çalışmaya başladım.arkadaşım gıttı.evlendı okuyor ve bı oğlu var o hayallerını yakaladı ya ben bılmıyorum o anda bırakamayacağım ınsan vardı aslında ama şımdı yok ,istediğim şirkette çalışıyorum çalıştığım yerden çok mutluyum ama ya sonrası... bılmıyorum o kadar şanslı olurmuydum hersey ıstedıgım gıbımı olurdu gıtseydım yoksa şuanda mı daha ıyı durumdayım ben sadece içimdeki acabalarla yaşıyorum hala daha...

yok canım Biz ayrılalı 1,5 yıl oldu neredeyse
Eper ayrılmasaydık 2 hafta sonra nişan olucaktı yerimseniben
Büyük Zevkle dinlerim çok severim böyle şeyleri
En büyük aşklar nefretlşe başlar opuyorumnanaktan

BAŞARININ SIRRI, ISRARLA ıSTEMEKTıR

benımde bu söze benzer bı söz var hayatımda komık ama gerçekten dogru sürekli bsy ıstedıgımde o söz aklıma geliyor.

azizle sıçan tahtayı delermiş......laelaelaelaelae

istediklerim hep oldu benim.....

allahım verdikleriyle mutlu mesut yaşatmak kıymetini bilmei nasip etsin.....

benim hiçbir hayalim gerçekleşmedisenağlamasenağlama
hepsi hayal olarak kaldı en kötüsü aşkım ömrüm dediğim kişi hayal olarak kaldı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…