ne kadar zamanda hamiş kalabildiniz..?

tam iki yıl oldu..pcos olduğun için sorun var adetlerimde ve yumurtlamamda...hala beklemekteyim..tedaviyide bıraktım..nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum..2 aydır adet olmadım gene..
ama sizler benm gibi yapmayın.tedavinize ara vermeyin..benim bedenim ve ruhum bu tempoya ayak uyduramadı.çok çöküşler yaşadım umutsuzluklar..artık o kadar takmıyorum..olursa olur napayım artık?kafaya takarak olmuyo bu işler..allahım herkesin yardımcısı olsun

dogum kontrol hapini 9 ay kullandim evlendikten hemen sonra basladim yani. biraktigim andan itibaren 3 ay sonra yaklasik 3 bucuk ay hamile kaldim..simdi 21 haftalik hamileyim..Allah hakeden herkese nasip etsin:)

4 yıldır evliyim 3 yıl korunduk son 1 yıl korunmayı bıraktım tam doktora gitmeyi düşündüğüm sıralarda hamile kaldım Allaha şükür 9 haftalık hamileyim Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Dün akşam öğrendim hamile olduğumu 1 yıldır evliyim hiç beklemediğim bir anda oldu düşünmüyordum çünkü, normalde korunuyorduk bir iki kere korunmadık sadece, eşim korunuyordu ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım kaç haftalık olduğunu bilmiyorum bu gün doktora gideceğim inşallah bir problem yoktur. şaşkınım isteyen herkese nasipetsin allah

korunmayı bıraktıkdan 2 ay sonra hamile kaldım ,ama ben ilaç felan almadım hiç belkide o yüzden hemen olmuş olabilir ama ben o iki ayda bile stresliyden

kızlar evlenir evlenmez haöile kalmak için bi yönetm var mı yaa hemen istiyosam asla hap yada korunma yollarına girmemek lazım dimi

hiç korundun mu canım ilk evlendiğin yıllarda kornuyommuydun

Korunmayı bıraktıktan 2,5 ay sonra hamile kaldım ama tutunamadı, düşükle sonuçlandı.
Düşükten sonra da 3 kez adet gördüm, sonra hamile kaldım Allahın izniyle...

hiç korundun mu canım ilk evlendiğin yıllarda kornuyommuydun

hayır canm..dkh 2ay kullandım oda düzensizlik için vermişti.sonra bebek istiyom diye dr.bıraktı.sonra ne adetim düzene girdi nede yumurtlamam.zaten evlenmedende böyleydi durumum..artk bebek sevdasınıda bıraktımçtek derdim her ay herkes gibi adet olabilmek

evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım..dğumdan sonra spiralle korundm şimdi çıkarttırdım bat 28 haziran bakalım bebek olacakmı?

spiral çıktıktan nekadr sonra hamile kalınıyo?

3 aylık evliydim. eşim korunuyordu. ona dedim ki bu ay yumurtlama günümde korunmadan ilişkiye girelim ben bebek istiyorum dedim o da tamam bende istiyorum dedi. o ay yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik ve sonraki ay adet olmadım. sağlıkçı olarak genel kuralları biliyordum zaten ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmadım. bel altıma yastık koyarak yükselttim ve yarım saat kadar yattım. yumurtlama günlerini iyi hesapladım ve gün aşırı ilişkiye girdim. gerisi allaha kalmıştı. o nasip etti ve oldu. darısı bütün isteyenlerin başına...

çok şükür bende istediğim ay hemen hamile kaldım...5 yılımıza hayalimdeki gibi bebekli giricez bu ayın 20sinde evlilik yıldönümüm inş..darısı tüm isteyenlerin başına..rabbim çok uğraştırmadı bizi çok şükürr..

1 sene DKH kullandım. Bıraktığım ay hamile kaldım. Malesef 10haftalıkken düşük yaptım. 2 ay korunduk ve 3. ay tekrar hamile kaldım... şuan 22+2 yim
Allahım hiç kimseye aratmasın herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…