Ne kadar az bilirsen o kadar iyi uyursun

Darısı benim başıma :) evdende fazla çıkmıyorum ben .enerjimi atamıyorum dediğiniz gibi.bende temizlikle ugrasiyorum ama yinede fzla yorulmuyorum .

Kedi otu ilkkez duydum :) ben hap kullanıyorum başta çok faydasını gördüm ama şimdi oda fayda etmiyor

Aynı dert bendede var uyutmayan telefon. sessiz ortam oluşturmak gerekiyor uykunu rutine sokmayinca düzelmiyor malesef uyku ilacın bir tane uyutmuyor mu ?
Önceden uyutuyordu hap 25 mg doktorum yükseltmek istedi dozunu ben istemedim çocugum var dedim aynı dozu tekrar yazın dedim doktorda öyle yaptı şimdide ise yaramıyor

Önceden uyutuyordu hap 25 mg doktorum yükseltmek istedi dozunu ben istemedim çocugum var dedim aynı dozu tekrar yazın dedim doktorda öyle yaptı şimdide ise yaramıyor
Benimde kızım var 1.5 yaşında çok zor oluyor. bendede aynı korku var uyanamazsam diye alamıyorum iki yıldır .. eşin bakmazmi sen uyanmasan? benim eşim top patlasa duymaz inada güvenemiyorum ilacının adı ne benimki.. R başlayıp A bitiyor çeyreği bile uyutuyor beni ..

dusunmemek gerekıyor yanı aklımızı mesgul eden seylerı kabul edelım o nıye boyle oldu bu nıye boyle dedı dıye uzuntulerımızı kendımıze hatırlatmak yerıne yasadıklarımızı kabul edelım ve bı kenara koyalım
gece 2 de yatıyorum sabah 6-7 gbı kalkıyorum eskıden 4-5 de yatardım 2 saat uykuyla gezerdım cok kafaya takan ınsandım sureklı kafam mesguldu hep bırseyler dusunurdum dengesını bozuyor ınsanın o kısır donguden kendınızı cıkarıp cekmenız lazım bunu ancak sız yapabılırsınız

Ben annemlerdeyim :) annem bütün gün bahçesiyle uğraşıyor onada bırakmak istemiyorum. Gyrex benim ilacimda

İnanin okadar çıkmak istiyorum ki ama yok yapamıyorum beynime yapismis gibi o düşünceler istesemde atamiyorum .ben en çok bu yüzden göründüm psikiyatriye bı sure sonra haplarda etki etkisini bitirdi

Yorulduğu için kiyamiyorsun gece cokmu uyanıyor ..benimki bir kere uyanır mama yer yatar .
Hayır benimki de .1.2 gibi uyur :) bidaha uyanmaz oglen 14 kadar beraber uyaniriz yani ben tam uyuyacağım vakit WC kaldiririm oğlumu ozamanda uykulu olur zaten :) sizinki daha küçük benimki 3 yaşında

off aynı şeyleri yaşıyorum asla ama asla uyuyamiyorum 8de falan uyuyorum 12 ye kadar oda.Uyanik halimdende bir sey anlamıyorum sürekli bir diş sıkma mevcut yerli yersiz her seye sinir oluyorum baş ağrim asla gecmiyorum doktorun verdiği uyku ilacı asla ıse yaramadı.Coronadan sebep aşırı kaygı bozuklugum varmıs bunun yanina kaynana mevzularida eklenince beynim doldu taştı.Düsünme desen olmuyor illa aklım biyerdeki bir seye takılıyor valla çözüm bulursaniz banada diyiinnn

Yeniden doktora gitmelisin uyku düzeninle ilgili başka ilaç verecektir 2 tane üst üste tabii ki içme kaygıdan kaynaklı uyuyamadığın için hem kaygını azaltacak hem de uykunu düzenleyecek ilaç verecektir. Bunun için gitmelisin çünkü küçük çocuğun var çok derin uyutan da ilaç vereceğini sanmıyorum söylersin çocuğunun olduğunu uyku problemi olan birçok insan gidiyor psikiyatriye annemin de gece uyku sorunu var sabaha karşı 4 e doğru uyuduğunu söylüyor uyku düzeni oturmayınca tansiyonu oynuyor bunun için doktor uyku ilacı yazdı ona aksatma ve git bitki çayı da içebilirsin aslında seni rahatlatacak kardeşim bi alışveriş merkezinden almış şu poşet çay ama neydi hatırlamıyorum uykumu getiriyor demişti bitki çayı da araştırabilirsin.

İlaç 25 mg doktor yükseltelim demişti ama ben çocuk var diye istememiştim
Bende 25 mg kullandım yanında 50 mg antidepresan kullanıyordum tabi herkesin sorunu ayrı sabah 8,9 gibi yatmak daha kötü mesela çok geç kalkıyorsun bşr gün erken kalkmaya çalışın devamı gelir ben 12 1 gibi yatmayı hiç sevmem mesela 2 3 normal bana göre

4 saatlik uykuyla nasıl dayanıyorsunuz 6 saat uyumanız lazım

4 saatlik uykuyla nasıl dayanıyorsunuz 6 saat uyumanız lazım
valla gayet yaşıyorum ama ağrılarım oluyor ama evin isinden geri kalmıyorum aksine ev işi yaptıkça rahatlıyorum eskiden 18 saat uyuma rekorum var bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…