Ne kadar altın takılmalı?

hayalperestimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
2
-16
1
25
Erkek arkadaşım memur. Yaklaşık 53k maaşı var. Ailesinin evinde kalıyor. Babası çalışıyor ne kadar alıyor bilmiyorum. ekstra 12K da kira gelirleri var. Yani oturdukları ve ekstra bir evleri daha var. İki kardeşler. İlk çocukları erkek arkadaşım. İlk de o evleniyor. Annem bilezik olarak 8 tane isteyelim dedi 22 ayar 20 gramdan. Ben de fazla dedim. Altının fiyatı almış başını gitmiş. Yaza kadar biriktirirler dedi. Yatırım amaçlı düşün altınlar zaten sizin olmayacak mı dedi. Benim kafamda belirli bir mıktar yok. Ancak istemesem de olmaz. Sizce ne kadar istemeliyim? Ya da sorduklarında ne demeliyim?

Altın miktarı yöreden yöreye değişiyor. Annenin istediği miktar şu an 108 bin ediyor. Bu devirde her şey o kadar pahalı ki 8 bilezik için 108 bin fazla gelmedi gözüme. Siz isteyin, durumumuz yok denirse azaltılır.

Edit: Yanlış hesaplamışım, sorry gençler.
Altına uzak olduğum bu kadar belli olmasa iyiydi.

Son düzenleme:
Ananız size ne takacakmış yatırım amaçlı düşünsün zaten sizin olmayacak mı?

Öncelikle altını 53 bin TL maaşı olan erkek arkadaşınızdan talep edin; ailesinden değil. Adamın ailesinin kira gelirine kadar hesap yapan bir insan olmanız da korkunç.

Nasıl 108 bin ediyor ya . 20*8=160 gram eder altının gramı 5000 desek 5.000*160=800.000 eder

160 gram altın yapıyor? Nasıl 108 bin 108 bine 160 gram altın varsa haber edin biz de alalım.

Konu sahibi madem altınlar sizin olacak en azından bir 100 gram da sizin anneniz taksın, nasılsa sizin olcak 200 de olur. Hem şanı yürür... Yıl olmuş 2026 hala "istek" mi var ya.

Nasıl 108 bin ediyor ya . 20*8=160 gram eder altının gramı 5000 desek 5.000*160=800.000 eder

Yanlış hesaplamışım, kusura bakmayın.

160 gr ediyor yani bir milyona yakın , 20 gram 8 adet bilezik istiyor anne kişisi.

700 küsür bin lira ediyor ya. Ne yaptınız. 8 tane 20şer gram bilezik. Toplam 20 gr bilezik değil

Kendinizi satıyor karsinin malina göre de değer mi biciyorsunuz. Çok çirkin bir yazı.

Elalemin evine giren parayı hesaplamaya da utanmıyor artık millet

Hayalperestim tez vakitte gerçek dünyaya dön canım , memur adam nasıl yapacak bir milyonluk altını?
12 binlik kira gelirini atlamayın lütfen Acaba küçük kardeşi özelde çalışıyorsa Sodexo falan da veriyorlar mıdır market alışverişini de onla yapsalar? Uff...

İnsan isterken utanır .Sizde boş durmamış evleneceğiniz adamın evine ne kadar giriyor çıkıyor tek tek hesap etmişsiniz.Sizin gibilerden korkulur. Oğullarıma sizin gibi birini istemezdim.Yıllarca çalışıp didineyim analı kızlı aç gözlü bir aile kazancıma göz diksin.Tövbe tövbe yolum bile kesişmesin sizin gibilerle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…