Ne kadar kıskançsınız?

Bu kısma çok güldüm

Az önce bu konu hakkında eşimle konuştuk kıskançlığa gelemem ben neden onu giydin neden buraya gittin neden baktın konularına hayatta gelemem ki zaten sağolsun beni bilir bende eşimi kıskanmam kendisi bir bar kulüp karışımı bir yer işletiyor dansçılar Kadınlar sürekli gelip gider hayatta kıskanmadım bu güne kadar çünkü kendime öz güvenim var Fazlasıyla

Kıskansan da kıskanmasan da yapar yapıyor o yüzden ne kendime hayatı zehir ederim kıskanarak nede kendime zehir ettiririm kıskandırarak ! Kıskanmak sevgi göstergesiyle ne eşim beni seviyor ne de ben onu o zaman

Esim doktor. Etrafinda her gün hemşireler, hasta yakınları felan var. Kiskanc olsam kafayi yerdim heralde, ama değilim. Esim bana güvenir, bende ona. O kadar yani

Yalan mı söylüyoruz yani?
Bir çok konuya yazdım kıskançlık bir güven problemidir, ya kendinize güvenmiyorsunuzdur ya karşınızdaki insana.
Sevgiyle falan alakası yok, hastalıklı ruh halidir kıskançlık.

Kıskanma genim bozuk benim. Kadına göre değil arada moduma göre kıskanırım. Sıradan hayatıma ekşın istersem takılırım arada "O kimdi" diye. Güler. Canın sıkılıyor galiba diye.
Tanıyor beni köfte.

Valla ben kıskancım hatta geçmişte bir konu açmıştım ama törpülemeye çalışıyorum,elimde değil tamamen yok etmek. Bu özgüvenden ziyade geçmişte yenen kazıkların sonucu. Ha kıskanınca engel olmuş olmaycağım ama dediğim gibi amacı yok öyle bir his işte.

kıskanmam ama "ben zaten çok güzelim yeaaa" dediğim için değil sevgilime güvendiğim için kıskanmam.

adamın hamurunda yok, dünyanın sonu gelse aldatmaz. hatta şeytana uyar ben aldatırım ama o aldatmaz o derece de eminim.

bunları normal durumlar için konuşuyorum bu arada, sevgilime ilgisi olan birini fark edersem sevgilime milyon defa güvensem bile arıza çıkarırım sırf karşı tarafı huzursuz etmek için o ayrı durum.

Siz , ya kendinizi kocanizin cevresindeki kadinlardan , herhangi bir konuda eksik goruyorsunuz ya da kocaniz guvenilir degil.

Normal sartlarda durduk yere kimse kimseyi kiskanmaz

Kendimden ornek vereyim( boyle birsey yok misal);

Kocamin kadin is arkadasi harika guzel bir kadindir ben onum eline su dokemem hicbir konuda.( örnek)
Ben de bunun farkindayimdir o zaman kislanirim mesela

Ya da kocamin gozu disardadir beni sallamiyordur .baska kadinlara gosterdigi nezaketi ilgiyi alakayi vs bana gostermiyordur mesela o zaman kiskanirim.

Bunlar yoksa neden kiskanayim durduk yere?

Yorum yapacaktım ama benim yorumumu siz yapmışsınız.

Aynen böyle. Benim kocam kıvanç tatlıtuğ değil .

Darlanmaya gerek yok.

Bir akrep kadını olarak çok kıskanç biriyim ama her an belli edip sevgilimin gözünde kıskançlığı sıradanlaştırmam. Genelde sohbet ederken sorarım mesela e kızların sana karşı tutumu nasıl gibisinden anlamaz tabii o bunu kontrol amaçlı sorduğumu anlatır o da sorun gördüğüm yerde müdehale ederim yoksa susarım. Eskiden çok kıskançlık kavgası yaptım erkekler anlamıyor kıskançlık kavgasından.

Kiskanacagim şeyler yaşanmıyor. Yaşansa ben de fazlasiyla kiskanç olurdum.
İsyerinde, iş arkadaslariyla "dertleşme, derdini dinleme" eşimin asla yapmayacagi birsey zaten öyle bir ortami yok. Zaten kendi kardesleriyle, arkadaslariyla bile oturup dert konusmayan bir insandir.

Uzun uzun sohbet etmeye de vakti oldugunu sanmiyorum, sohbet edecegi kisilerin de vakti kiymetli zaten.

Ama esprilidir ve eger işle ilgili birileriyle iletisime gectiyse duruma gore araya bi espri sigdirir. Sadece işte degil disarda da öyledir, hic tanimadigi insanlari bile tebessum ettirir ama kadinlara pek espri yapmaz yanlis anliyor bazi kezbanlar. O yuzden erkeklere espri yapar daha cok.
Sever espri yapmayi ve onu kiskanmam ama bu dertleşmeymiş, (iş harici özel) sohbetmiş buralara girerse hoşuma gitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz samimiyet olursa sinirlenirim mesela is arkadasiyla isle ilgili konularda konusabilir elbette ama basbasa is disinda gorusmesini istemem baska bir kadinla. Veya gun icinde sohbet amacli mesajlar gelmesinden hoslanmam surekli gulucukler esprili mesajlar falan atilmasini istemem. Arada bir resmiyet olmasi gerektigini dusunuyorum aksi halde ben tepkimi koyarim. Sevgilimi begenen yada oyle oldugunu dusundugum biri olursa da kiskanirim. Ama sevgilim aradaki mesafeyi korudugu icin boyle bir sorun yasamiyorum sagolsun tam istedigim sekilde davraniyor bu konuda. Aksi durumda herkesle samimi olan herkese gulucuk dagitip mavi boncuk sacan biriyle zaten benim isim olmazdi

Forumun tüm hanımları da ne kadar makul ve özgüvenliymiş, bu başlık sayesinde haberdar oldum. Tüm kadınlar madem kıskançlıktan bu kadar uzak, eşimin telefonunu, bilgisayarını vs karıştırdım diyenler şu an neredeler acaba? Bak şu Allah’ın işine.
Soruya cevap verecek olursam, bir zamanlar deli gibi kıskandım evet. Fakat korkumun ecele faydası olmadı. Sanırım bir daha da hiç bir erkeği kıskanacak kadar umursayamam...

Erkek arkadaşımın bulunduğu iş ortamda kadın yok. Ama olsaydı da hiç kıskanmazdım.

Hayır kıskanmıyorum. Ben de çalışan bir kadınım, benim de karşı cinsten iş arkadaşlarım var. Aklıma bile gelmiyor açıkçası. Hele çok güzel kadınlarla çalışıyor falan diye hiç düşünmedim, ben de güzelim nedir yani?

Kıskanmıyoruz karşılıklı olarak, ama kıskanacağımız bir durum da yok.
Eşim bence gereğinden fazla samimi iş arkadaşlarıyla, hiçbirini de tanımıyorum, ama kıskançlık oluşturacak bir şey olarak görmüyorum.

Bir de başa gelecek varsa çekilir diye düşünüyorum, tabii başa gelirse bu kadar soğukkanlı olamam.

Eşimin oda arkadaşları kadın hatta çalıştığı bölümün yüzde sekseni kadın kıskansam hangi birini kıskanıcam

Eşim saçlı, sakallı,kıllı göbekli adamlarla çalıştığı için hiç öyle bir kıskançlığım olmadı Valla kıskançlıkla ömür geçmez. Kıskanmaya üşenirim ben. Kim uğraşacak Zaten kıskansanda olan olur. O yğzden hiç huyum değildir.

hic kiskanmiyorum
kiskansam ne olacak ki ay karim beni cok kiskaniyo bununla gorusmemeliyim mi diyecek veya beni aldatmayacakmi icinde varsa ben kiskancliktan kendimi yesem ne yemesem ne
bos yere basimi niye agritayim ki bide bunlari dusunup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…