Yahu gitsin. Maximum 50-60 lira haftalik. Yalan atiyor iste. Tum tuplu arabalar ilk calistirirken benzinle calisir sonra lpgye orda giden 5 damla benzin.Benzinden gıdıyo önce dıyo
Ben de arabadan, yakıttan anlamam ama 1 km denilen yer araçla 2 dk süren yer değil mi? Araba tabiri caizse yakıtı azıcık koklar :), doğru düzgün azalma olmaz bile.Çocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
Benzinli araçta sizin mesafeden biraz daha fazla olan okula ortalama 40 günde bir depo git gelle bitiyor.( Sadece okul için kullanılacaksa.) Ama gaz o kadar yakar mı bilmiyorum. Gaz daha uygun sonuçta.Çocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
2 km de mı bu gunluk1.6 motor ile aylık ortalama 500 600 TL yakar.Gunde 20 TL falan yakar en fazla
Çok yakmaz yalan söylemiş bence .nasıl benzinden gaza geçiyor onu anlamadım. arac doğrudan gazla da çalışır yahu ben öyle hatırlıyorum. En ucuz olan şey şuan gaz zatenÇocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
1.3 km mesafe 1 haftalık 400 500 gider vay be abinin hesabı iyiymişÇocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
Range Rover 3.0 motor aracı varsa abinin öyle yakarBenzinden gıdıyo önce dıyo
Ne kadar zorlanacak cocugunuz boyle bir babaylaÇocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
Bu kış günü çocuğu bir buçuk km yuruteceksiniz ki zatne hiç bir cocuk o kadar yürümez bir zaman sonra anne kucağına al moduna geçer yazık yani sanki atla deve yakarsa yaksın servise verince daha mı ucuz olacak eşinizin ekonomi anlayisi gözlerimi yasarttiÇocuğumu kreşe yazdıracagım . Yol 1.3 km... Kendı arabamız gazlı. Arabadan hıc anlamam. Eşim çok para gıder dedı de. Önce benzın den gaza gectıgı ıcın haftalık 400 500 gider mesela dedı. Arabadan anlayan var mı?? Sadece sabah gidip bırakıp gelecek dönüşte yürüyerek alsam dedım ama( . 1.3 km gıdıs gelıs toplan 2.6 km yapar bu kaç para gider evde çok sklyo kreşe yazdırmayı düşünüyorum okul ucretı uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?