Nedir herkesin bu kayınvalidelerinden cektiği ... evlenmekten korkmaya basladım bende :18::85:
Bence sen hiç takma sesini cıkarma konussun konussun dursun :S
Sanane be benim çocuklarımın konuşup konuşmadığından
Diyecektin o anda işte malesef söylenmiyor
Sonra yüzyüze bakılıyor insanın içinde kalıyor sonra dert oluyor valla
Eşler desen zaten ailelerine bir şey söyletmiyorlar
Ya düşünüyorumda biz onların her şeylerini eksiksiz yapıyoruz
Ütülerini yemeklerini hizmet ediyoruz o kadar
Aileleriyle ilgili bir olay olduğu vakit
Neden bir çift sözle bizi savunmuyorlar
Bu kadarda mı hatrımız yok
Bugünlerde bu konuya taktım bende
Taktırıyorlar ama. Suçumuz ne onuda anlamış değilim saygısızlık yapmam bişey demem gelse hürmet son hizmet, ben anlamıyorum.
malesef haklısın cnm hiç bir kaynana anne gibi olmuyor sadece laf, yeni evli sayılıruım herşeyimizi biz yaptık maddi manevi yanımızda degillerdi sözde ogullarını çok seviyorlar ama nedense ben onu göremiyorum lafta cnm cicimle sevme olmazki maddi sıkıntılarımız varken hiçbirinin haberi yoktu olsa bile bisey yapmazlardı bunudA biliyorum ama beklentileri bitmiyor sadece bir knou geçtiginde dedimki şuan çalışmıyorum ama elbet çalışasacagım çocugum olursa artık arada siz ve annem bakarsınız ne dese begenirsiniz bakamam vALLA KUSURA BAKMA BEN KEWNDİME ZOR BAKIYORUM SENİN ANNEN BENDEN DAHA DİNC VE GENC O BAKAR DEDİ!!!! şok oldum çok bozuldum ama ses çıkarmadım!!!!
keşke ;
yakın, alışkın oldukları insanlarla konuşuyorlar daha fazla, öyle herkesle konuşmazlar deseydiniz.
yardımın yoksa hadi onu da geçtim bir yapıcı eleştirin yoksa neden yorum yaparsın ki?
bazen gölge etme başka ihsan istemez demek geliyor içimden
kesinlikle kaynanadan anne olmuyor.benimde annem yok.çalışan bir anneyim.5 yaşında bir oğlum var.çocuk hastalandı mı bana kriz geliyor çünkü bir gün de olsa bakmak istemiyor(bu arada oğlum uslu,efendi bir çocuk)bu babaanneler neden böyle bilmiyorum.arkadaşım seni çok iyi anlıyorum...yazdıklarını okuyunca sinir oldum...
Hani yatalak hasta olur zaten bizler bırakmayız. ama belirli bir yaşa gelmiş çocuklara neden bakmazlar anlamıyorum. Yaa etrafıımda görüyorumda bir gün görmezse torununu çıkıp gelen babaannenelere çok imreniyorum. Bunlar kimin torunu yaa. Ben bakmasını beklemiyorum zaten çocuklarım çok büyümeselerde kendi kendilerine bakabiliyorlar. birde üstüne üstlük laf sokmak, aranılmak istiyor yaa deli oluyorum..
çıkıp çıkıp gelen babaannelerin de gelinleri rahatsız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?