Ne kadar sürecek daha bilmiyorum

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Dün yine aynı konuşmalar "ben boşayamıyorsam sen git, acelen varsa sen boşa, sen istanbul a gezmeye git ben başımın çaresine bakarım. 7ay olmuş ne sevgisinden bahsediyorsun, tamam yarın giderim boşanmaya. "

Ne yapmaya çalışıyor hiç çözemiyorum. Gerçekten bıktım öyle ki artık yakıp yıkasım geliyor. Annemin alttan alttan baskıları, eşim dediğim adamın umursamazlığı doğruları kimsenin kabul etmeyişi ya ben çıkamıyorum işin içinden ne yapıcam. Gidip bir kabristana ağlayım saatlerce sonra kaybolayım kurtulur muyum. Yada kafayı mı yesem acaba deli oldum resmen saçmalıyorum, bilinç altını silemiyorum

Eşiniz size boş ol demişti, yanlış mı hatırlıyorum

Çözemiyorum ki, etrafımdaki herkes bekle diyor. O nasıl bekliyosa sende sabret diyor ama ben boş yere beklemek istemiyorum

aman hiç umursama mesaj atma arama sorma keyfine bak bekar hayatı gibi yaşa kendini kısıtlama neye kızıyorsa onu yap.mesela erkek arkadaşamı kızıyor çık gez umursadıkça kendilerini bir halt sanıyorlar

Çözemiyorum ki, etrafımdaki herkes bekle diyor. O nasıl bekliyosa sende sabret diyor ama ben boş yere beklemek istemiyorum
Herkes bana da bekle dedi.
Neden bekleniyorsa?
13 gün bekleyebildim.
13. gün açtım davayı.
Ne değişti,boşanmam birkaç ay daha geç oldu,boşuna zaman kaybı.
Etrafı niye dinliyorsun arkadaşım,evlilik senin,hayat senin. Kime ne?

Gene mi ayni konu? Gidip dava acamayan sevgili konu sahibi, elalemin ne dedigini onemsiyorsun da madem bizim basimiz kel mi bizim soylediklerimizi neden dinleyip dinleyip geciyorsun da uc gun sonra gene ayni konuyu aciyorsun?

Boşanmayın sakın,uzun uzun zaman geçsin.hem zaman armutları olgunlaştırır unutmayın.Sıkıldıkça gelin buraya aynı konuyu evirip çevirip yorum isteyingeçer gider zaman.zaman geçtikçe olgunlaşmış armudu yersiniz artık.bize de tadını anlatırsanız kafi.

Boşanınca kafamın rahat olacağını bilsem, gidip başvururum ama eşime sevginin aşkın dışında bir bağlılık hissediyorum hem her an ayrılacak gibi ayrıldığını düşününce kahroluyor gibi, acıyormuyum bağıölımıyım bilmiyorum. Zaten

İyi madem boşanma arkadaşım.
Adamın böyle kahrolmaları,duygu sömürüleri vs. ile kendi hayatını kuramazsın.
Yarın o birini bulur,açar davayı hem seni boşar hem de yeniden evlenir.
Sen oturup karşıdan izlersin artık.

Bu adam 7 aydır sizden ayrı yaşıyor, siz iletişime geçmezseniz arayıp sormuyor, yanlış mı anlamadım?

Boşanmazsanız ne olacak peki? Adamın uzaktan aşkı depreşir evine geri döner mi sizce?

Evi terk etme sebebi neydi bu arada?

Ben anlamadım. Eşini seviyormusun, kaç aylık evlisiniz. Ailen ne diyor, adam calışıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…