Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Ve gerçekten biraz da tembel olduğumuzu düşünüyorum. Bu doktor iyi fiyatı pahalı daha da uğraşmayayım diye hemen o doktorda tercih kilan çok insan vardır eminim.merhaba, ben 20 gün önce ameliyat oldum. Doktorum fiyatı yüksek bir segmentten olsa da şimdilik her şeyden çok memnunum ve görüşlerinize katılıyorum.
Ülkemiz rinoplastide dünyada en üst sıralarda. Doktorlarımızın çoğu epey tecrübeli ve başarılı. Herkes bütçesine ve beğenisine göre doktor bulabilir, iyi araştırmak ve içine sinen doktora yaptırmak çok önemli. Çünkü bu psikolojik bir ameliyat, çoğumuz bunu sağlık sebebiyle değil, kendimizi daha iyi hissetmek için yaptırıyoruz. Eğer verdiğimiz para içimize oturcaksa, maddi olarak sizi sıkıntıya sokacaksa ve pahalı olan doktorlara burda hakaret edip uygun fiyatlıları ezip duracaksak zaten burun güzel olsa da kişideki psikolojik problem devam ediyordur benim fikrimce.
Söylemeliyim ki bahsettiğiniz gönderide "kasap" benzetmesi yapan o arkadaşın kafası baya karışık, henüz kararını netleştirmeden buralara sürekli yorum yazarak 3 farklı doktor hakkında öneri yaptığını görebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla en son "kasap" yorumu yaptığı entrysindeki doktordan da vazgeçip daha uygun fiyatlı bir doktorda karar kıldı. Pahalı doktorları da karalıyor artık. İnsanların henüz karar bile vermeden buralarda doktor yüceltmelerini/yermelerini yanlış buluyorum. Herkes fikrini söyleyebilir ama henüz deneyimlemediğimiz konularda insanları yanlış yönlendirmek çok hatalı bir davranış. İnsan önce kendinden emin olmalı ve karar alabilecek akıl sağlığında olmalı. Yoksa 100bine de yaptırsa burnundan memnun kalmama ihtimali yüksek.
Umarım herkes için en iyisi olur. Araştırmaktan yorulmayın arkadaşlar bir gün içinize sineni buluyorsunuz mutlaka. Sevgiler..
Hangi doktora oldunuz?Ben ameliyat oldum 3600ekesin iyi olacak diye bisey yok.. fazlasıyla katılıyorum sana
Kesınlıkle, katılıyorum bnde hc araştırmadan bır, doktorla karar kıldım uygun ve cokta, guzel yapıyor diyerek hesabından en ıyı ftoları gorunce ee tabı en ıyı yaptıklarını atıyor ve sanıyoruz hep başarılı. 2 bcuk ay oldu ameliyat olalı yamuk ve, eskısınden farkı yok zaten kendısı de aynı kelimeyi kullandı orda bı, tum hayallerim yıkıldı resmen eskısınden ıyı dedimerhaba, ben 20 gün önce ameliyat oldum. Doktorum fiyatı yüksek bir segmentten olsa da şimdilik her şeyden çok memnunum ve görüşlerinize katılıyorum.
Ülkemiz rinoplastide dünyada en üst sıralarda. Doktorlarımızın çoğu epey tecrübeli ve başarılı. Herkes bütçesine ve beğenisine göre doktor bulabilir, iyi araştırmak ve içine sinen doktora yaptırmak çok önemli. Çünkü bu psikolojik bir ameliyat, çoğumuz bunu sağlık sebebiyle değil, kendimizi daha iyi hissetmek için yaptırıyoruz. Eğer verdiğimiz para içimize oturcaksa, maddi olarak sizi sıkıntıya sokacaksa ve pahalı olan doktorlara burda hakaret edip uygun fiyatlıları ezip duracaksak zaten burun güzel olsa da kişideki psikolojik problem devam ediyordur benim fikrimce.
Söylemeliyim ki bahsettiğiniz gönderide "kasap" benzetmesi yapan o arkadaşın kafası baya karışık, henüz kararını netleştirmeden buralara sürekli yorum yazarak 3 farklı doktor hakkında öneri yaptığını görebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla en son "kasap" yorumu yaptığı entrysindeki doktordan da vazgeçip daha uygun fiyatlı bir doktorda karar kıldı. Pahalı doktorları da karalıyor artık. İnsanların henüz karar bile vermeden buralarda doktor yüceltmelerini/yermelerini yanlış buluyorum. Herkes fikrini söyleyebilir ama henüz deneyimlemediğimiz konularda insanları yanlış yönlendirmek çok hatalı bir davranış. İnsan önce kendinden emin olmalı ve karar alabilecek akıl sağlığında olmalı. Yoksa 100bine de yaptırsa burnundan memnun kalmama ihtimali yüksek.
Umarım herkes için en iyisi olur. Araştırmaktan yorulmayın arkadaşlar bir gün içinize sineni buluyorsunuz mutlaka. Sevgiler..
Ben henüz olmadım ama olmayı düşünüyorum karar asamasindayim açıkçası korkuyorum biraz..Hayır keske olsaydım sızın nsıl suan durum
Esabıl hoca, daha ıyı 2. 600 istiyor ben araştırmadan oldum bır, doktorda hmen karar kıldım ve, 1.100 odedım cok mantıksızBen henüz olmadım ama olmayı düşünüyorum karar asamasindayim açıkçası korkuyorum biraz..
Esabil hocaya kimi olumsuz yorumlar yapmış o yüzden düşünmemiştim onuEsabıl hoca, daha ıyı 2. 600 istiyor ben araştırmadan oldum bır, doktorda hmen karar kıldım ve, 1.100 odedım cok mantıksız
Hepsinde olumsuz yorum var cnku her amelıyat 4 4lük olmuyo malesef bnm doktora da kmse olumsuz, dememişti ama, düzelmez se suan hc memnun degılım ve, olumsuz, yorumumuda, ypmıycam hc bır yere hakkını yemek ıstemıyorum ilgisinden cok memnundum cnku ve 6 ay en az beklemem lzm umarm duzelırEsabil hocaya kimi olumsuz yorumlar yapmış o yüzden düşünmemiştim onu
Sizi tebrik ediyorum o halde. 6 bin tl ye ameliyat yapan doktorlari kasap statüsüne indirgeyip ve bunca insanin hatta piyasanın şekillenmesinde rol almışsınız. Bravo. Yazdıklarımı hakkaniyetle okusaydiniz taraf almak yerine biraz anlam arasaydiniz inanın size içten samimi bir şekilde cevap vermek isteyebilirdim.6 bine kasap var diyenlerden biri bendim.
kendinizin ekonomi okuduğunuzu söylemişsiniz. hala istanbul yapısından piyasasından haberdar olmayan biri böyle bir başlık açıyorsa ekonomi okudum demesine gülerim. gülüyorum da. almanyadan arkadaşı gelmiş vs vs.
bu fiyatlara sinirlendiğinizle kalıyorsunuz. bugün 30 binlere yapan iyi doktorlar yüzünden en alt tabaka 6 binden belki başlıyor. bence 6 bine de kalmadı.
siz nerde okudunuz acaba ekonomiyi? güldürdünüz.
Bende özel bölümünde oldum . Siz hangi doktora oldunuzÖzmen hoca devletten ayrılmış ozel yerını acmış5 mılyara yapıyormuş
Ben bulundugum şehirde 5 en fazla 6bin tl ye yapan bi doktor biliyorum yaptıgı burunlar muazzam vallahi bir buruna 25 30 verilirmi beeArkadaşlar merhaba. Forumda gördüğüm ve dikkatimi çeken bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bir arkadaş bir konu açıp 6 bin tl si olduğunu ve ameliyat için doktor önerisinde bulunulmasini rica etmiş.
Sonra bir arkadas da o fiyata kasap var demis. 6 bine kasapta yaptırırsın demek ne kadar çirkin farkında mısınız? Bunun gibi pek cok yorum gormustum doktor arayisimda. Yani burada görüyoruz insanlar 20 30 bin verip dövünüyor pişmanlıklar içerisinde. Pahalı olması iyi olacağı anlamına mı geliyor? Bence bu kadar dar boğaza sahip bir ülkenin insanlarının bu kadar luks düşkünü olması çok acı. Hic oyle asgari ucretle calisip iphone alanlar muhabbetine girmeyecegim ama aslında luks de degil bu cahilce savurgan davranislar sergilemeleri demek daha doğru. Yahu bir dönün araştırın, bütçenize en uygun fiyat ve performansı verebilecek bir doktor elbet bulabilirsiniz. 6 bini küçümsemek ne demek anlamıyorum. Ulkedeki asgari ucret duzeyi göz önünde, kisi başına düşen milli gelir belli. Ve siz 20 30 bin gibi fiyatları mazur görüyorsunuz. Kaç ay çalışmanız gerek o parayı denklestirmeniz için söyler mısınız? Zengin insanları ayrı tutuyorum bu genellemeden onlar zaten foruma girip fiyat sormakla zaman kaybetmez ama burada soruluyorsa bu da bütçesine göre bir şeyler arayan insanlar tarafından soruluyor. Hemen yüksek fiyatlı doktor tavsiye etmek ya da kasap benzetmesine değinmek nasıl bir vurdumduymazliktir? Ayrıca eğer bu sektör bu şekilde tekel oluşturan birkac doktora kaldıysa o da yine böyle cahilce düşünenlerin eseri. Sizden destek alıyorlar kredi çekip bir yolunu bulup yatıyorsunuz o masaya. Yapmayın, arastirin, en dogrusunu bulana dek. Sözüm meclisten dışarı tabii dediğim gibi. Ama şu pahalı doktorların fiyat düzeyini savunan arkadaşları asla anlayacağımı sanmıyorum. Emek ve yeteneklerine asla sozum yok ama emek ile doğru orantılı olmayan her turlu orantısız kazanç bence haksiz kazanctir.
Gerçekten ülkemin haline o kadar üzülüyorum ki. Bugün Almanya'dan bir arkadaşım geldi. Ekonomi okuduğumuz için dönüp dolaşıp konuyu ekonomiye getirmiş buluyoruz kendimizi bir şekilde. Yanı nasıl olurda bunca hengamenin içerisinde bir şeyleri araştırmadan etmeden pahalıysa iyidir, herkes orada yaptırıyorsa güzeldir algısına düşecek kadar kör yaşıyoruz.. üstelik böyle zor günlerde. Araştırın arkadaşlar lütfen. Ben araştırdım ve fiyat performans acısından bütçeme en uygun doktoru en uygun sonucu elde ettim ve içim rahat. Demem o ki araştırın, şu saçma sapan kalıplardan kurtulun, uyanın. Bu sadece burun estetiği konusunda değil aslında. Genel bir söylem. Nedense içimden bunları yazmak geldi umarım anlatabilmisimdir bir nebze, şu canım ulkemin guzel insanlarina..
ben zafer, hocada oldum devlette yamukluk var, gecmezse sıkıntı szın oldumu bı sorunBende özel bölümünde oldum . Siz hangi doktora oldunuz
Benim hala sisim çok şekil bozuklugu varmi yokmu belirsiz yandan güzel önden kocamanben zafer, hocada oldum devlette yamukluk var, gecmezse sıkıntı szın oldumu bı sorun
nekadar oldu bnım bır, aydan sonra cktı ortaya yamukluk ve, suan 3,aya yaklaştı hlen buyuk bıde kalın derıliymışim odemı daha zor gdermış
Benim hala sisim çok şekil bozuklugu varmi yokmu belirsiz yandan güzel önden kocaman
Benim hala sisim çok şekil bozuklugu varmi yokmu belirsiz yandan güzel önden kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?