Ne kadar benzin gaz gider

Okadarcik yolu araba ile gitmeye degmez ki. Benim kinin okulundan Eve kdr mesafe.

Ama asil sorun o degil. Es olacak kisinin pintiligi

10 km gidiş 10 km dönüş 20 km yol yapıyorum günde haftalık 300 lira tutuyor benzinli arabamla. Gaz bunun yarısı en fazla. Keklemiş sizi beyiniz.

Ben de arabadan, yakıttan anlamam ama 1 km denilen yer araçla 2 dk süren yer değil mi? Araba tabiri caizse yakıtı azıcık koklar :), doğru düzgün azalma olmaz bile.

Cocuk krese baslayinca sizde is bakin kendinize.

Cocuk krese gitmesin diye yakitin lafini yapiyo. Aklinca cocugu sen gotur vs deyip size kitleyerwk yildiracak. Bana gore boyle yani. Sizde hala ne kadar yakiyo diyorsunuz. Yani 300tl nin lafini yapan adamin kapisina 10 kuruşlarla topladigim 300tlyi birakarak bosanirdim herhalde. Sabah aksam cocugu goturup getirip bir işe yarayacak ya ondan gocunuyodur

Benzinli araçta sizin mesafeden biraz daha fazla olan okula ortalama 40 günde bir depo git gelle bitiyor.( Sadece okul için kullanılacaksa.) Ama gaz o kadar yakar mı bilmiyorum. Gaz daha uygun sonuçta.

Çok yakmaz yalan söylemiş bence .nasıl benzinden gaza geçiyor onu anlamadım. arac doğrudan gazla da çalışır yahu ben öyle hatırlıyorum. En ucuz olan şey şuan gaz zaten

Gaz 4-5lirayken kmde 25 kuruş yakıyordu bizim uno şimdi yaksa yaksa 1.50 lira falan yakar tabi bu uno hesabı araca göre km farklı yakar .

1.3 km mesafe 1 haftalık 400 500 gider vay be abinin hesabı iyiymişgaz ucuz aplaa kocana öyle söyle

Ne kadar zorlanacak cocugunuz boyle bir babayla uzuldum

Bu kış günü çocuğu bir buçuk km yuruteceksiniz ki zatne hiç bir cocuk o kadar yürümez bir zaman sonra anne kucağına al moduna geçer yazık yani sanki atla deve yakarsa yaksın servise verince daha mı ucuz olacak eşinizin ekonomi anlayisi gözlerimi yasartti

Ablacım neyi soruyorsun ısrarla eşin sana yalan söylemiş işte bariz. Senin günlük gidiş gelişin benzinle maks 8 lira tutar. İster önceyi bırak hep benzinle gitsen, haftalık 40 aylık 160 lira maksimum. Bir de araba tüplüymüş. Maks 100 lira tutar aylık 2.6 km gitmek günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…