Sen bılıyosun değil mı sorunlarımı zaten.. Gidiş dönüş 2.6 çok benzın gider dedıde haftalık 400 500 gıdermiki1,3km mi? O kadarcık yolun lafını mı yapıyor eşiniz? Ne kadar gaz gider bilmiyorum ama bu eşle siz uzun süre gidemezsiniz o kesin
Gazdan hiç anlamıyorum. Benzinliden hesaplayayım. Benim arabam 1kmde 3,6lira yakıyor. Gazlı araba daha da ucuza mal olacak düşünün. Ayıp yani insan çocuğu için bunun lafını yapmamalı.Sen bılıyosun değil mı sorunlarımı zaten.. Gidiş dönüş 2.6 çok benzın gider dedıde haftalık 400 500 gıdermiki
Benzin 42 küsür sanırım, gaz 20 lira civarı.Yarısınsan daha az yakıyor.Benzin yaksa ne olacak ayrıca,adamın yaptığı hesaba bakGazdan hiç anlamıyorum. Benzinliden hesaplayayım. Benim arabam 1kmde 3,6lira yakıyor. Gazlı araba daha da ucuza mal olacak düşünün. Ayıp yani insan çocuğu için bunun lafını yapmamalı.
İşe gıreyımde az kaldı canımBoşanmıyor musunuz hem sapık,hem de cimri kocanızdan
Israrla önce benzınden gaza geçiyor dıyor.. Benzınden yiyor önce dıyorEşiniz anlamadığınız için sizi kekliyor
1,3 km gidiş geliş haftada 18,2 km yapar.
100 km de 5-8 lt gaz yakar arabalar
20,99 TL şuan gazın litresi
Gerisini hesap edebilir misiniz edeyim mi?
Terbiyesiz herif,ne denir ki başka? İnsan çocuğu için bu hesabı yapmaz. Tam tekme tokatla evden atılacak bir dallama bu.Benzin 42 küsür sanırım, gaz 20 lira civarı.Yarısınsan daha az yakıyor.Benzin yaksa ne olacak ayrıca,adamın yaptığı hesaba bak.
Israrla önce benzınden gaza geçiyor dıyor.. Benzınden yiyor önce dıyor
Ne sapıklığı var ay?Boşanmıyor musunuz hem sapık,hem de cimri kocanızdan?
Allah ım ne dıyım kı ... Bana haftalık 400 500 dedıTerbiyesiz herif,ne denir ki başka? İnsan çocuğu için bu hesabı yapmaz. Tam tekme tokatla evden atılacak bir dallama bu.
Tabi ki ince benzinle çalışıyor, ay bu adam tam kızılcık sopasıyla kovalamalık.Şu kadar şeyin hesabını yapıyorIsrarla önce benzınden gaza geçiyor dıyor.. Benzınden yiyor önce dıyor
Tez zamanda umarım iyi haberler bekliyorumİşe gıreyımde az kaldı canım
Geçen konu açmıştı kızları stalklıyor diyeNe sapıklığı var ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?