Ne istiyor sizce bu kv?

Aynen.
Benim rahmet eden eltim de 10 sene kp ve kv ile yaşamış. Ben gelin gidince 5 ay beraber oturduk o bile kendi evine gitti herşeyini sıfır yaptırdı aldı eşi.. Ama yaşayamadı o da fazla kaderi işte
Benim de şansım diyelim..

O cümleyi kullandığım için üzüldüğümü bizzat dile getirdim. Eşime de bu kelimeyi kullanmıştım ama eşimde çok kızdı bana bu konuda.. Üzgünüm..

O cümleyi kullandığım için üzüldüğümü bizzat dile getirdim. Eşime de bu kelimeyi kullanmıştım ama eşimde çok kızdı bana bu konuda.. Üzgünüm..
Hayırlısı olsun ama sana onerim bos kuruntu yapma bi de secsende sevmesende kadin auan muskul durumda ac telefonunu iki hayirlisi de o ona yeter zaten

Aynen anlattığınız gibi vallahi bir tek siz anlamışsınız net bişekilde..

Hayırlısı olsun ama sana onerim bos kuruntu yapma bi de secsende sevmesende kadin auan muskul durumda ac telefonunu iki hayirlisi de o ona yeter zaten
Anladım canım saol yorum için.

Eşimle konuşunca Ağlıyor.. Eşim de hayırdır anne neyin var deyince kızlar beni dinlemiyor VS söyleniyor deyince eşim de e anne böyle olacağı belliydi hepimiz biliyorduk böyle olacağını kendinizi huzursuz etmeyin VS moral veriyor ona Ama gel gör ki ucu eşime değiyor bu sefer kendisi üzülüyor işe gidince tatsız tuzsuz.. Zaten gelmemizi de söyledi. Gelin dedi. O yüzden korktum.

Dönersekte ben kendi evime geçerim. Asla onlarla oturmam.. çünkü oturdum gördüm o yüzden zorluğa gelemem. Yemek yaparım isterlerse gelip bende yer tekrar evine giderler temizliklerini de yine ben yaparım.. Ben evin içindeyken Misafirleri hergün 10 kişi geliyordu onlara çaydır yemektir kendimden evliliğimden bişey anlamadım. Halbuki ilk evleneceğim zaman merak etmeyin misafir yok zorlamazsın demişti kv çok aşırı yalancılar. Bundan sonra kendi bildiğimi yapcam.

Yasadiklarin dolayo istemsiz tiksinme bikma ve geriye atabilme olusmus kendimden biliyorum.Cocuklara bakmak zorunda degilsin bnde oksuz buyudum ve bakmaya gonlu olmayan birinin bakmasini istemezdim.Babannelerinin ilgilenmesi lazim ya da teyze hala gerisiyle olmaz.Sizde esinize acikca soyleyin derdinizi bir iki sorun eder sonra belki ablar geri dönmek istemedigini zaten siz olsaniz da olmasanizda atanip gidecekmis esiniz simdi kv size dert yanmasi sacma

Daha iyi bir planı yoksa insanın memurluğunu yakması için salak olması lazım.
En hafif bunu diyebildim.
Ortada başa çıkılamayacak pek bir şey yok, kayınvalideniz hizmet bekliyor.

63 yaşında annem 2 torun bakıyor, üstüne evinde herkese yetecek kadar yemek bulunuyor, hatta bazen eve yemek veriyor hem bize hem abimlere.
Hiç de şu işim var demedi.
Babam 69 yaşında, 3 çocukla parka çıkıyor bazen.
Öyle çok dinç de değiller, yaşlarına göre normal sorunları var.

Sizinkiler iş yıkmaya alışmış, sizi huzursuz ediyorlar.

Ben kayınvalidenizin gözünden olaya bakmaya çalıştım ve çok zor bi durum bence. Gelini gitmiş, torunları yetim kalmış, oğlu yalnız kalmış ve sanırım sizden başka ona yardım eden yok. Diğer gelinler yemek ve temizliğini yapsada görev gibi yapıyolar ve bu da belli oluyor sanırım. O yaşta ki insan için küçük çocuk sorumluluğu çok zor hele de anne vefat ettiyse. Siz ona telefonda destek olun moral verin bence o bile onu biraz rahatlatır. Ama tabi ki kimse size bu sebeplerden dolayı beraber oturmayı kabul ettiremez.

Bence eşiniz sizi baya ezmiş şu süreçte. Yatak odası ve hizmetçilik dışında bir sebeple evlenmemiş gibi duruyor. Eşya bile alınmamış. Atanırsanız diye 1 yıl sığıntı etmiş. Atanmışsınız yine önemseyip de evinizi dizayn ettirmemiş. Bir de üstüne kp yatak odanıza çökmüş. E pes....

Atanana kadar nişanlı kalıp kendi anne babama hizmet etmeyi tercih ederdim. Atanınca da 4 yıl az zaman değil döşerdim evimi otururdum. Taşınırken 3 5 eşya illa ki zarar görür. Benden önemli değil.

Elti hasta olabilir, çocuğu olabilir ama bana ne? Görümcelerin var, amcalar var her ay 50 lira koysalar evi hizmetçiye temizletirlerdi. Kendileri yapsaydı. İnsan kendi çocuğuna, eşine yetemiyor bir de elalemi neden çekeceğim? Enayilik etmiş olurdum. Siz çok bile yapmışsınız. Diyorum ben kılımı bile kıpırdatmazdım. Evliliğin ilk zamanı çöp olmuş. O zaman asla gelmeyecek.

Kp de çok ukala. Gelinlere liste veriyormuşmuş... Kızlarına, oğullarına da veriyor mu o listeyi? Gelinsin ya hizmetçi, kölesin. Eşler de vasıfsız zaten. Ohh. 60 yaşına gelmiş kv yemek bilmiyor, temizlik bilmiyor. Ot gibi yaşamış galiba. İşine gelmiyor seninkilerin.

Ayrıca bu kadar ezilmeyin. Canım istedi geri dönüyoruz dese tıpış tıpış hizmetçiliğe devam edeceksiniz. Az dişli olun. Memur koca diye ağzına bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…