ne kadar nişanlı kalınmalı

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
nişanlandınız. ne kadar süre nişanlı kaldınız? uzun süre nişanlı kalmalı mı ? yoksa uzatmadan evlenilmelimi?

nişanlılığım 1 seneyi geçti düğüne kadar 2 seneyi bulacak. Yakın arkadaşlarıma da sürekli söylüyorum kesinlikle uzun süre nişanlı olmayı tavsiye ETMİYORUM. Hele görücü usulu değilse.. Sevgililik döneminde ailenin sorumluluğu nişan düğün telaşı girmediği için daha mutluyduk. Resmen sözden sonra idare etmeye başladık. O kadar stres bindi ki. Kendimiz hariç herkesin gönlünü yapmaya başladık. Bence Daha önceden tanışılıyorsa 6 ay yeterli..

bencede üsteki üyenin dedigine katılıyorum eger sevgiliysen önceden 6 ay yeterli yoksa cıvıgı cıkıyo işin kendim şahsen biliyorum. 1 sene sevgili kaldık 10 aydırda nişanlıyız. askere gticekde gelcekde dügün olcakda 1 buçuk senede ona desek. 3 buçuk_4 sene beklemiş olcam. nişanlıda 2 buçuk sene kalmış olcam ki simdiden sorunlar çıkmaya başladı. ailelerde girince araya çok tartışma oluyo kendimize bile zamn ayıramaz olduk

ben 5 ay nişanlı kaldım önceden tanıyordum kendisini eğer uzasaydı nişanlılık sanırım çoktan ayrılmıştık:)

Hep daha önceden tanısanlar olarak cevap verdik.. Fikrim olmadığı için yorum yapmadım ama görücü usulunde bu süre ne kadar olmalı acaba?

hayırlı işler aceleye getirilmeli derler yaa..zaten belli bir sevgililik dönemi yaşanmışken üzerine birde uzun bir zaman nişanlı kalınması bence de doğru olmaz,şahsi kanaatim o süreyi çok uzatmamak.max.da 5-6 ay...

Yaklaşık 3 ay nişanlı kaldık. Maddi durumunuz yeterli ise, şartlarınız uygunsa, çok uzun nişanlı kalınma taraftarı değilim. Bizimkisi gayet güzel geçmişti. Düğüne hazırlık felan derken hemencik zaman geçivermişti..

Hep daha önceden tanısanlar olarak cevap verdik.. Fikrim olmadığı için yorum yapmadım ama görücü usulunde bu süre ne kadar olmalı acaba?

ben görücü usulü tanıştım nişanlımla canım.6 ay önce akraba vesilesiyle tanıştırıldık,4 ay boyunca söz nişan vs olmadı,birbirimizi tanımak için zaman istedik,4 ayın sonunda da birbirimizi çok svdiğimizi,çok alıştığımızı ve birlikte bi yuva kurmayı isteyeceğimizi anlayıncada 1,5 ay önce nişanlandık.Allah nasip ederse 5 ay sonra düğünümüz olacak.
yani evlenirken,bitanemi 11 aydır tanımış ve 7 ay nişanlı kalmış olacağım.bana göre gayet ideal.
öbür türlü dediğiniz gibi cılkı çıkıyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle tadı kaçıyor uzayınca... Haziranda nişanlandık ve Ekimde de evlendik. Uzadıkça işlerin sarpa sardığına inanıyoruz eşimle birlikte

bencede uzatılmamalı ama bizde uzattık..
gün geçtikçe daha da zorlaşıyo bu şekilde ilişki ama maalesef şuan elimizden bişey gelmiyo..
bencede maximum 4-5 ay sürmeli fazlası olunca tadı kaçıyo..

Fazla uzamamalı bencede. Ancak bazı arkadaşlarım atama olsun diye uzattı, kimisi askerlik fln bekledi. Kendi ailelerinden bir sıkıntı görmeseler bile bu sefer çevre söylenmeye başladı, düğün yok mu, ne zaman düğün? Bir şekilde nişan ile düğün arası uzayınca bazı konu komşu akraba hatta aileler çirkinleşebiliyor.

Son düzenleme:

sen üsttekine ben sana katılıyorum. hatta sana benziyorum canım.
ben 3 buçuk yıldır beraberim sevgiilimle. şimdi nişan söz istioz. ama yapsak bile 2 sene daha beklicez zaten askere gidecek gelecek anca yeter zaman. ben şimdiden çok sıkıldım. hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…