Yaklaşık 10 aydır birlikte olduğum biri var. Çok güzel başladı her şey. Ama benim güven problemim olduğu için her şey de ayrılmayı dusunurdum. Fakat bunu ona yansitmadim hiçbir zaman. Ama bir gün kabul edemeyeceğim bir şey yaptı ve ben ayrılmak istediğimi belirttim. Fakat ayrılmadi birakmam dedi. Beni gerçekten seviyordu. Ama ben ayrilalim dedikten sonra zaten toparlanamadık ve 4 ayın sonunda ayrıldık. Ben buna çok zor dayandım ama geri döneceğini biliyordum. Zaten 1 ay ayrı kaldık ve barışmak istedi. Fakat farklı olan şeyler vardı. Eskiden ben bir şeye kizdigimda barışmak için çok uğraşırdı. Elinden gelenin en iyisini yapardı ve çok üzülürdü. Mesela ikimizde çok inatçıyız ve daha mesaj atmicam diye triplere gireriz o dayanamazdı mesaj atardı. Özür dilerdi ya. Barıstiktan sonra yine kavga ettik arada bir inat ettik ama iki hafta yazmadığı bile oldu. Ben yazmadım mi? Yazdım neler yaptım barışmak icin. Bana bir keresinde konusasim olursa yazarım dedi mesela. Ben de çok seviyorum vazgecemiyorum. Aramiz çok iyiydi bu aralar ama son birkaç gundur yine ne ne olduysa aramız çok kötü. yine dayanamayip mesaj attım dün ama yine aramız çok kötü. İyi olunca o kadar iyi.oluyoruz ki tamam diyorum seviyor. Ama kötü olunca da hiç ilgi göstermiyor. Ben.yoruldum her şey için.ben.cabaliyorum ben uğraşıyorum ama yok yani düzelmiyor. Oysaki ben bir şey yaparken onu düşünerek yapıyorum. O şu an burdadır ben de gideyim ordadirbende gideyim sürekli bunu düşünüyorum artık dayanılacak gibi değil. Eskiden sürekli benimle.ilgilenen çocuk gitti onun yerine her şeyle ben ilgileniyorum. Mesaj atmıyor aramıyor sormuyor. Bazen arıyor ama o kadar soğuk davranıyor ki. Sizce ne yapmalıyım bende onun gibi soğuk mu davranmalıyım? Ya da bunun gibi yaşayan var mı