Ne kadar çok çabuk aldanıyoruz

Yazılanlara katılıyorum sadece instagram takipçisi çok diye kimse iyi doktor olmuyor ancak bizim halkımız buna alışkın sadece burun estetiği için değil her konuda böyleyiz alaçatı da bodrumda bir şişe suya 20 tl mekana girişe 150 tl veriyor halkımız neresi pahalıysa oradayız neresi pahalıysa orası iyi kafası var maalesef

merhaba, kime ameliyat oldunuz acaba?

Merhaba Ankarada hangi doktoru oneriyorsunuz? Maddi durumum iyi değil de

Burada mavideniz nickli bi kişi ankarada olmustu

Her burun ödemler gıdınce düşüyor ıstedıgım oyle kalkık dık bı burunda degıl yan profılden ıyı ön profılden ıstedıgım gıbı olmadıgı ıcın 26 sında tekrar olacagım. Her burun ödemler gıdınce düşer ufak tefek kusurlar ortaya cıkar o yuzden yoksa benımkı de düşer mı başka dr a mı gıtsem bıraz daha mı arastırsam gıbı düşüncelere de kapılmayın sosyal medya fotoğraflarına da aldanmayın. Sızın ne zaman amelıyatınız?
Bende hilmi beye olmayı düşünüyorum, sizin burnunuzda düşme gibi bir sıkıntı mı yaşadınız ?

Geçen yıl cok begenmıs oldugum baska dr ameliyat olan arkadaşlarım vardı keske ben de bu dr a olsaydım cok güzel olmus dıyordum şimdı o arkadaslarımın burunlarına bakıyorum kemerde burunucunda kusurlar var bundan rahatsız olup revızyonu olan arkdsım da oldu eskı burnuma gore ıyı dıyıp revızyon olmayan da oldu o sızın bakıs açınız beklentınız ıle alakalı

Ben Mustafa Kemal beyle Hilmi bey arasında çok kaldım. Mustafa Kemal'e olup pişman olan birkaç kişiyi duyunca korkup vazgeçtim. Birkaç aydır Hilmi beyi araştırıyorum. Olumsuz yorum pek duymadım ama yine de hala korkuyorum. Ağustosta mersine gelince kendisinin yanına görüşmeye gidicem

3 arkadaşım mustafa Kemal beye oldu bıraz önce söz etmıs oldugum benım de ılk aylarda cok begendıgım zamanla kusurlu buldugum burunlar söylemıs oldugum gıbı ödemler gıttıkce ufak tefek kusurlar oluyor ameliyat olan bırı fark edıyor cok dıkkatlı bakınca yakın zamanda arkadasım mustafa kemal beye oldu cıdden cok guzel umarım hep oyle kalır. Hılmı berkant bey standart burun yapıyor siz şöyle ıstıyorum desenızde tamam dıyor ama elinin alışkanlıgı sanırım genellıkle aynı burunlar doğala yakın burun yapıyor .sız nereden gelıyorsunuz?

Normalde mersinde yaşıyorum. Sınav dolayısıyla başka bir ildeyim sınavdan sonra mersine gelicem o yüzden öyle dedim. Yıllardır araştırıyorum ama hep son anda korkup ameliyat olmaktan vazgeçiyorum.

Öncesınden randevunuzu oluşturun istersenız cunku cok yogun oluyor geldıgınızde randevu oluşturmak ıstersenız ılerı tarıhe verılır tabi zaman sıkıntınız yoksa sorun olmaz

Normalde mersinde yaşıyorum. Sınav dolayısıyla başka bir ildeyim sınavdan sonra mersine gelicem o yüzden öyle dedim. Yıllardır araştırıyorum ama hep son anda korkup ameliyat olmaktan vazgeçiyorum.
Korkulacak bır sey yok o anlık her ınsan da heyecan kaygı oluşuyor istemsız olarak sureklı düşünme tedırgınlık bunlar olup bıtene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…