- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Kimsede kıskanmıyor mübarek! yersen tabi :/
Ben kıskanırım arkadaş. Kıskanmak sevginin aşkın doğal sonucudur. Asıl kıskanmıyorsanız bir sor var demektir.
Birde herkesin dilinde bir kendime güveniyorum lafı var, sanki kıskananlar güvensiz ezik oluyor... Kendine güvensen ne olur birlikte olduğun kişi aldatacak tiynette bir karaktersiz ise.. Sen kendine istediğin kadar güven, aldatacak kişi zaten etrafında güzel kız/erkek olmasada gider evdeki dolabın kapağının kolu ile dahi aldatır.
Kıskansan da kıskanmasan da yapar yapıyor o yüzden ne kendime hayatı zehir ederim kıskanarak nede kendime zehir ettiririm kıskandırarak ! Kıskanmak sevgi göstergesiyle ne eşim beni seviyor ne de ben onu o zamanKimsede kıskanmıyor mübarek! yersen tabi :/
Ben kıskanırım arkadaş. Kıskanmak sevginin aşkın doğal sonucudur. Asıl kıskanmıyorsanız bir sor var demektir.
Birde herkesin dilinde bir kendime güveniyorum lafı var, sanki kıskananlar güvensiz ezik oluyor... Kendine güvensen ne olur birlikte olduğun kişi aldatacak tiynette bir karaktersiz ise.. Sen kendine istediğin kadar güven, aldatacak kişi zaten etrafında güzel kız/erkek olmasada gider evdeki dolabın kapağının kolu ile dahi aldatır.
Yalan mı söylüyoruz yani?Kimsede kıskanmıyor mübarek! yersen tabi :/
Siz , ya kendinizi kocanizin cevresindeki kadinlardan , herhangi bir konuda eksik goruyorsunuz ya da kocaniz guvenilir degil.Kimsede kıskanmıyor mübarek! yersen tabi :/
Yorum yapacaktım ama benim yorumumu siz yapmışsınız.Neden kıskanayım. Kimse benim kocamın peşinde koşmuyor. Sırf güzel diye hiçbir kadın potansiyel avcıda olmuyor. Herkesi tehlike olarak görenlerin sümüklü kocasına kalmadı kimse. Çalışan kadınların hayatı zaten zor birde milletin kıytırık kocası için tehlike saçıyorlarmış gibi modlara girmeyin Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?