- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.261
- 698
Bizim arac dizel 90 km git gel yani 180 km de bile 400 e yakın yakıyorAylık 200-250 ancak yahu hadi 500 yaksın aylık. Haftalık 500 nedir yahu
Adam aylık dese attığı daha tutarlı olacakmış haftalık 500Bizim arac dizel 90 km git gel yani 180 km de bile 400 e yakın yakıyor
Gazlı arabam olsa markete bile onunla giderim omzuma yük olmasın diye (en uzak market 500 m)Adam aylık dese attığı daha tutarlı olacakmış haftalık 500
Oyle gitmezde sacmalamısSen bılıyosun değil mı sorunlarımı zaten.. Gidiş dönüş 2.6 çok benzın gider dedıde haftalık 400 500 gıdermiki
2.6Mevzu arabanın benzin yada gaz yakması değil. Eşinizin bunu hesap edecek kadar vicdansız olması. Günde 3 km ne kadar masraflı olabilir.
Ama 2 defa git-gel olacak yani günde 5.2km yapar haftada ise 26km.Hemen hesap yapalım, LPG’li bir araç 100 km’de ortalama 10-12 litre LPG yakar.
1.3 km gidiş dönüş desek günde 2.6 km yol yapar, bu da haftada 5 günden hesaplasak 13 km yol gitmek demek.
13 km’de 13 litre LPG harcadığını düşünsek ve LPG litre fiyatı 25 lira desek haftada 325 lira yapar, ki bu kadar bile gitmeyebilir eşiniz neden 400-500 lira dedi?
2.6
gülüyoruz ama belkide gercekten durumu yoktur diyecegım ama bu km yide gitmeyecekse o arabanın kapının önünde ne işi var delilik
Eşiniz azıcık cimri olabilirÇocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
1.3km ne ki.Çocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
23 000 alıyo kıra 6500 işte2.6
gülüyoruz ama belkide gercekten durumu yoktur diyecegım ama bu km yide gitmeyecekse o arabanın kapının önünde ne işi var delilik
Emin ol otobüsle iki 3 kişi gidip gelmekten daha mantıklı arac kullanmak23 000 alıyo kıra 6500 işte
Benim hesap çorba oldu zaten:))) sağ olsun arkadaşlar fark edip düzelttilerAma 2 defa git-gel olacak yani günde 5.2km yapar haftada ise 26km.
Yaa ne kadar yakarsa yaksın,yakacak diye arabayı kullanmayacaksaniz neden aldınızYa kreşe de zorla gönderecek para hesabı çok yapar zaten sımdı kaç tl dıyosunuz haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?