Ne kadar benzin gaz gider

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Çocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.

Son düzenleme:
1,3km mi? O kadarcık yolun lafını mı yapıyor eşiniz? Ne kadar gaz gider bilmiyorum ama bu eşle siz uzun süre gidemezsiniz o kesin
Sen bılıyosun değil mı sorunlarımı zaten.. Gidiş dönüş 2.6 çok benzın gider dedıde haftalık 400 500 gıdermiki

Sen bılıyosun değil mı sorunlarımı zaten.. Gidiş dönüş 2.6 çok benzın gider dedıde haftalık 400 500 gıdermiki
Gazdan hiç anlamıyorum. Benzinliden hesaplayayım. Benim arabam 1kmde 3,6lira yakıyor. Gazlı araba daha da ucuza mal olacak düşünün. Ayıp yani insan çocuğu için bunun lafını yapmamalı.

Edit: aylık 187lira benim arabam için. Ki benimki çok yakıyor,artı benzin fiyatı bu. Gaz bundan daha ucuz olacak.

Ay Allah aşkına azıcık yol. Çocukla beraber kendi mi yürüyüp getirecek. Yani çocuğu okula araçla getirip götürmeyeceksek ne işe yarar? Lpgyi hiç açmam o zaman deyin de iyice delirsin

Ya ne kadar yakar bilmem ama gazlı ucuz değil mi ya hani haftalık 500 fazla gibi geldi, hadi diyelim 500 olsun haftalık bu devirde verilmeyecek para değil ki? Sıradan bir insanın haftalık sigara parası nereden baksan 200 lira civarı.

Eşiniz anlamadığınız için sizi kekliyor
1,3 km gidiş geliş haftada 18,2 km yapar. Haftayı 7 günden hesaplasam dahi ki kreşler hafta sonu yok

100 km de 5-8 lt gaz yakar arabalar

20,99 TL şuan gazın litresi

Gerisini hesap edebilir misiniz edeyim mi?

Gazdan hiç anlamıyorum. Benzinliden hesaplayayım. Benim arabam 1kmde 3,6lira yakıyor. Gazlı araba daha da ucuza mal olacak düşünün. Ayıp yani insan çocuğu için bunun lafını yapmamalı.
Benzin 42 küsür sanırım, gaz 20 lira civarı.Yarısınsan daha az yakıyor.Benzin yaksa ne olacak ayrıca,adamın yaptığı hesaba bak.

Eşiniz anlamadığınız için sizi kekliyor
1,3 km gidiş geliş haftada 18,2 km yapar.

100 km de 5-8 lt gaz yakar arabalar

20,99 TL şuan gazın litresi

Gerisini hesap edebilir misiniz edeyim mi?
Israrla önce benzınden gaza geçiyor dıyor.. Benzınden yiyor önce dıyor

Benzin 42 küsür sanırım, gaz 20 lira civarı.Yarısınsan daha az yakıyor.Benzin yaksa ne olacak ayrıca,adamın yaptığı hesaba bak.
Terbiyesiz herif,ne denir ki başka? İnsan çocuğu için bu hesabı yapmaz. Tam tekme tokatla evden atılacak bir dallama bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…