"Ne kadar da gençmişsin..."

evet, bu ilacın en önemli yan etkisi depresyon zaten. ah bir bitse =)

saç boyası yaşlanmanın bir numaralı sebebi... düşünsenize yüzünüze ve beyninize en yakın bölgeye 20 günde bri yada 2 ayda neyse kimyasal uyguluyorsunuz... iş konusunda da çok hırpalamayın kendinizi .... sigara alkol varsa onlar da çok etken...

aslında kilo versem kendimi çok daha iyi hissedeceğim. kimbilir, belki de bugün benim için bir milat olmalı =)

sigara yok, alkol çok nadir...fakat 8 sene boyunca her ay , en geç 2 ayda bir saçlarımı boyuyordum. geçen ay orjinal saç rengime çok yakın bir renge döndüm, artık daha az boyatmam gerekecek neyse ki...inşallah şu saatten sonra gençleşirim :=)

rahatsız olduğu yok aslında, sonra benim taktığımı görünce güldü bayağı, aman da benim sevgilim çok yaşlanmış vs diye espriler yaptı. her fırsatta beni çok güze bulduğndan filan bahseder aslında ama işte bir kez ne kdr da gençmişsin o zamanlar dediğini duydum ya, zaten ilaç yüzünden dans etmekte olan hormonlarım tavan yapıp duygusala bağladı herhalde :)

Eşiniz yanlış bir kelime seçmiş, ne kadar küçükmüşsün daha doğru bir seçim olabilirmiş sanki.
Saçlarınız o zamankinden çok farklıysa mesela orda bi değişikliğe gidebilirsiniz. Şahsi fikrim koyu renk saç daha genç gösteriyor kadını.

saçlarım yıllardır tarçın bakıra boyalıydı. eşim son zamanlarda doğal hali olan kumralı özlediğini söylüyordu. ben de bu sebeple gidip hem bakım amaçlı kırıklarını aldırdım (kırıklar fazla olduğu için boydan da hayli kısaldı) hem de kumrala döndüm. cidden çok daha genç gözüktüğümü ve rengin çok yakıştığını söylüyor gören herkes. bir de uzatabilsem eskisi gibi süper olacak =) ama o eski gürlüğü ve kıvırcıklığı gitti işte...ince saç telinin handikapı da bu.

Aynı durumu yakın zamanda yaşadım 6 yil onceki fotolara bakip:) ama bizdeki cümle şu şekilde yaşlanmişsin sen yaaaa.Bende an itibariyle seni genclesme sponsorum ilan ediyorum dedim :) ama ben 40a merdiven dayadim.Yani her yaşın tepkisi farkli olabiliyormus.Sanada banada espri yapılmış varsayiyorum.Kadin bakimliysa heryasi ayri güzel

yani 6-7 sene önceki halini elbette şu ankinden genç olur, bir altı yedi yıl sora bu halinize bakıp yine aynı şeyleri söylersiniz, bu işin doğası bu :)
Önemli olan eşinizin bunu sizi eleştirmek adına söyleyip söylememesi ki ben eleştirdiğini düşünmüyorum her eski resme bakarken böyle tepki verilir çünkü.
Bence siz şuanki tedavi sürecinizden dolayı vs kendinizi beğenmemeye başlamışsınız, bu olaya da alınganlık yapmışsınız gibi.
26 yaş ne ki yavrum ya. Daha gençsin ve güzelsin. Zaten güzellik o yaşama sevincinden geliyor emin ol.
Kazayaklarına filan da takılma lütfen. Millet nasıl estetik yaptırıp yastık suratlara dönüşüyor sanıyorsun? Böyle takıntılar edinerek..
Sağlığının ve gençliğinin kıymetini bilip tadını çıakr <3

yastık surat

Bence siz biraz alınmışsınız ben 31 yaşımdayım 24 yaşımda evlendim ozamanki halimle şimdiki halim arasında hiç fark yok,ama siz 19-20 yaşınızdan bahsediyorsunuz bu çok normal insan Zaman'la olgunlaşıyor yaş alıyor,kendinizi üzmeye değmez,beğenmiyorsa evlenmeyeymiş eşinizde,gaf etmiş boş konuşmuş,kendisi çokmu genç şuan.

Canım benim bak tatlım insan hergün gördüğü birinin zaman içinde nekadar değiştiğini farketmez ancak bunu eski resimlerde görür emin ol sen hala eşinin gözüne aşık olduğu kadın gibi gözüküyosun aşk yok belki ama emin ol yerini daha değerli bişeye SEVGİ ye bırakmıştır.Bunu kandine takıntı yapma bizde geçen gün kv resimlere bakıyoduk nekadar yaşlandığımı söyledim ve kv min de aynı şekilde yani anenle baksaydın o resimlere sende nekadar değiştiğini yaşlandığını düşünücektin yaşlanmak ihtiyarlamak değil bir bebekte her yıl şaşlanın yaşlanmak yaşı artmaktın gençliğinin en taze yıllarındasın ve bunları düşünmek için önünde uzun yıllar var ben 30 yaşındayım 3 çocuğum var 12 senelik evliyim evet eski resimlere baktığımda yaşlanmışım diyorum ama aynaya baktığımda kendimi yaşlı görmüyorum ay çok uzun yazdım neyse ablası bunları hiç düşünme kocan seni seviyo ve saygıyı sadakati anlayışı yitirmediğiniz sürece bir yastıkta ihtiyarlasanızda inan nasıl ihtiyarladığınızı farketmiceksiniz resimlere bakmadıkça...

Yaşlanmaktan korkan biri var eveetttt o benim O yüzden bi sürü krem ,serum vs kullanıyorum elimden gelen her türlü önlemi alıyorum.yakında 30 a giricem çok şükür kırışıklığım yok.Rouaccutanıe bende 1,5 yıl önce kullandım yüzümde çıkan bir kaç sivilce için sırf, seni çok iyi anlıyorum.Eşin eski fotolarınıza bakıp'' ne kadar da gençmişsin '' demesi kusura bakma ama patavatsızlık etmiş.Senin öz güvenini zedelemiş belliki.Aslında 26 yaş anti-aging kremler için erken bir yaştır ancak kaz ayaklarım oluştu diyorsun bunun için başlayabilirsin.Şunuda unutmaki oluşan kırışıklığın azalması uzun zaman alır .Düzenli ve disiplinli bir şekilde cilt bakım programına uyarsan bunu en aza indirebilirsin.Bol su iç, sigara ,alkol kullanımı, uykusuzluk ,yanlış beslenme yaşlanmayı tetikler.Üzme kendini bu kadar, saçlarınada bir süre boya yapma.Sık boyatmalar saça yapılan her işlem zarar veriyor saç kalitesi , saçın yapısı, saç yoğunluğu bozuluyor .Sen önce kendine güzel bir cilt bakım ve saç bakım programı oluştur.Saçını boyama , çok sık ısı kullanma.Elbet bir gün hepimiz yaşlanıcaz ancak bunu geciktirmek varken neden elimi kolumu bağlayıp hiçbir şey yapmayıp yaşlanmayı bekliyeyimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…