Miktarını sorması sohbetin gidişatına ters değil ama çok çok yatır falan demesi garip olmuş. Acaba yatıramıyorum ayağına sizin ondan ödemesini isteyeceğinizi falan mı düşündü de direkt atağa kalktı. 13 bine çok demesi dalga geçmek maksatlı mı yoksa cidden 13 bini çok mu buldu siz daha iyi bilirsiniz ama bu sorunun cevabı da dengeleri değiştirir.
Bir de çok yatır diyince siz ne cevap verdiniz onu merak ettim ben ne denir ki yaniHııı ok
Ee neymiş acelesi? Cevaptan niyeti anlaşılır aslında.ne bu acele dedim :)
Ee neymiş acelesi? Cevaptan niyeti anlaşılır aslında.
Cevap vermedi :
Ne kadar maaş alıyorsunuzki?ya ama zaten benim maaşımın yüzde 5'i bile değil aylık ödemesi cüzi bişe yani ben olsam takmazdım bu kadarcık borcu ... kendim ödeyeceğim tabiki
kesinlikle iğrenç mide bulandırıcı bunu sana normal birşeymiş gbi yazan arkadaşlar da yaniiii. ısrarla ne kadar diye sorması yok işte çok çok yatır demesi. tamamen mide bulandırıcı. işiniz var mı bilmiyorum ama bir fikrim var ben de aynı şeyi yapmıştım görüştüğüm paragöz itin birine arada hiç para mevzusu geçmemişkken işten atıldım diye şaka yaptım 3 gün aramadı sormadı soğuk davrandı ben yazınca cevap verdi. tabi hiç durmadım def ettim. eğer bu şahıs paragöz paraya tamah eden cimri bir tip fdeğilse ben birşey bilmiyorum. nerde olsa tanırımbu tipleri. ilk yorumu beğenen arkadaşların aklına da şaşyım ben. haklı mı bulmuşlar yani ? iyi ölç biç tart dediğim gibi muhakkak test etİyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.
Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.
akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;
Eki Görüntüle 2632244
açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.
ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Adam da sizle ilgili bana kyk borcundan niye bahsetti ödetmek mi istiyo acaba diye düşünse hoş mu
Yalnız kalpler benim konuma da cevap yazan mantıklı ve makul biri ben biraz sinirlendim ama o benim yazdığımın daha seviyeli dille olanını anlatmış güzelce size. Tamamen katılıyorumtamam muhabbetin dogal seyrinde kyk borcun ne kadar demek normal.. ama cok cok öde cabuk bitir demek de bir erkege yakismiyor.. benimle isi ilerletmeden bitir diyor resmen. hos degil kadinin parasina guvenip de is yapmaya kalkan erkek. mutlaka calisman lazim vs diyen erkekten de kacmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?