- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ahiretlik dediğim kız arkadaş diyor he arkadaş tamam kabul hep arkadaşÇoğu arkadaşa katılmıyorum, dost şans işidir bana göre. Kişinin kendisiyle alakalı sorunu da olabilir elbet ama daha az. Şu sıralar mesela insanlara dikkat ediyorum arkadaş, dost diye geçinen herkes zamanında birbirinin arkasından demediğini bırakmayan insanlar. Ya da arkadaşı herhangi bir konuda üstün olsa kıskanıp fesatlaşan. Az olması çok çok daha iyi. Keşke herkes bir tane ahiretlik bulsa :)
Çok isteyince olmuyor benceHep bunu istedim, yani şu hayatta gerçekten güvenebileceğim tek bir insan olsa dedim hep ama umutsuzluğum çok yüksek artık. Doğru insan gelse de hep diken üstü olacağım gibi. Nasip..
Ben kolay alınıp kırılmam hatta bayağı gamsızım ben kırmamaya çok daha dikkat ediyorum insanlar çok basit şeylere alınabiliyorlar bende bundan rahatsızım bendede susup susup yeter deme huyu var malesef keşke kimse çeşitli hesaplar içinde olmayıp sadece samimi olsa çok daha mutlu olurduk
işte benimde başta öyleydi kimse yoktu sadece kuzelerim vardı .sonradan değişti ve kuzenler arkadaşlar dostlardan hepsinden çok zarar gördüm o yüzden hiç birini görmek istemiyorum .bence sende boşverSen istemedikçe çekiyorsun işte bende tam tersi
Çok isteyince olmuyor bence
Çok şükür beni böyle üzen biride olmadı yani buda iyi birşeyEvet gerçekten öyle, bir şey söylüyorsun alakasız yerlere çekilmiş oluyor.
Kırmayayım diyorsun, belki şöyledir belki böyledir diyorsun, hadi neyse diyorsun, derken derken son raddeye gelmiş oluyorsun...
Bazen arıyorum bir dost olsa, sevsem sevilsem güvensem vs. ama genelde kafam rahat, ne zaman içtenlikle yaklaşsam üzüldüm.
Zaten kına geçti amaaan:))Oste
işte benimde başta öyleydi kimse yoktu sadece kuzelerim vardı .sonradan değişti ve kuzenler arkadaşlar dostlardan hepsinden çok zarar gördüm o yüzden hiç birini görmek istemiyorum .bence sende boşver
Her ilişkide kaçan kovalanıp umursamayan değerleniyor demek kiArkadaslik oluyorda dostluk zor belli bir yastan sonra dostluk kurulabilmesi nadirdir. Bende dostluk kurulcak bir insan degilim mesela. :) Yuzeysel arkadasliklar tercihimdir. Ugrasamiyorum valla kimseyle.
Birde iyi olcam, yarancam diye karsidan gormediginiz seyleri yapmayin hemen bu hem karsi tarafa yük oluyor hemde surekli vermek insani degersizlestiriyor.
Çok şükür beni böyle üzen biride olmadı yani buda iyi birşey
Ufak şeylere kırılmakta garip ama insanın elinde değil demek ki bende çok zor kırılıp alınırım bana böyle biri lazımUmarım olmaz :)
O ufak şeyler bile kırıyor beni açıkçası, enerjimi düşürüyor, biraz fazla önemsiyorum.
Yeniden kırılmaktan korktukça da yalnızken kafan daha rahat oluyor.
Her ilişkide kaçan kovalanıp umursamayan değerleniyor demek ki
Ufak şeylere kırılmakta garip ama insanın elinde değil demek ki bende çok zor kırılıp alınırım bana böyle biri lazım
Hahhahahahhah senin arkadaşların ablaların yeter de artar bileBenim arkadasim bile yok. 3 tane ablam var. Bazen bende cok bunaliyorum arkadassizliktan. Cok sogukkanliyim maalesef, disarda tanidik birini gorunce yanima gelmezler. Gelirlersede cok kasinti konusuyorum. Cok tuhafim ya
Yok ya ne kompleksi buralardakiler öyle görüyorHer konunuzda bi antipatikliktir gidiyo neden antipatik olduğunuzu söylüyosunuz? Kompleks mi? Herkesin dostu olacak diye bişey yok. Benim 2 tane kardeş diyebileceğim dostum var ama en yakın dostum eşimdir çok şükür
Arkadaşım var çok şükür dostum yok buradaki yazdığım konularla beni bu derece tanımanı düşünmen bir garip neyse canın sağolsun :)dostun olmamasına hiç şaşırmadım desem
çok sabit fikirlisin, eleştiriye kapalısın, siyah-beyaz cısın grileri yok sayıyorsun,
kendi doğruların dışındakilere saygı duymuyorsun,
kendini geliştirmiyorsun, yerinde sayıyorsun, bişeye x dediysen büyün dünya hayır o y dese bile x diye diretiyorsun, inatçısın, ufkun çok dar,
mesela hiç arkadaşın olmaması konusunda bile kendinde hata arama eğilimi göstermiyorsun,
bu sabit fikirlilikle, biriyle evlenmiş ve evliliği sürdürüyor olabilmen bile mucize,
eminim şimdi bu eleştirilerimi de saldırı olarak alacaksın ama değil, inan değil.
insan aynaya bakmayı bilmeli, ben nerde yanlış yapıyorum, neden dostum yok, neden beni seven insan bu kadar az, neden kimsenin vazgeçilmezi değilim diye sormalı kendine, bunu yapamıyorsa zaten sevilmeyi haketmiyordur.
bak burda bile insanlar senin konularına tahammül edemiyor, çünkü cidden çekilmez derecede düz bir insansın.
umarım bu konunda insanların yazdıklarını dikkate alır, kendini bir tık da olsa geliştirirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?