- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Siz yinede 6 saat uyumaya çalışın daha verimli olur hayatınızvalla gayet yaşıyorum ama ağrılarım oluyor ama evin isinden geri kalmıyorum aksine ev işi yaptıkça rahatlıyorum eskiden 18 saat uyuma rekorum var bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum
Şu mesajı gördükten sonra konu başlığınızın bir hükmü kalmadı.Hayır benimki de .1.2 gibi uyur :) bidaha uyanmaz oglen 14 kadar beraber uyaniriz yani ben tam uyuyacağım vakit WC kaldiririm oğlumu ozamanda uykulu olur zaten :) sizinki daha küçük benimki 3 yaşında
e oglen 2 de uyaninca sabahlamaniz normal degil mi ?Hayır benimki de .1.2 gibi uyur :) bidaha uyanmaz oglen 14 kadar beraber uyaniriz yani ben tam uyuyacağım vakit WC kaldiririm oğlumu ozamanda uykulu olur zaten :) sizinki daha küçük benimki 3 yaşında
Uyku problemine cozum var mi yok mu bilmiyorum ama zihin dolugundan kurtulmak icin kitap tavsiye edebilirim.Uyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?
elimde olsa 10 saatta uyurumda uyuyamiyorum işteSiz yinede 6 saat uyumaya çalışın daha verimli olur hayatınız
Vallaha keşke geceleri uyuyabilsek 6 yıldır geceleri uyuyamıyorum artık çok bunaldım bıktım bu durumdan yaşadığım bir olay yüzünden halen uyuyamıyorum ve çok korkunçtu kimsenin hayaline aklına bile gelemez öyle bir durum sabah 7 de uyurum öğlen 1 belki 2 de uyanırım ev temizler yemek yaparım bı bakmışım kocam gelmiş kocam ile yan yana uyumak resmen haram ya bana vallahi bıktım tam uyuyacam gözüm dalıyor hemen beyin nereye uyuyon alooooooo diyo resmen tövbe estağfurullah çözebilen varsa banada söylesin çok bıktım gözlerim morarmaya başladı artık yaşlı gibi duruyorum artık geceleri deliksiz uyumayı çok özledimUyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?
Televizyonda sevdiğiniz kanallara bakın.Okadar çok netim yok şuanben sevdiğim yazarlarin sozlerini bakıyorum genelde ,onunla uyumakta sabah 6 buluyor malesef
Şimdi niye ayaktasın derseniz,Türkiye’den 3 saat gerideyiz. Tabi yine geç bi saat ama derslerimi yeni bitirdim ondan :))Televizyonda sevdiğiniz kanallara bakın.
ben TLC izlerken özellikle akşam geceleri değişik konular oluyor seviyorum. Hemen uykum geliyor.
müzik dinlemeyi hiç tavsiye etmem çok daha düşüncelere itiyor.
Birde çok hayal kurarım geceleri.
öyle içimi rahatlatır kötü düşüncelerden uzaklaşırım.
Şuan tlc izliyorum desem :) hergun izliyorum gerçi seviyorum o kanaliŞimdi niye ayaktasın derseniz,Türkiye’den 3 saat gerideyiz. Tabi yine geç bi saat ama derslerimi yeni bitirdim ondan :))
Aaa öyle şey olurmu TV izliyodum ondan girmedim :)Uyumayanlar bugün uyumuslar darısı bana inşallah bende burda kek yiyim sabah kahvaltısı yapayım aşk olsun size kızlar
Yoğurt yiyemiyorum desem kizmazsin dimi :) huylaniyorum hatta adı geçince1 kase yoğurt rahatlatır her gece yatmadan önce yiyin bence
Malesef biliyorum ama gerçekten elimde değile oglen 2 de uyaninca sabahlamaniz normal degil mi ?
benim kiza haftada bir sabahlari esim bakar ben yatarin 11 de kalkarim o gun gece 3 e kadar uyuyamam ama sebebini bilirim,
cocuk icin cok uygunsuz zaten bu sekilde uyku duzeni sizin icinde uygunsuz,
Al bendende okadar kuzuBENDEEEEEbende geceleri uyuyamıyorum ama tamamen mutsuzluktan kaynaklı bence sürekli beynimde kendi kendimle kavga ediyorum kendişmle konuşmaktan beynim yorgun düşüyor. sabah gün ağarınca uyuyabiliyorum. Düzensiz hayatımız bide eşim sürekli evde onun ayakta olduğu zamnlar ben uyuyorum benim ayakta olduğum zamanlar o uyuyor yıllardır böyle çok sıkıldım mutsuzuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?