- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Kimsede kıskanmıyor mübarek! yersen tabi :/
Ben kıskanırım arkadaş. Kıskanmak sevginin aşkın doğal sonucudur. Asıl kıskanmıyorsanız bir sor var demektir.
Birde herkesin dilinde bir kendime güveniyorum lafı var, sanki kıskananlar güvensiz ezik oluyor... Kendine güvensen ne olur birlikte olduğun kişi aldatacak tiynette bir karaktersiz ise.. Sen kendine istediğin kadar güven, aldatacak kişi zaten etrafında güzel kız/erkek olmasada gider evdeki dolabın kapağının kolu ile dahi aldatır.
Sizinki Kıvanç Tatlıtuğ sanırımKiskanmiyorum diyen kadinlarin yuzde 90 sinin kocasi tipsizdir kesin kim bakar benim kocama diyodur net
Neden kıskanmıyorum diyen kadınlara laf atma gereği duyuyorsunuz kıskanıyorum diyenler? Çok merak ettim.
Size laf atılıyor mu? Herkes kendi gerekçesini açıklıyor, kıskanmıyorum filan diyor. Siz neden "Kocalarınız kesin çikindir, kıskanmıyorum diyen yalan söyler, o zaman forumdaki telefon karıştıran kadınlar kimler" filan şeklinde saldırgan yazma ihtiyacı hissediyorsunuz? Sonra diğer taraf da başlıyor laf atmaya tabi, buyur meydan muharebesine.
Çok ilginç ya. Eleştiri kültürü yok bizde yeminle. Herkes önüne gelene saldırsın anca.
Ha bir de kadınlar sizin kocalarınızın peşine koşmuyor diyenler var. Arkadaşımın çirkin kocasını elinden aldılar. Sırf parası var diye 23 yaşındaki kız evlı ve 2 çocuklu olduğunu bile bile adamla hala birlikte. Ne erkeğe ne kadına güvenirim , aldatan erkeklerin karıları da kocalarından hiç beklemiyordu böyle şeyler. Hayatta herşeye hazırlıklı olun arkadaslar. Ve babanızın oğluna bile kayıtsız şartsız yüzde yüz guvenmeyın.
Hazırlıklı olun derken maddi manevi hazırlıklı olun,kimseye yüzde yüz guvenip hayal kırıklığı yaşamayın. Sürekli takıp edin bunaltın demiyorum ama bir gözünüz hep acık olsun. Bunları anlatmaya çalıştım canım.Güvensiz, sürekli tetikte olarak nasıl yolunda giden bir evlilik bekleyebiliriz ki? Hazırlıklı olacak ne var? Aldatırsa alır valizini gider, bu kadar basit. Bunu göze alıyorsa buyursun aldatsın, elini kolunu bağlamıyorum. Aldatan adam ya affedileceğini biliyordur ya da evliliğini bitirmeyi göze almıştır. Affedeceksem niye kendimi üzeyim arayıp tarayıp ıspat etmekle, evlilik bitecekse neden uğraşayım adamın peşinde koşmakla?
Hazırlıklı olun derken maddi manevi hazırlıklı olun,kimseye yüzde yüz guvenip hayal kırıklığı yaşamayın. Sürekli takıp edin bunaltın demiyorum ama bir gözünüz hep acık olsun. Bunları anlatmaya çalıştım canım.
Bu söylediklerine sen inanıyor musun canım gercekten bizim kadınlarımız koyuyor mu kocalarını kapının önüne aldatılınca. Ben koyarım donuna kadar da alırım orası ayrı. Ama bunu her kadın yapar mı yapamaz çünkü maddi manevi yalnız yaaşayamıyorlar. Gercekçi olmak lazım şartlar böyle şu anda. Bu benım fıkrım katılmayabılırsın.Maddi manevi hazırlık bir derece anlaşılabilir. Ama bence daha güzel şöyle ifade edilir; kendi ayakları üstünde duran ve kendine güvenen bir kadın olun. Kocanızı kaybetmekten korkmayın dünyanın sonu değil, kocanız sizi kaybetmekten korksun. Bilsin ki bir halt yersem bu kadın gözümün yaşına bakmaz, çoluk çocuk dinlemez, bahane aramaz, koyar beni kapının önüne. Bu daha mantıklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?