- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Siz evdeyseniz evde olan birileriyle görüşün diğerleri yine arkadaşınız olsun ama aynı zamanlarda müsait olacağınız kişilerle daha sık vakit geçirebilirsiniz.Ben çalışmıyorum evdeyim ama genelde arkadaşlarım çalışıp okuyor her zaman evime davet ederim kapım açık ama bazen ne yapsamda olmuyor
Bu hesabı yapmakta garip ama yaaa ama dikkat edeceğimBen de senin gibiyim. Sana abla tavsiyesi, iyi dostluk kurmak istiyorsan aldığın kadar ver, verdiğin kadar da beklentiye gir. Tek taraflı olunca değerin olmuyor. Karşılıksız fedakarlık sadece anneden cocuguna olur
Görev gibi gelmiyor aslında içten gelerek yapıyorum ama sanki ben yaptıkça kaçıyor insanlarHiç bir şeyden gocunmayınca öyle oluyor, yaptıkların senin görevinmiş gibi. Yapmayınca da kötü oluyorsun.
26 yaşındayım, nankörlük gördüm dost dediklerimden bir daha da dost edinebileceğimi düşünmüyorum, ben de uzağım artık genelde insanlara... Ufacık şeyler öyle yük geliyor ki millete.
Aynen, onlar yapar yapar, sen es geçersin, bir gün sen bir şey dedin mi de eyvah eyvah...
Şuan yalnızlıktan memnunum ama ben de düğünde kına da vs. düşünüyorum nolacak acaba diye arada sırada. Kuzenlerimden de uzağım, manen de çok yakın sayılmam ve az kişiler zaten..
Kuaförde gitmiyorum be kolu komşu bir bakayımSiz evdeyseniz evde olan birileriyle görüşün diğerleri yine arkadaşınız olsun ama aynı zamanlarda müsait olacağınız kişilerle daha sık vakit geçirebilirsiniz.
Ben 5 yıl doğuda çalıştım sıkı dostlar edindim memlekete dönünce sudan çıkmış balik gibi oldum hastalanınca çorba yap demek adetim değildir kimseden isteyemem annemden bile,doğuda ki dostlarım sormazdı nobetten çıktın bana gel yemek var , hastasın dinlen çorba alıp geliyorum derlerdi.
Memlekete gelince ben çok yalnızım diye ağlayıp zırladım günlerce sonra binamız altındaki kuafore takılmaya başladım bi kas aldirayim bi fon çektireyim diye gidip geldikçe birileriyle tanıştım. Tabi isyerinden de arkadaşlarım oldu 5 kız takılmaya başladık dost denemez belki ama ben ne yaparsam arkamda olacaklarını biliyorum.
Çevre edinmenize yardımcı olur belki diye anlattım bunları.
Kuaförler gerçekten müthiş sosyal ortam.
Bu hesabı yapmakta garip ama yaaa ama dikkat edeceğim
Sen istemedikçe çekiyorsun işte bende tam tersiAllahım ya benim de başta yoktu çok üzülüyordum. Sonra bir sürü arkadaş edindim sonra bu arkadaşlar ve uzun süreli dostlarımdan çok kazık yedim :) şimdi de arıyorlar falan ama ben hiç birine cevap vermiyorum :) onların hayatıma verdikleri zarar çok kimsede gelmesin diyorum .siz değer verdiğiniz için değersiniz kimse benim kadar fedakarlık yapmamıştır bu uğurda ama değmez !!! Herkese hak ettiği değeri ver kimseye kendini sevdirme çabasına girme ! Bırak akışına ilaki seninde samimi arkadaşların olucak bu arada benim yaş 25 .bundan sonra bende sami arkadaşlıklar kurmamak için çabalıyorum nasıl iş anlamadım bir bakıyorum herkes kankam olmuş yani bende bilmiyorum nasıl oluyor :)))
Şu olumsuz yorumu yapmasan olmazdı değil mi?Neyse canın sağolsun iyi Geceler:)Ben 25 yaşına kadar dost edinemeyen birini sorunlu bulurum.Memur çocuğuyum gezmedigim bölge kalmadı ama çok şükür dostum diyeceğim insanlar var.
Düşündüğünüz gibi biri değilsiniz bence üzgünüm.Kendimize göre hepimiz iyiyiz ama gerçekler ortada
Bunu deneyeceğimbence de garip. Bana psikoloğum söyledi bunu. Biri sana ne kadar özelini anlatıyorsa sen de o kadar özelini anlat. Ne kadar masraf yapıyorsa sana sen de ona o kadar masraf yap, senin için zaman ayiriyorsa sen de o kadar zaman ayır. Ne kadar verirsen de o kadar talep et.
Evet ya çok tatlılar bende bir dönem kedi istemiştim ama bakamam diye korktumEn güzel dost= köpek
Gerisi fasa fiso
Görev gibi gelmiyor aslında içten gelerek yapıyorum ama sanki ben yaptıkça kaçıyor insanlar
Valla görümcemi takmıyorum bile ben atacağım her adımı attım eşim buna şahit hayatımda zaten yoktu eksikliği hiç belli değil
Kuzenleri toplar kınaya geliriz belki Nasip:)
Evet ya çok tatlılar bende bir dönem kedi istemiştim ama bakamam diye korktum
Ee abartmissin yani evinin perdesini sen secmedinmi zaten sen ilk gormus oldun.Mevzu şu evime perde takıldı ben ve eşimden önce gidip görümcem takmış bunu söyleyince şaşırdım gidip baktın mı dedim ne var gidemez miyim dedi bana soran kim herkes istediği gibi girip çıkıyor eve git tabi dedim mevzu bu alındığını görünce umarım uzamaz bu mevzu nikaha gelirsin falan dedim geçiştirdim nikaha geldi surat beş karış selam sabah yok beni görmemezlikten geldi düğünde ve kınadada aynı şeyi yaptı keyfibildi yani
Ben kolay alınıp kırılmam hatta bayağı gamsızım ben kırmamaya çok daha dikkat ediyorum insanlar çok basit şeylere alınabiliyorlar bende bundan rahatsızım bendede susup susup yeter deme huyu var malesef keşke kimse çeşitli hesaplar içinde olmayıp sadece samimi olsa çok daha mutlu olurdukYok karşınızdaki insanlar görev gibi algılıyor, bu iyi niyeti kullanıyorlar. Kaçan kovalanır mantığı burada da işliyor sanki biraz. İçinden geldiği gibi rahat rahat davranamıyorsun kırılacağım diye.
Dost dediklerim mesela yaptılar ettiler Vind nasılsa es geçiyor diye diye bir gün tam enayi yerine koymak istediler yeter artık dedim sakince konuştum, sildim mi tam silerim bakmam hayatta geriye bu yüzden de "acımasız" oldum ama ben zaten dolmuştum artık, haklı çıkmaya çalıştılar hep. Hala unutmuyorum bu lafı, karakterimi ayak altı ederdim devam etseydim.
Ayrıca siz de benim gibi yanlış anlaşılan birisiniz sanırım...
Teşekkür ederim :)
Keşke herkes bir tane ahiretlik bulsa :)
Valla daha çok uzattı o ben geri adım atıp özür bile diledim şimdi abisinin yanında yalandan nasılsın diye sorunca iyi deyip geçiyorum onun nasıl olduğunu bile sormuyorum.Ben öyle davran kadar ne o kınaya gelirdim ne düğüne kimse varlığından haberdar olmadı çünkü o iki gündede sadece ben vardım abisi yoktu kadın erkek ayrıydı bizim.İnsan düşünmeli bir abisi var düşünmedi.Ee abartmissin yani evinin perdesini sen secmedinmi zaten sen ilk gormus oldun.
Uzatmasi mantiksiz olmus gorumcenin dugun telasinda olabiliyor boyle seyler ama sende cok laf etmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?