HaklsnzSadece bu olayı kastetmedim.
Eşinizle evlisiniz ama sülalenin hizmetini yapmaktan başka vasfınız yok.
Kız sende kendini acindir... Eğer bu iş giderse ne yaparız, ekmek aslanın bagirsaginda diyerek..... Sende onun gibi konuş kendi sıkıntılarını paylaş.Eşim dava açtı kazandı 3 sene beklemiş Ayrıeteen o kadar sene okul okumuş yani.
Ne bilim korkuyorum bazen rüyama girio.
Kız sende kendini acindir... Eğer bu iş giderse ne yaparız, ekmek aslanın bagirsaginda diyerek..... Sende onun gibi konuş kendi sıkıntılarını paylaş.
O zaman sabret ve duayla Allah'a sığın canım zorAcındırıyorum zaten
Çocuklar için çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Kvnin tavırlarına gelince, evet cocuklara tabi ki üzülün ama bırakıp gittik diye ÜZülecek bir şey yok. Gelin bakacak diye bi şey yok ayrıca kızlar da var. 5 erkek 5 kız evlat daha var. Ataması yapılmış bi insana geri dönmesi için psikolojik baskı yapacaklarına diğer 10 evlada yapsınlar. Vicdan azabı hiç çekmeyin diğer 10 kisi çekmiyor belli ki. Kaldı ki şartlar elverince gayet de bakmışsınız. Keyfi olarak kaçmamışsınız
Oda vakti saatinde gelin olmadımi o cocukalri kim büyüttü kim temizledi pakladi değişik insanlar rahatlığı alışmış lar velhasilEşimin Anne ve babası Doğulu.. Genellikle o yaşa geldiler mi gelinleri bakacak onlara. Yoksa tek başlarına yapamıyorlar. Kaynanam yemek yapmasını dahi bilmez beceremez de. Temizlikte bilmiyor öyle görmüşler maalesef
Kaynanası galiba.. Kaynanası da 105 yaşında vefat etti 1 sene olacak.Oda vakti saatinde gelin olmadımi o cocukalri kim büyüttü kim temizledi pakladi değişik insanlar rahatlığı alışmış lar velhasil
Masllah iyi hizmet beklememis kayinvalidesi onada sizi gonderirdiKaynanası galiba.. Kaynanası da 105 yaşında vefat etti 1 sene olacak.
Masllah iyi hizmet beklememis kayinvalidesi onada sizi gonderirdi
Ay çok yaşayın emi. Vallahi güldüm.
HaklısınızMasllah iyi hizmet beklememis kayinvalidesi onada sizi gonderirdi
Ya yapmayın, çocuklar için annesini onlar hasta etmiştir ne demekEvin içindeyken ben bakıyordum kızlara. Birgün TV arkasına gecer kabloyla oynadı ben de yapmayın deyince bana saldırdı itti beni git bu evden seni istemiyorum demişti o derece saygısız. Banyolarını ben yapardım. O banyoyu yapıncaya kadar neler yaşıyordum. Durmuyorlardıkı yerinde. Annelerini de onlar hasta etmiştir çünkü annesini hiç dinlemiyordu sürekli yaramaz sürekli dik kafalı.
Haklıyım kimse yaşamadığı için bilemez Ama ben görüyordum herşeyi doğruya doğru.. Acı da olsa böyle maalesef. Kızlarım bana kuma gibiydi demişti bikeresindeYa yapmayın, çocuklar için annesini onlar hasta etmiştir ne demek
Yok oldu olcak anne çocukların yaramazligindan öldü deyin..
Allah çocukların yardımcısı olsun
Siz anneleri olmadığınızı için size çok yük gelmiştir, çok da normal..Haklıyım kimse yaşamadığı için bilemez Ama ben görüyordum herşeyi doğruya doğru.. Acı da olsa böyle maalesef. Kızlarım bana kuma gibiydi demişti bikeresinde
10 8 6vefat eden eltinizin kizlari kac yasindalar Allah yardimciniz olsun
Tiplere bak ya, kayınpeder liste yapmis her gun bir gelın lıstedekılerı yapıyor demek. Rica mıca yok geline, görevleri bu yanı?
Su verilmez böylelerine. Ben vermem en azından. Annem babam geline liste yapsa, sızın hizmetcınız degıl o liste ne demek der tavrımı koyarım. Kim yapsa yanlıs yanı.
Sızın kocalarınızda iş yok. Keske bekar dursaydın evlenmeseydın.
Bes gorumce var ama eltıler yazılan listeyi yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?