- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya kusura bakma komik emoji attım ama gerçekten sinirlerim bozuk .sevgilimden ayrıldım diyince gulme tuttu :) bu kafayla zaten olacağı bu .dediğin gibi insanin psikolojisi bozuluyor . gerçekten gece uykusu onemliBende anca sabah 8 gibi uyuyakalıyorum .gün içinde ceset gibiyim . Üstüne insanın psikolojisini de bozuyor hiç yoktan sevgilimden ayrıldım düşün yani
Haklısın komik çünküYa kusura bakma komik emoji attım ama gerçekten sinirlerim bozuk .sevgilimden ayrıldım diyince gulme tuttu :) bu kafayla zaten olacağı bu .dediğin gibi insanin psikolojisi bozuluyor . gerçekten gece uykusu onemli
Kelin ilacı misali bizimkisiHaklısın komik çünküsabah idrak edip üzüleceğim cidden nasıl uyuyacaz.
Okadar çok netim yok şuanÖyle zamanlarimda bir film açıyorum izlerken bir sey dusunmeyip uykum geldiği an tv karşısında uyuyorum.Istersen dene
Yarın bı deneyim .genelde telefondan biseler okuyorum ama bı çare işte :)Kitap okurken uykum gelir benimde. Belki bir care?
Ben telefon da okuyunca uykum gelmez :)Yarın bı deneyim .genelde telefondan biseler okuyorum ama bı çare işte :)
Yarın bı deneyim .genelde telefondan biseler okuyorum ama bı çare işte :)
Bende geceleri uyamam sabah 8gibi uykuya dalarım sonrada kalkamam ayılmam aksam 6yi bulur ama 2 çocuk olunca onlar öğlen kalkıyor bende mecbur uyanıyorum tabiki snra küçüğü ikindi bidaha uyuyor onunla uyuya kaliyorum 2 saat kestirip kalkıyorum cok kotu bisey ya ama iki gecedir 12de uyuyorum bu sefer sabah 6da kalkıyorum bide gece cok uyanıyorum bünye alışık olmayınca heralde snra sabah 6da kalkınca bu sefer öğleye dgru uykum geliyorUyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?
Uyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?
Yarın bı deneyim .genelde telefondan biseler okuyorum ama bı çare işte :)
Okadar çok netim yok şuanben sevdiğim yazarlarin sozlerini bakıyorum genelde ,onunla uyumakta sabah 6 buluyor malesef
Günaydın oncelikle :) aslında çok haklısınız bunu yaparsam kesinlikle uyurum bayılırım hatta direk .Şimdi sen uyuyorsundur
Çözüm bu
Hiç uyumayacaksın
Çok ciddiyim dün gece uyuyamadın mı sabah da uyuma
Kır döngüyü
Akşam olmaz çok zor olur vs de öbür türlü de günün ölüyor
Uyuyamadı isen uyuma sabah 6 da vs de yatma akşama kadar sürün akşam da gerekirse ilacı al ve yat
Ama tabii geceye kadar oturmaya alışık çocuğu ne yapacaksın bu süreçte bilemedim
Özetle uyuyamayınca uyuyacağım diye kasma bugün uyumayacağım diye kas ertesi gece uyursun
Bir sonraki gün yine uyuyamazsan yine uyan ve uyuma vücut döngüyü hissetsin
Kaygı vs ayrı konu ama kafanı taksan da 48 saat sonra uyursun gerekirse ilaç da alırsın ama sistem döngüye geri döner
Ben hep öyle uyurdum aslında .ama son 1.2 aydır o şekilde uyuyamiyorumTelefon insanın uykusunu daha çok kaçırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?