Ne kadar istesem de dostum olmadı...

sadece bu yazdığın bile yanılmadığımı gösteriyor :)
aynen devam et o zaman ne diyeyim...
Malesef böyle düşünen birçok kişi çok büyük bir yanılgı içinde ama önemi yok sanal ortamdayız herkes istediğini düşünsün iyi günler

ne kadar sempatik bir yaklaşım. benim görümcem gitmiş olsaydı ayy foto çekseydin çok merak ettim derdim. herkes istediği gibi girip çıkıyor ne demek, resmen laf sokmuşsunuz, rahatsız olmuşsunuz, o müsaitmiş o gidip bakmış ne varki bunda? bu evlenmeden önce, bardağımı ilk ben kullanıcam, halımı sermişler ilk ben görücem, perdemi benden önce görümcem görmüş triplerini de ilk kez bu forumda gördüm.

bu arada benim yengem de bana sizin ettiğiniz lafı etsin, ne bir daha onunla samimi olurum ne de o eve zorunlu haller dışında ayak basarım.

Oh eline sağlık. Yine görümce iyiymiş ben yüzünede bakmazdım böyle birinin. Abisinin evine. Sendennizin mi alacaktı. Morsever hazretleri. Ne var yani gitmiş takmış. Bi eline sağlık demek çok mu zordu

Evet rahatsız oldum bence kimse kimsenin evine izinsiz girmemeli orası yol geçen hanı değil aynen söylediğim gibi o eve girip çıkan çoktu o zamanlar.
Benim birsürü çeyizlik eşyam vardı o zaman orada görücüye çıkarmamıştım hiçbirşeyimi gidip görülmesi hoş gelmedi gerçekten ben bu hareketi yapmam ki kendi kayınvalidesinin evi serildikten sonra kolu komşuyu çağırmasından rahatsız olmuş bir insan bunu nasıl yapar hala anlamıyorum.
Artık ben onu görmezden geliyorum hayatımda yoktu yokluğu birşey eksiltmedi evime gelmemeside işime gelir valla hiç dert değil

Oh eline sağlık. Yine görümce iyiymiş ben yüzünede bakmazdım böyle birinin. Abisinin evine. Sendennizin mi alacaktı. Morsever hazretleri. Ne var yani gitmiş takmış. Bi eline sağlık demek çok mu zordu
Gidip takmadı bakmaya gitmiş ben rahatsız oldum orası yol geçen hanı değil

cımbızlamış gibi olacağım ama bazen buna sen fedakarlık dersin ama karşıdakinin senden beklentisi de bu değildir.
yolun yordamın yanlıştır belki..

bu kadar sert çizgiler insanları rahatsız eder, mesela benim düğüm günüme kayınvalidem kayınpederim, görümcem ve eşi evimde kaldı hatta düğün öncesi eşimin bekar arkadaşı da kaldı. ne oldu eşyalarım mı eskidi, hala evim çok güzel. sağolsunlar beni de seviyorlar. siz sorunun kaynağını aramaya mı geldiniz yoksa konuşup rahatlamaya mı?

eğer sorunun kaynağını bulmak istiyorsanız kusura bakmayın insanları dinlemeniz lazım. benim beyaz eşylarım geldiğinde mobilyam geldiğinde eşim yoktu, gittim ailemle kurdum, eşim de bana " ben evde yokken nasıl gelirler" mi deseydi, aileme laf mı soksaydı.

bu evlilik aşamasında o eve 100 kişi girip çıkıyor da perdeye bir görümceniz bakmış çok mu? sonuçta yeni ev kuruluyor, eşyalar gelip gidiyor perdeler takılıyor. biz iş yerindeyken benim nelerim geldi, sağolsun abimin eşi, annem ve babam gittiler halettiler hiç sizin gibi düşünmedim, tam tersi mutlu olduk çok şükür biz yokken gittiler de halllettiler diye.

bakın çok sempatik biriyim diyorsunuz ama bu kadar basit bir konuda bile tavrınız çok yanlış. üstelik eşinizin kardeşine karşı böyleyseniz sokaktaki insanları düşünemiyorum.

bu arada, görümcesinin kayınvalidesinin konu komşuyu eve çağırmasıyla sizin durumunuz aynı değil.

Yanlis anlamayin ama dostunuz olmadigi zaten belli oluyot ve kendiniz de yazmissiniz zaten cok antipatik geliyorsunuz bana
Bunu degistirmek istiyorsaniz bol bol kitap okumalisiniz , insan iliskilerinizi gelistirmelisiniz zira cok kotusunuz bu konida ama ilk once ufkunuzu genisletmeli dar bakis acinizi acmalisiniz , ondan sonra zaten cevrenizde sevilen insan olursunuz dostlariniz da arkadaslariniz da olur..
Ama bu halinizle cok zor
Bide konunun yasla hic alakasi yok ben en yakin arkadaslarimdan birini 37 yasindayken buldum iki senedir hic ayrilmayiz

Tabiki eve aileler girip çıkabilir ki biz dizip yerleştirme konusundan hep kendimiz yaptık.
Yani o kadar detay var ki bir nişan bohçası mevzusu vardı mesela getirdikleri valiz çöpten çıkmış gibiydi ben yeni alıp tülle kurdeleyle süslediği i söylemiştim kayınvalideme o yapmasada görümcemin özenmesini beklerdim nişan alışverişinde ona buna gerek yok diyende görümcemdi ona en kötü çerez alınmış diye sanada ondan alalım diyende oydu görümcemin gelindiğini perdesini görmemişken onlarca seçenek arasında beğendiğim perde görümcemin perdesiymiş gelinliğim aynısını o kadar detay var ki ben bunları düğüne kadar es geçmiş ona toz kondurmamışken kına gecesinde gidip kuzenlerimi azarlaması bardağı taşıran son nokta oldu.
Bizim evden çıkmayanlarda kolu komşuydu sebeple aynı şey oluyor.

Buradakiler beni antipatik görüyor çevremden hiç öyle birşey duyup sezmedim

Valla dost bu devirde çok zor..
Ama sosyalleşmen lazım biraz..neden kalıcı arkadaslıklar kuramıyorsun? Bu konu üzerinde durmak gerek ..
Kaç senelik arkadaslığı tek bir sözle bitiren tipler gördüm mesela.o zaman hiç arkafas olmamışsın zaten.
Bide bazı insanlar sürekli laf sokar vs .öyle bir tip misin?kıskanç mısın?mesela ben bu tiplerden uzak dururum .beni aşağıya çekicek tiplerden..

Sosyallesmezseniz arkadas edinemezsiniz. Edinseniz de kalici olmaz.

Ben sahsen sizinle arkadas olmazdim. Gel sinemaya gidelim desem gerek yok dersiniz. Yemege gidelim desem hayir dersiniz.
Tatile gidelim desem hayir dersiniz.

Otursak ne konusuruz? Kendin gezmezsin ki gezip gordugun yerleri anlat... bir kitap oku anlat... hayatindaki tek aktivite annenlere gitmek. Biraz vizyonun olsun en azindan planlarini anlat. Illa ki imkanin olmak yapmak zorunda degilsin. Belgeselden gordum kapadokyada su su var heves ettim insallah giderim de onu anlat. Internetten arastir bir hobi edin. Detaylari yapimi her seyi videolu resimli...
Yani bunlar sadece ornek tabi ki bu olmali illa demiyorum. Ama hayatindaki tek aktivite annesine gitmek olan biriyle ben arkadas olmam.

Gulduruyor olabilirsin. Guldurdugun icin o an cazip gelirsin ama o kadardir. Guldurdun diye sevilmezsin. Biz maymuna bakip gulen bir topluluguz unutma.
Hesap odetmemek hediye almak bir arkadaslikta en son detaylar. Yillarca param olmadi arkadaslarim birlestirip bodruma antalyaya her yil beni tatile goturduler. Kendi aileleriyle tatile beni de cagirdilar. Ben onlara maddi anlamda hic bir sey sunmadim. Dogumgununde hediye alamadim. Ama beni sevdiler.

Cunku oturup konusacak konumuz vardi. Bir seyler paylastik. Paylastikca artti artti.

Bu arada ben 20 yasimda fransadan geldim. Ordaki arkadaslarimla gordugunuz gibi hala konusurum tatillere gideriz. Dogum yaptim gelmediler hepsi birden kalirsa evde ben bunalirim diye. Her ay ikisi birlikte geldi. Burda da cok guzel dostlar edindim. Tasinmak falan bahane.

Sana uzun uzun yazan kisilere tek cumlelik cevap veriyorsun mesela. Bunu normalde de yapiyor musun? Yapiyorsan cok normal arkadassiz kalman.

Tek bir söz sebebiyle birini silecek biri değilim. Kıskançlıkta yapmam aslında takılırım ama laf sokmam açık sözlüyüm

Evet sürekli evde olmam buna sebep olabilir en güzeli eşimi en yakınım yapmak başka çaremde yok gibi zaten.
Hayır normalde kısa kısa cevaplar vermem tabiki ama bu platformda karşımda sadece bir kişi yok bu sebepten böyle

Ne kadar guzel yurekli bir insansiniz. Herkesten once sizi yaradan en büyük dostunuz bunu unutmayin. Insanlardan ben zarardan baska bisey görmedm. Sağlicakla kalin

Tek bir söz sebebiyle birini silecek biri değilim. Kıskançlıkta yapmam aslında takılırım ama laf sokmam açık sözlüyüm
Fazla açık sözlüysen insanları belki kırıyorsundur.yani her doğru her yerde söylenmez olayı var ya.bende açık sözlüyüm diye karşısındakini kıran döken insanlar var .yani öylesin demiyorum.böyleysen kendini değiştirmelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…