Ne kadar sürecek daha bilmiyorum

İyi madem boşanma arkadaşım.
Adamın böyle kahrolmaları,duygu sömürüleri vs. ile kendi hayatını kuramazsın.
Yarın o birini bulur,açar davayı hem seni boşar hem de yeniden evlenir.
Sen oturup karşıdan izlersin artık.
İzlemek mi... Çocukça bir öfkesi var geçmeyen, sırf beni kovduğu için sabah kendine kovduğu için gittiğimi söylediğinden, halbuki sorun çözülsün istedim bekledim ama çekemiyormuş yapamıyormuş bekliyorum gitsin boşasın boşayabiliyorsa ben maneviyat konularına girmek istemiyorum, onu öyle böyle sevmedim.

4 yıl. Sen yaşıyorsun kötüyse döndüremezsin diyorlar ama yastık değişmeyle baht da değişmez diyorlar
yavrum benım degısmez bu adam. mutsuzsan nie devam ediorsun. benım şimdiki aklım olsa ılk sorunda cıkar giderdim anaım evıne. O kadar cok gittiki benden. 7 sinde ne ise 70 de aynı. o catının altındaki sensin. Nie sıkıntı cekıosun, nıe heba edıosun kendını. yazık gunah, sende ana evladısın. Allah yardım etsin.

4 yıl. Sen yaşıyorsun kötüyse döndüremezsin diyorlar ama yastık değişmeyle baht da değişmez diyorlar
Öyle bir değişir ki baht bilemezsin.
Allahımın gücü öyle büyük ki...
Öyle güzel kapılar açılır ki yeter ki sen de çabala,bol bol dua et.
Ancak aynı yastıkta takılıp kalırsan o aynı bahtta kalırsın elbet.

e boşan sende bacım kendinle zorun mu var? 4 senede düzelmeyen adam düzelmez. elalemin lafına takıp kendi hayatını hiç etme.

Adama bir şey olmaz valla. 60 yaşındaki erkeklerin yanında 20lik kızlar, yalan mı? Biraz para kazanırsa şimdiden de bulur.

Siz daha boşanacaksınız, bu günlerin yasını tutacaksınız, sonra yeni birisine güvenebilir miyim diye düşüneceksiniz, üstüne sevgili bulacaksınız ve sevgili olacaksınız; ohooo temizinden 4-5 sene yapar bunlar, adama yine bir şey olmaz.

Vaktini pervazsızca nasıl heba eder bir insan?

Yavrum sen beklerken bak asya dedi diyeceksin adam ya gidip imam nikahli evlenecek yada nisan takacklar bu yüzden uzatma onla konuş versin mahkemeye

Back
X