Gece nette kızlara bakmısNe sapıklığı var ay?
Hayır toplam 2.6Km'yi yanlış yazmadınız dimi?
Bunun mu hesabını yapıyor adam şimdi.
Nasıl olsa anlamıyorsunuz diye yalan söylüyor işte. Gidip bir benzinlikte arabayı gösterip sorsanız verilecek cevap bu,onu da yapabileceğinizi düşünmüyordur.Allah ım ne dıyım kı ... Bana haftalık 400 500 dedı
Ne kadar yakar 2. 6 kmDakikalık bir geçiş oOnda da çok yakmaz yakacak olsa niye arabamıza lpg taktıralım Yine sizi yiyor
Mümkün değil o para gitmez benim aracım benzinli ve baya güzel yakıyor ama öyle para gitmezo kmye :)Çocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
Hemen hesap yapalım, LPG’li bir araç 100 km’de ortalama 10-12 litre LPG yakar.Çocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
Ne kadar yakar 2. 6 km
Mune bu hesapta bir sıkıntı var sanki bu kadar yakmaz 13 km'de niye 13 litre yaksın, 1.3 lt yakar o halde.Hemen hesap yapalım, LPG’li bir araç 100 km’de ortalama 10-12 litre LPG yakar.
1.3 km gidiş dönüş desek günde 2.6 km yol yapar, bu da haftada 5 günden hesaplasak 13 km yol gitmek demek.
13 km’de 13 litre LPG harcadığını düşünsek ve LPG litre fiyatı 25 lira desek haftada 325 lira yapar, ki bu kadar bile gitmeyebilir eşiniz neden 400-500 lira dedi?
Abla 100km 10lt iseHemen hesap yapalım, LPG’li bir araç 100 km’de ortalama 10-12 litre LPG yakar.
1.3 km gidiş dönüş desek günde 2.6 km yol yapar, bu da haftada 5 günden hesaplasak 13 km yol gitmek demek.
13 km’de 13 litre LPG harcadığını düşünsek ve LPG litre fiyatı 25 lira desek haftada 325 lira yapar, ki bu kadar bile gitmeyebilir eşiniz neden 400-500 lira dedi?
Hemen hesap yapalım, LPG’li bir araç 100 km’de ortalama 10-12 litre LPG yakar.
Uf çok fena kandırılıyorsunuz ya çok sinirlendim şu anAllah ım ne dıyım kı ... Bana haftalık 400 500 dedı
Mune bu hesapta bir sıkıntı var sanki bu kadar yakmaz 13 km'de niye 13 litre yaksın, 1.3 lt yakar o halde.
Abla 100km 10lt ise
13 km 1,3 litre degil mi?
Hadi 2 lt olsun 50tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?