Neden kıskanayım. Kimse benim kocamın peşinde koşmuyor. Sırf güzel diye hiçbir kadın potansiyel avcıda olmuyor. Herkesi tehlike olarak görenlerin sümüklü kocasına kalmadı kimse. Çalışan kadınların hayatı zaten zor birde milletin kıytırık kocası için tehlike saçıyorlarmış gibi modlara girmeyin Allah aşkınaTekrar konu açmak istedim, böyle sorunca daha çok görüş gelir ve kendime pay çıkarabilirim diye.
Acaba siz eşinizi/nişanlınızı/sevgilinizi kadın iş arkadaşlarından kıskanıyor musunuz? Konuşmasını, gülmesini, samimi olmasını vs.. (Bir de epey güzel kadınlar olduğunu hesaba katarsak)
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Kıskanıyorsanız neden? Kıskanmıyorsanız neden? :)
Tekrar konu açmak istedim, böyle sorunca daha çok görüş gelir ve kendime pay çıkarabilirim diye.
Acaba siz eşinizi/nişanlınızı/sevgilinizi kadın iş arkadaşlarından kıskanıyor musunuz? Konuşmasını, gülmesini, samimi olmasını vs.. (Bir de epey güzel kadınlar olduğunu hesaba katarsak)
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Kıskanıyorsanız neden? Kıskanmıyorsanız neden? :)
Zeki Muren'in de dediği gibi hayatta kıskanacak kimseyi bulamadım sonra da boynuzladım isteTekrar konu açmak istedim, böyle sorunca daha çok görüş gelir ve kendime pay çıkarabilirim diye.
Siz kıskandığınızda neler hissediyorsunuz? Sizi kıskanmaya iten nedir? Kıskanmak eşi, sevgiliyi, nişanlıyı değil de özenmek anlamında bir mesleği, kariyeri kıskanmak tabii bu duygularla karşındakine zarar vermeden özenmek insanı meslek, kariyer babında başarıya götürebilir ama karşı cinsi kıskanmak insanı yer bitirir, sizden başkasına zararı olmaz, dışa vurulacak kadar yoğun hissedilirse de ilişkiye zarar verir bence.Tekrar konu açmak istedim, böyle sorunca daha çok görüş gelir ve kendime pay çıkarabilirim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?