Ne kadar benzin gaz gider

Gaz gidecek diye çocuk okula mı gitmesin bu ne cimrilik? Okula bile götürüp getirmeyi bik bik ediyorsa kapat dükkanı git arkadaş böyle babalık mı olur

Sen bılıyosun değil mı sorunlarımı zaten.. Gidiş dönüş 2.6 çok benzın gider dedıde haftalık 400 500 gıdermiki
Oyle gitmezde sacmalamıs
Ama zaten o mesafe cocukla yürünmezki
Ben bıle yuruyemem
Bır ıkı seferlık yurunur ama hergun o yol yurunurmu Allah aşkına
Eşinize Allah akıl fıkır versın 1.3 km nekadar yakacakkı zaten kres uygunmuş

Mevzu arabanın benzin yada gaz yakması değil. Eşinizin bunu hesap edecek kadar vicdansız olması. Günde 3 km ne kadar masraflı olabilir.
2.6
gülüyoruz ama belkide gercekten durumu yoktur diyecegım ama bu km yide gitmeyecekse o arabanın kapının önünde ne işi var delilik

Citroen c1'im var. LPG kullanıyorum. Son zamlardan önce km'de 1 TL yakıyordu. Hadi zamdan sonra 2 TL yaksın. Onu geçtim 10 TL yaksın. O kadar yolu çocuğa yürütmeye değer mi?

Ama 2 defa git-gel olacak yani günde 5.2km yapar haftada ise 26km.

İstanbulda dolmuş parası indi bindi 14 tl en kısa mesafe, gidiş dönüş 28 tl olur. LPG li araçla max 4 tl olur günlük. Çocukların okulları için haftalık 1000 tl kadar benzin atıyorum hiç olmazsa. Eşiniz sizi eş olarak kandırdığı gibi baba olarak da çocuğun hakkına giriyor…

2.6
gülüyoruz ama belkide gercekten durumu yoktur diyecegım ama bu km yide gitmeyecekse o arabanın kapının önünde ne işi var delilik

Yani durumla alakası olduğunu sanmıyorum. Minibüsle bile gitse aynı para nerdeyse. Bence eşinin bakışı sıkıntılı.

Herkes size hesap yapmış üşenmemiş o kadar gitmez diyorlar, hala benzinden yiyormuş ama öyle böyle diyorsunuz. Kandırmış adam sizi işte kandırmış.
Hoş aylık 400 gitse nolur çocuğunuzun eğitiminden daha mı önemli, size böyle söylediği zaman ağzına kürekle neden bi tane indirmediniz. Pis hesaplarını kendi harcamalarına yap çocuğumuzu dahil etme diyemediniz mi? Aşırı pasif olduğunuzun farkında mısınız, adam araştırıp öğrenmez tamam dersiniz diye yol ücretini bile atmış kafadan. Bu kadar mı boyun eğiyorsunuz söylediği her şeye? Yapmayın lütfen. Eşinizle konuşun ve yol ücretinin bu kadar tutmayacağını, tutsa dahi çocuğunuzu okula göndereceğinizi söyleyin. Siz de acilen bir işe girip kendi paranızı kazanın, eline bakmayın bu adamın Allah aşkına. Çocuğu için harcamayacaksa ne diye çalışır ki bi insan aşırı sinirlendim

Eşiniz azıcık cimri olabilir Hiç bir geliri yoksa ikinizin hadi hesap kitap yapıyor diyeyim de bilemedim yani

1.3km ne ki.
Benim çocukların okulundan yakın bu mesafe,sabah ikisini aynı anda bırakıp, öğlen oğlumu,ondan 3 saat sonra da kızımı alıyorum ben okuldan,toplam 3 kez git gel yapıyorum. Şimdi baktım 2 km'ymiş mesafe. Günde 12 km sadece git gel benim şu an. Hiç hesaplamadım ama başka yerlerede gidip geliyorum, haftasonu geziyoruz falan 2 depo benzin alıyorum üç aşağı 5 yukarı ayda.(bu gezme durumuna göre daha az yada fazla olabiliyor tabi)
1.3 km birşey degil ki. Hem gaz benzinden ucuz değil mi? Haftalık 400-500 sanmam harcansın o yola.
Eşinize servise verelim o zaman diyin,gidip bir servis fiyatı alsın aklı başına gelir.

23 000 alıyo kıra 6500 işte
Emin ol otobüsle iki 3 kişi gidip gelmekten daha mantıklı arac kullanmak . ben 2018 den beri çocuklarımı kendim bırakıyorum okula
Şuan servis fiyatlari bulunduğum mahalle ile okul arası 1500-1750 civarı

Ama ben 1000 liraya her gün 3 kere okula gidip 90 km yolu da iki sefer git gel yapıyorum

Hem çocukları kendim bırakmış oluyorum hemde istediğimde hoopp okuldayım bu fırsatı değerlendirin. Hatta bir ay deneyelim kac yakacak diyin

Yakıtı fulleyin bir hafta kullanıp tekrar fulleyin bakalım kaç yakmış olacak
Km yi de kenara not alın ki km hesabına sa bakarsınız

Ama 2 defa git-gel olacak yani günde 5.2km yapar haftada ise 26km.
Benim hesap çorba oldu zaten:))) sağ olsun arkadaşlar fark edip düzelttiler litre hesabını yanlış yaptım ama günlük km hesabı doğru, evle okul arası 1.3 km, gidiş dönüş 2.6 km yapıyor, sadece okul için yapılacak yol ve yakıt parasından yola çıkıyoruz, ki bu da haftalık 40-50 liralık yakıt parasına tekabül ediyor, adam her gün arabayla işe de gitse çocuğunu okula götürüp getirme masrafı aylık 200 lirayı geçmiyor, baba olarak da 200 lira gözüne batmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…