Ne istiyor sizce bu kv?

Çocuklar için çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Kvnin tavırlarına gelince, evet cocuklara tabi ki üzülün ama bırakıp gittik diye ÜZülecek bir şey yok. Gelin bakacak diye bi şey yok ayrıca kızlar da var. 5 erkek 5 kız evlat daha var. Ataması yapılmış bi insana geri dönmesi için psikolojik baskı yapacaklarına diğer 10 evlada yapsınlar. Vicdan azabı hiç çekmeyin diğer 10 kisi çekmiyor belli ki. Kaldı ki şartlar elverince gayet de bakmışsınız. Keyfi olarak kaçmamışsınız

Eşim dava açtı kazandı 3 sene beklemiş Ayrıeteen o kadar sene okul okumuş yani.

Ne bilim korkuyorum bazen rüyama girio.
Kız sende kendini acindir... Eğer bu iş giderse ne yaparız, ekmek aslanın bagirsaginda diyerek..... Sende onun gibi konuş kendi sıkıntılarını paylaş.

Kızmayın ama sizin iyiniyetinizi bir güzel kullanmışlar. Diğer çocukların da işine gelmiş. 60-65 yas artık çokta yaşlı değil. Hatta o yaşta insanlar bırakın yalnız yasamayı torun bakıyo yemek yapıyo akşama kadar. Kv ile kp alışmış bence hizmete şimdi bocalıyolar. Ama bu sizle alakalı değil. Hala daha üstünüze alınıyosunuz. Bu söylemleri emin ılun diğer çocuklara da yapıyolardır. Ayrıca atanmak kolaymı hazır bi yola girmişsiniz çıkmayın. İlerde belki tayin olur dönersiniz. Birazda kendinizi düşünün

Kessinlikle keyfi değil ben çok üzüldüm Allah biliyor ya..
Eşim de çok üzüldü

Yapacak birşey yok benimde yarın öbürgün evladım olacak. Herkesin. Sorumluluk sahibi var zaten.

Oda vakti saatinde gelin olmadımi o cocukalri kim büyüttü kim temizledi pakladi değişik insanlar rahatlığı alışmış lar velhasil

Oda vakti saatinde gelin olmadımi o cocukalri kim büyüttü kim temizledi pakladi değişik insanlar rahatlığı alışmış lar velhasil
Kaynanası galiba.. Kaynanası da 105 yaşında vefat etti 1 sene olacak.

Masllah iyi hizmet beklememis kayinvalidesi onada sizi gonderirdi
Haklısınız . Ama yapmak istemeyen yapmıyo galiba bi yolunu buluyo. Bu dünyada iki grup insan var biri devamlı her işe atlayan bilip bilmeden ugrasıp didinen biride çabalayanlar var zaten bende bişey bilmiyom deyip geçinenler

Ya yapmayın, çocuklar için annesini onlar hasta etmiştir ne demek
Yok oldu olcak anne çocukların yaramazligindan öldü deyin..
Allah çocukların yardımcısı olsun

Ya yapmayın, çocuklar için annesini onlar hasta etmiştir ne demek
Yok oldu olcak anne çocukların yaramazligindan öldü deyin..
Allah çocukların yardımcısı olsun
Haklıyım kimse yaşamadığı için bilemez Ama ben görüyordum herşeyi doğruya doğru.. Acı da olsa böyle maalesef. Kızlarım bana kuma gibiydi demişti bikeresinde

Haklıyım kimse yaşamadığı için bilemez Ama ben görüyordum herşeyi doğruya doğru.. Acı da olsa böyle maalesef. Kızlarım bana kuma gibiydi demişti bikeresinde
Siz anneleri olmadığınızı için size çok yük gelmiştir, çok da normal..
Şahsen ben sizin kadar bakamazdim herhalde.
Lafım o konu da değil, ama yine de çocuklar annesinin yaramazligindan hasta olmuştur demek çok nahoş bir cümle.
Onca yaramaz çocuk anası var, hepsine bir şeyler olmalıydı o zaman.

Tiplere bak ya, kayınpeder liste yapmis her gun bir gelın lıstedekılerı yapıyor demek. Rica mıca yok geline, görevleri bu yanı?

Su verilmez böylelerine. Ben vermem en azından. Annem babam geline liste yapsa, sızın hizmetcınız degıl o liste ne demek der tavrımı koyarım. Kim yapsa yanlıs yanı.

Sızın kocalarınızda iş yok. Keske bekar dursaydın evlenmeseydın.

Bes gorumce var ama eltıler yazılan listeyi yapıyor.

vefat eden eltinizin kizlari kac yasindalar Allah yardimciniz olsun

Kayınlarım bize yerleşin diyorlar kabul etmiyorlar anlamıyorum ki amaçları ne.
Liste hazırlamış birde aynen. Kp bencil ve cimri biri maalesef. Hep kendini düşünür. Onlara siz gelin bana yerleşin diyor. İnsanlar düzenini bozsun ona yerleşsin hizmetini yapsın istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…