- 22 Kasım 2010
- 11.339
- 20.394
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
ben de soracaktım hakkaten yaEşiniz 8 sene önceki haliyle aynı mı kaldı
Ben hiç öyle düşünmüyorum ya ınsanlar gun geçtıkce daha çok olgunlaştıgı ıcın bence suratları yerıne oturuyo ..
Geçenlerde bızde eskı footograflara bakarken ayy bu halımlemı bana aşık oldun diye dalga geçtim eşime
Ama sen ilaç falan kullanıyormussun . Acaba başka bir ilaç yokmu yan etkisiz ?
Saçların ıcınde bol bol bakım yaptır. Zeytınyağı sur çok ıyı gelıyor benım saçlarım pamuk gıbı onun sayesınde ve inan saç kremı falan kullamıyorum zeytınyagı surmeye başladığımdan beri
kalmadı tabii ki. o da söylüyor zaten. ikimiz için de dedi aslınd ama ben bu dönem biraz daha hassas olduğu için kendimle ilgili olan kısma takıldım =)Eşiniz 8 sene önceki haliyle aynı mı kaldı
Kötü anlamda söylememiştir yaa. Eşimle benim 14 yaşındaki resimlerimiz var. Ne kadar küçükmüşüz çocukmuşuz diye eşimle birbirimize gülüyoruz.
doktor hametan adlı bir krem yazdı dudaklarımdaki kuruluk için. blistex de işe yarıyor. ama bazen kuruluk o kdr yoğun oluyor ki hiçbir şey fayda etmiyor. bir de benim cildim önceden de hassastı zaten, kremle beraber dokunsan kanayacak gibi oldu. bioder in nemlendiricisini kullanıyorum, o da olmasa hepten kötü olacak.sadece roccatune mi kullanıyorsunuz belki bepanthen krem biraz olsun rahatlatır cildinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?