• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar zekisin

Sen kendone bak derdim bir de gece boyu tripcan olurdum. Hatta ertesi gunlerde de tripcan olmaya devam ederdim hic kusura bakmasin hayati ona dar ederdim ister istemez, konuşurken düşünecekti. Aşağılamış demekki seni ki agirina gitmis ve bize sormussun. Basit konu olmadigi belli... mümkün mertebe trip at cekinme.

Konuya göre değişir. Hani bazen uyanıklık yaparsın yaaa nekadar zekisin sen denir. Burda anlam çok uyanıksın ama yemezler gibi dir.

Birde bir konuya yanlış yorum yaparsın. O yanlışı yüzüne vurmak için. nekadar zekisin sen öyle diyerek sana aptal demeye çalışır sevimli haliyle.

2. Kötü olan. Ben böyle bir durumda direkt onu seninle evlenerek tescilledim derim:)

bariz ironidir. basbasa da solememesi gerekeni bir de topluluk icinde solemesini o an orda gole cewiririm. rahat edemem

Gözlerini devirerek demişse oyarım gözlerini,şaka ile karıştırmışsa şaka ile laf sokardım karıştırıp.
Kimin yanında olduğumuza göre de değişir.
Saka ile soyledi aninda laf soyleme becerim yoktur cevap vermedim sonra sunu deseydim orda diye düşündüm her zamanki gibi.

bariz ironidir. basbasa da solememesi gerekeni bir de topluluk icinde solemesini o an orda gole cewiririm. rahat edemem
Soylemedim de ben buna darıldım diye. Abartıyor muyum diye düşündüm. Kendime söz vermistim halbuki hoşuma gitmeyen bir sey yapılırsa anında soyleyecegime dair..

Konuya göre değişir. Hani bazen uyanıklık yaparsın yaaa nekadar zekisin sen denir. Burda anlam çok uyanıksın ama yemezler gibi dir.

Birde bir konuya yanlış yorum yaparsın. O yanlışı yüzüne vurmak için. nekadar zekisin sen öyle diyerek sana aptal demeye çalışır sevimli haliyle.

2. Kötü olan. Ben böyle bir durumda direkt onu seninle evlenerek tescilledim derim:)
Ortaya karışık söyledi ikisinden de biraz

biri sorsa hiç değilim ama tek şeyden eminim bunu sana sormayacak kadar senden zekiyim derim

Soylemedim de ben buna darıldım diye. Abartıyor muyum diye düşündüm. Kendime söz vermistim halbuki hoşuma gitmeyen bir sey yapılırsa anında soyleyecegime dair..
ben de senin suan ne kadar zeki oldugunu farkettim demeniz de bir ironi. belki o an algilamazdi ama sonra illa ki duserdi. en hafif karsilik bu.

Siz ona deseydiniz tepkisi nasıl olurdu?
Eşime dediğimi düşündüm.. korktum..
Eşimin bana dediğini düşündüm.. yine korktum:)
Kimi insan çok dikkat eder sakasina bile..
Kimi çok rahattır..
2ci grupta ise esiniz huyu böyle diyip iyi bi uyarı çekin derim..
Samimi olduğumuz kisiler oldugundan güler geçerdi sanırım ama normalde büyük tepki verir tabiiki. Ama benim yeni tanıdıklarım onun dostları sonucta.

Ben kızarım anında modum düşer yüzüme de yansır. o an bi şey diyemediysem de sonra hesabını sorarım. insan içinde söylenen laflara çok takılırım çünkü eşler çevredeki saygınlıklarını birbirlerine olan saygılarıyla kazanır bence. o size bu lafı der yarın onu duyan başkası da buna cürret eder. çok yanlış.

Ben kızarım anında modum düşer yüzüme de yansır. o an bi şey diyemediysem de sonra hesabını sorarım. insan içinde söylenen laflara çok takılırım çünkü eşler çevredeki saygınlıklarını birbirlerine olan saygılarıyla kazanır bence. o size bu lafı der yarın onu duyan başkası da buna cürret eder. çok yanlış.
Bende ayni senin gibiyim ..sinirden ölürüm ama insan icinde pek caktirmam sonra ama canini okurum

Aaa evet bunu anlamakta zeka gerektirir yani sende de bi zeka pırıltısı gördüm aferin derdim :KK53:
Sonra da hiçbişey olmamış gibi davranırdım :KK49:

Esiniz başkalarının yaninda sakalasirken size "ne kadar zekisin" dese bozulur muydunuz? Ben bozuldum da :KK12: cok mu hassasım?
Bozulmaya gerek yok, eşiniz sizi küçümsemek için mi öyle dedi, yine bozulmaya gerek yok, hazır cevap olun, ne kadar zekisin diyen eşe elbette zekiyim çünkü kocam zeki, zeki olmasam senin gibi zeka küpünle evlenmezdim gibi cevaplar verin, o mesajı alır Hoppa

size bu soruyu soran birine sinirlenmemek sakin ama oturaklı bir cevap vermek gerekir
sinirlenirseniz bu konuda kendinizi karşınızdakinin sizi düşürmek istediği kötü durum amacına ulaşmış olabilir

Back
X