ne kadar zamanda geçer??

benim işim zor o zaman çünkü hala seviyorum ama dediğiniz gibi olmayacağını anladım artk o kadar yaşattıklarindan sonra ☹️ insallah en kısa zamanda geçer
Bende aynı durumdayım. İliklerime kadar nefret ediyorum ,affedilmeuecek şeyler yaptı bana .ama derinlerde bi yerlerde bende seviyorum. Sarıldık öpüştük ayrıldık resmen😭 ben yeni doğum yaptığım için evde kaldım. Evin her köşesi her eşyası her tarafı anılar...
Ama çoo huzurluyum evde olup huzurumu kaçırıyordu. Şimdi bebişten aklıma da az geliyor.
Zor ve sancılı bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Boşanıyorum.. iki gün önce evden taşındım daha davayı açmadık. yaşadıklarım ağır şeylerdi nefret ettirdi kendinden ama hala içim sızlıyo.sanki hiç geçmeyecek gibi. bu durum geçer mi ne zaman geçer yaşayanlar var mı???
Yaşamadım ama en kötü şeylerin bile acısının geçtiğini biliyorum bi süre kendini çok kötü hissedersin ama sakinlikle birlikte acısı üzüntüsü hafifler emin ol

Bende aynı durumdayım. İliklerime kadar nefret ediyorum ,affedilmeuecek şeyler yaptı bana .ama derinlerde bi yerlerde bende seviyorum. Sarıldık öpüştük ayrıldık resmen😭 ben yeni doğum yaptığım için evde kaldım. Evin her köşesi her eşyası her tarafı anılar...
Ama çoo huzurluyum evde olup huzurumu kaçırıyordu. Şimdi bebişten aklıma da az geliyor.
Zor ve sancılı bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
bende az çok neler yaşadığımı Bi başka konuda yazdım. onun yaptıklarına ragmen eski yaşanmışlıkları anımsayıp Bi yandan yalanmış deyip Bi yandan da o anlarda kendi hissettiğim mutluluğu özlüyorum onu değil kesinlikle. yeni olduğu için sanırım yine de boşluk vr içimde ne düşüncem bilmiyorum Bi öyle bi böyle duygu karmaşası işte geçer inşallah hepimizinki 🤲🤲

Back
X