- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Darısı benim başıma :) evdende fazla çıkmıyorum ben .enerjimi atamıyorum dediğiniz gibi.bende temizlikle ugrasiyorum ama yinede fzla yorulmuyorum .ben de çocuğum 4 ayı biraz geçene kadar böyleydim
sonra işe bir başladım şu an kafamı koysam herhangi bir yerde uyurum.
sadece kafamı yaslayabilmem yeterli :)
İnsan evden çıkmayınca o enerji atılamıyor, uyumak için gerekli yorgunluk oluşmuyor asla.
Sakın ilaçları da ikişerli almayın çocuk varmış evde allah korusun.
Kedi otu ilkkez duydum :) ben hap kullanıyorum başta çok faydasını gördüm ama şimdi oda fayda etmiyorBen telefon da okuyunca uykum gelmez :)
Umarim care bulursunuz
Birde bir ara gece surekli uyanir kslitesiz uykum olurdu.
Dogal melatonin hapi almistim.
Turkiye de var mi bilmiyorum.
Simdi Google den ismini buldum
Kedi otu. Bunu hap seklinde aliyordum yatmadan 1 saat once. Baya fayda etti
Önceden uyutuyordu hap 25 mg doktorum yükseltmek istedi dozunu ben istemedim çocugum var dedim aynı dozu tekrar yazın dedim doktorda öyle yaptı şimdide ise yaramıyorAynı dert bendede var uyutmayan telefon. sessiz ortam oluşturmak gerekiyor uykunu rutine sokmayinca düzelmiyor malesef uyku ilacın bir tane uyutmuyor mu ?
Gece uykusu çok önemli ama ya .keşke böyle olmasakDertten değil de yılların alışkanlığından benim de uyku düzeni yallap şallap
Benimde kızım var 1.5 yaşında çok zor oluyor. bendede aynı korku var uyanamazsam diye alamıyorum iki yıldır .. eşin bakmazmi sen uyanmasan? benim eşim top patlasa duymaz inada güvenemiyorumÖnceden uyutuyordu hap 25 mg doktorum yükseltmek istedi dozunu ben istemedim çocugum var dedim aynı dozu tekrar yazın dedim doktorda öyle yaptı şimdide ise yaramıyor
Ben annemlerdeyim :) annem bütün gün bahçesiyle uğraşıyor onada bırakmak istemiyorum. Gyrex benim ilacimdaBenimde kızım var 1.5 yaşında çok zor oluyor. bendede aynı korku var uyanamazsam diye alamıyorum iki yıldır .. eşin bakmazmi sen uyanmasan? benim eşim top patlasa duymaz inada güvenemiyorumilacının adı ne benimki.. R başlayıp A bitiyor çeyreği bile uyutuyor beni ..
İnanin okadar çıkmak istiyorum ki ama yok yapamıyorum beynime yapismis gibi o düşünceler istesemde atamiyorum .ben en çok bu yüzden göründüm psikiyatriye bı sure sonra haplarda etki etkisini bitirdidusunmemek gerekıyor yanı aklımızı mesgul eden seylerı kabul edelım o nıye boyle oldu bu nıye boyle dedı dıye uzuntulerımızı kendımıze hatırlatmak yerıne yasadıklarımızı kabul edelım ve bı kenara koyalım
gece 2 de yatıyorum sabah 6-7 gbı kalkıyorum eskıden 4-5 de yatardım 2 saat uykuyla gezerdım cok kafaya takan ınsandım sureklı kafam mesguldu hep bırseyler dusunurdum dengesını bozuyor ınsanın o kısır donguden kendınızı cıkarıp cekmenız lazım bunu ancak sız yapabılırsınız
Yorulduğu için kiyamiyorsunBen annemlerdeyim :) annem bütün gün bahçesiyle uğraşıyor onada bırakmak istemiyorum. Gyrex benim ilacimda
Hayır benimki de .1.2 gibi uyur :) bidaha uyanmaz oglen 14 kadar beraber uyaniriz yani ben tam uyuyacağım vakit WC kaldiririm oğlumu ozamanda uykulu olur zaten :) sizinki daha küçük benimki 3 yaşındaYorulduğu için kiyamiyorsungece cokmu uyanıyor ..benimki bir kere uyanır mama yer yatar .
İlaç 25 mg doktor yükseltelim demişti ama ben çocuk var diye istememiştimİlaçların etki etmesi lazım mg düşük olabilir gece 4 gibi uyumaya çalış 10 yada 12 de kaşkarsın daha dinç olursun aslında çocuk olmasa sorun olmaz o kadar uyku
Mutlaka deneyin. Kokusu kotu hap olan sekilde kullandim. 3 tane aliyorsunKedi otu ilkkez duydum :) ben hap kullanıyorum başta çok faydasını gördüm ama şimdi oda fayda etmiyor
off aynı şeyleri yaşıyorum asla ama asla uyuyamiyorum 8de falan uyuyorum 12 ye kadar oda.Uyanik halimdende bir sey anlamıyorum sürekli bir diş sıkma mevcut yerli yersiz her seye sinir oluyorum baş ağrim asla gecmiyorum doktorun verdiği uyku ilacı asla ıse yaramadı.Coronadan sebep aşırı kaygı bozuklugum varmıs bunun yanina kaynana mevzularida eklenince beynim doldu taştı.Düsünme desen olmuyor illa aklım biyerdeki bir seye takılıyor valla çözüm bulursaniz banada diyiinnnUyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?
Bende 25 mg kullandım yanında 50 mg antidepresan kullanıyordum tabi herkesin sorunu ayrı sabah 8,9 gibi yatmak daha kötü mesela çok geç kalkıyorsun bşr gün erken kalkmaya çalışın devamı gelir ben 12 1 gibi yatmayı hiç sevmem mesela 2 3 normal bana göreİlaç 25 mg doktor yükseltelim demişti ama ben çocuk var diye istememiştim
4 saatlik uykuyla nasıl dayanıyorsunuz 6 saat uyumanız lazımoff aynı şeyleri yaşıyorum asla ama asla uyuyamiyorum 8de falan uyuyorum 12 ye kadar oda.Uyanik halimdende bir sey anlamıyorum sürekli bir diş sıkma mevcut yerli yersiz her seye sinir oluyorum baş ağrim asla gecmiyorum doktorun verdiği uyku ilacı asla ıse yaramadı.Coronadan sebep aşırı kaygı bozuklugum varmıs bunun yanina kaynana mevzularida eklenince beynim doldu taştı.Düsünme desen olmuyor illa aklım biyerdeki bir seye takılıyor valla çözüm bulursaniz banada diyiinnn
valla gayet yaşıyorum ama ağrılarım oluyor ama evin isinden geri kalmıyorum aksine ev işi yaptıkça rahatlıyorum eskiden 18 saat uyuma rekorum var bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum4 saatlik uykuyla nasıl dayanıyorsunuz 6 saat uyumanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?