ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

Borç varken evlenmek istememesi normal zaten bir sürü masraf olacak.konuyu da siz açmışsınız kendi durup dururken borcunuzu sorgulamamış.benim erkek arkadaşım söylese bende ne kadar borcu olduğunu sorarım ve biran önce bitirmesini temenni ederim.

Konuyu acan sizsiniz bana tuhaf gelmedi.
Cabuk bitir demesi de eger zamaninda kendi de odediyse ne kadar sıkıcı bir şey oldugunu bildiginden diyor olabilir.
Ben de ödedim ve evet eger imkan varsa 2 2 taksit yatirip bitirin. Insani kemiriyor.

Çok çok öde bitir kısmınakadar bence normal. Orda sapıtmış

Evlenseler de kiz kendi borcunu kendi oder zaten, calisiyormus. Evlenince kyk borcunun olmasi bu durumda neden sorun olsun? Adama odetmeyecek ki.

Ama konuyu siz açmışsınız durup dururken sormamış ki. Bana böyle bişey sorulsa bende sorarım borcun ne kadar diye. Normal geldi bana ama baska zamanlarda surekli maaşınızı ogrenmeye çalışıp, hesaplari size odetiyorsa bi sorgulayin derim

Önceki konunuza bakınca maddiyata önem veren tarafın siz olduğunu düşündüğüm ü söylememe gerek yok sanırım :))

Kendinizi konuyu açmışsınız , sohbet gayet normal ilerlemiş.
Beklentiniz aaa aşkım üzme kendini evlenince birlikte öderiz falan demeseydi sanırım.
Kim borçlu biriyle evlenmek ister? Aynı durumda erkek olsa borçların altı deşilir de deşilir.
Siz bu adama aşık falan değilsiniz.

Ne kadar olduğunu sorması normal ama çok çok yatır bitir kısa zamanda ne demek ya?Belki kötü niyetli dememiştir ama kendinin karışmayacağı bir ödeme için bu tarz akıl vermesi saçma bence.Benim 30 yaşımda duruyordu kyk borcum bir çok arkadaşımda dahala ödemeye devam ediyor.Kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil ama benim eşim nişanlanmadan önce bütün borçlarımı kapatmıştı kafan rahat etsin diye.

Mutlaka çalışman lazım gibi şeyler de ima etti zaten

Aslında bu bir nevi test oldu zaten

Reactions: JES

Niye öyle bir beklentim olsun ki ben çalışıyorum zaten

Bence sorusu normal çünkü konuşma öyle gelişmiş. Devamında çabuk bitir demesi gereksiz. Sizin maddi durumunuzu, ödeme gücünüzü biliyor mu ki? Elbette kendiniz ödemelisiniz adama ödetecek haliniz yok. 2 ayda evlilik konuşmak da itici. Ne oldu da hemen evlilik konu oldu. Bana hep çıkarcı geliyor. Cinsellik yaşamak için diyorlar bence

yani genelinde sorun yok konuşmanın ama çok çok yatır bitir kısa zamana diye yazması banada sanki ihale evlendikten sonra banada kalmasın der gibi olmuş yani eğer böle bi düşüncesi yoksa bu konuşmaya bu cümleyi kurmak durup dururken kimsenin aklına gelmez daha iyi tanımaya çalış bence zaten daha çok yeni ilişkiniz

Şöyle bir konuşmadan, para-borç konusunu kendisi açtığı halde karşı taraftan kıl kapabilen insanın maddiyatçı olduğunu düşünürüm. Miktarın sorulacağını bilerek, destek çıkar mı acaba diye ağız yoklamak için konuyu bir aylık erkek arkadaşınıza açmadıysanız ben de Gangsta değilim.

Altina imzami atarim net

Bu evde kalma olayı insanları çok mu alıngan yapmaya başladı acaba
Ben erkek arkadaşınızın dediğinde kötü bir şey göremedim.
Bitsin şu yasaklar da millet bir kendine gelsin yoksa o... b... alınacak duruma geliyor bazıları.

Ben zamanında evlendikten sonra ödemiştim. O zamanın parasıyla 2500 filan.düğün sonrası altın bozdurup ödemiştim. Çok da büyük miktar değil sizinki de şuana göre. Bi kaç bilezikle ödenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…