Ne kadar kıskançsınız?

Ben eşime çok güvenirim hem delikanlı adam hemde daha önce eşi çok kez aldattığını öğrendiği için başına gelmiş bişeyi bana yapmaz diye düşünüyorum bide kadinlarla çok konisamaz eşim konuşsada Abla yada Baci diye hitap eder o yüzden hiç kiskanmiyorum tabi bide kendime güveniyorum beni aldatmasi icin hic bir bahanesi yok diye düşünüyorum o yüzden kiskanmam Arada kiskaniyormus gibi yaparım çünkü hoşuna gidiyor havalara giriyor bence is arkadaslarindan kiskanma zaten begense siz değil onlar olurdu hayatinda ama aşırı gereksiz samimiyeti varsa mesafe koydurun

bır dusundum de esımın etrafında hep kızlar var
coguyla da bır sekılde tanısmısım
yalnız bende kıskanmak dıye bır duygu durumu yok hayatımda hıc bır zaman hıc bırseyı kıskanmadım kı benım olanı zaten nıye kıskanayım adam bende?

Vallahi imrendim sizlere:)) Ne güzel dogru düsünebiliyorsunuz. Ben belli etmesem de icime atiyorum, bu durum bana cok zarar veriyor. Mesela nisanlim güzel olmayan bir kadinla konussa pek problem etmem, ama guzel gercekten hos bir kadınla konussa gercekten dert ediyorum. Ki is yerinde guzel kadinlarla hep iletisim icinde.. Buradan da benim kendime olan guvensizligimi anlasiliyor sanirim. Tesekkur ederim yorumlariniz icin:))

birbirimizi sevmiş almışız, benim de kendi çevrem var zaten.neden kıskanayım?

Eşim çok yakisikli bir erkek ama kiskanmiyorum cunki kiskanma nedeni hic vermedi bana. Çok sert bir insan, yabanci insanlara gulmez, disarda surati mahkeme duvari ))) Bir de evden ise, isden eve boyle birini nasil kiskanayim )))

Kendime guveniyorumla beni aldatmaz fikrine sahip olmayı anlamiyorum herkes boyle diyor da, saçma

Tam icimden geçenler yazılmış bu kadar olur

Kiskanmiyorum diyen kadinlarin yuzde 90 sinin kocasi tipsizdir kesin kim bakar benim kocama diyodur net

Eşim işi gereği bir sürü kadınla muhatap oluyor . Kıskanmamı gerektirecek bir şeyini yakalamadım işyerinde ama yinr de tetikteyim hep her an her şey olabilir. Benim kemalim yapmaz modundaki kadınlardan değilim. Çaktırmıyorum ama her an nefes gibi ensesindeyim haberi yok :)

Ha bir de kadınlar sizin kocalarınızın peşine koşmuyor diyenler var. Arkadaşımın çirkin kocasını elinden aldılar. Sırf parası var diye 23 yaşındaki kız evlı ve 2 çocuklu olduğunu bile bile adamla hala birlikte. Ne erkeğe ne kadına güvenirim , aldatan erkeklerin karıları da kocalarından hiç beklemiyordu böyle şeyler. Hayatta herşeye hazırlıklı olun arkadaslar. Ve babanızın oğluna bile kayıtsız şartsız yüzde yüz guvenmeyın.

Hiç kiskanmadim kıskanmam da...
Ezik kadın gibi görünüp kıskanç pozlarına girmeye ne gerek var. En başta kendime saygısızlık olarak görürüm.

Özellikle iş arkadaşlarından kıskanmak bana çok mantıksız geliyor.
Ben kocama güvendikten sonra banane etrafındakiler güzel mi çirkin mi.

Doğu'da görev yaptığımız dönem hava karlı veya yağmurlu olduğu günlerde ben arardım eşimi "bayan hocaları evlerine bırak öyle gel." derdim
Ya da onlar markete gitmek için bizi aradıklarında eşime sen git gel derdim ben evde otururdum.
Asker gibi her an yanında muhafızlık mı yapmam gerek

Neden kıskanmıyorum diyen kadınlara laf atma gereği duyuyorsunuz kıskanıyorum diyenler? Çok merak ettim.
Size laf atılıyor mu? Herkes kendi gerekçesini açıklıyor, kıskanmıyorum filan diyor. Siz neden "Kocalarınız kesin çikindir, kıskanmıyorum diyen yalan söyler, o zaman forumdaki telefon karıştıran kadınlar kimler" filan şeklinde saldırgan yazma ihtiyacı hissediyorsunuz? Sonra diğer taraf da başlıyor laf atmaya tabi, buyur meydan muharebesine.

Çok ilginç ya. Eleştiri kültürü yok bizde yeminle. Herkes önüne gelene saldırsın anca.

Son düzenleme:

Cunku onlar da farkinda bunun bir hastalik oldugunun, icten ice kendilerini yeyip bitirdiginin.. o kadar kiskanclar ki kiskanmayanlari bile kiskaniyorlar ondan bu laf atmalari..

Neyse, kiskanmiyorum.. is yerinde kendine arkadas cevresi yaptiginda bir sure sonra benimle de tanismak istiyorlar, ondan daha fazla arkadas oluyorum cunku :) herkes ve her seyden once kendimi seviyorum ben ya benim sirrim o..

Güvensiz, sürekli tetikte olarak nasıl yolunda giden bir evlilik bekleyebiliriz ki? Hazırlıklı olacak ne var? Aldatırsa alır valizini gider, bu kadar basit. Bunu göze alıyorsa buyursun aldatsın, elini kolunu bağlamıyorum. Aldatan adam ya affedileceğini biliyordur ya da evliliğini bitirmeyi göze almıştır. Affedeceksem niye kendimi üzeyim arayıp tarayıp ıspat etmekle, evlilik bitecekse neden uğraşayım adamın peşinde koşmakla?

Hazırlıklı olun derken maddi manevi hazırlıklı olun,kimseye yüzde yüz guvenip hayal kırıklığı yaşamayın. Sürekli takıp edin bunaltın demiyorum ama bir gözünüz hep acık olsun. Bunları anlatmaya çalıştım canım.

Maddi manevi hazırlık bir derece anlaşılabilir. Ama bence daha güzel şöyle ifade edilir; kendi ayakları üstünde duran ve kendine güvenen bir kadın olun. Kocanızı kaybetmekten korkmayın dünyanın sonu değil, kocanız sizi kaybetmekten korksun. Bilsin ki bir halt yersem bu kadın gözümün yaşına bakmaz, çoluk çocuk dinlemez, bahane aramaz, koyar beni kapının önüne. Bu daha mantıklı bence.

Bu söylediklerine sen inanıyor musun canım gercekten bizim kadınlarımız koyuyor mu kocalarını kapının önüne aldatılınca. Ben koyarım donuna kadar da alırım orası ayrı. Ama bunu her kadın yapar mı yapamaz çünkü maddi manevi yalnız yaaşayamıyorlar. Gercekçi olmak lazım şartlar böyle şu anda. Bu benım fıkrım katılmayabılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…