Ne Kadarda Safımm

Yazdim sildim gercekten sizin gibi bi eltim olmaz insallah bir tane kaynim var karisina degil arayip bana yalvarsa yok ev bakalim diye ustelese kimseye birakmam ben haddini bildiririm ona herkes yerini sınırını bilecek!!

İşten çıktık çok yorgunuz valla sağolun ev bizce şöyle böyle ama son karar sizin bize müsade lütfen kusura bakmayın derim eğer çok ısrar edilirse eşimin hatrına giderim ama bir daha da bu son olsun derim eşime. Olay nasıl bu kadar çirkinleşti ? İki tarafta diğerini idare etmiyor muhtemelen.

Fikirlerinize önem veriyorlarmış ki sizide çağırmışlar. Sonra da beğendikleri ev hakkında konuşalım diye evlerine davet etmişler. Ben bunlarda hiçbir art niyet görmedim aksine gayet yakın, samimi istekler bunlar.

Burada suçlu olan siz ve eşiniz. Niye o kadar nazlandınız? Ya baştan ev bakmayı kabul etmeyecektiniz yada sonuçlanana kadar yanlarında olacaktınız.

Börek göndermekteki amacınız nedir, onuda anlamadım.

Yani kısaca elti ve kayın değil, sorun sizde

Kaynınız belli ki gorusmek istiyormuş ıcıne sınmemıs evı bahane etmıs
Madem bu kadar istemiyorsunuz en bastan net davransaydınız
Gercekten ne dıye insanlar size ısrar ediyor net sekılde isimiz var ya da Bızım ne isimiz var dersınız
elti bunalmıs bu muhabbetten ısrardan uzatma demıs size
sızde ters konusunca oda karsılıgını vermıs birde bayagı yanlıs cumleler kurulmuş ustelık boyle konustugunuz kısıye borek gondermıssınız bence sizinki daha tuhaf madem oyle ne dıye daha borek yaptınız gorusmek istemiyorsanız gorusmeyın

hahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Kiskanmissiniz resmen .
Ev bakmaya gittiniz diye sanki dünyaları vermiş gibi tavırlara girip, davet edildiğiniz yakin akrabalariniza yine hoş olmayan üstten üstten bir tavırla cevap vermişsiniz.

Ettiniz bastan sona haklı.

hahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Kesin kıskanmıssınız su cumlenızden belli

İyi niyetli insan o yoruma aman herkesin evi ayrı yolu ayrı gorusmuyorum bile der gecerdi, siz bodrum kat dıye Kucuk gormussunuz
Elti gayet ozguvenlı ve mutlu sızın Kucuk gordugunuz bodrum kat ıcın fıkrınızı onemsemıs

Kaynım bana yalvardi, kaynımın karısına degilde bana sorması , karısını aramayın benı araması yalvarması...

Bu cümleleriniz nasıl basit Aman Allahım şok oldum okuyunca . Insallah bütün aile sizin gerçek kalbinizi ve yüzünüzü görür.
Allahta sizin kalbinize göre verir merak etmeyin.

İyilik yapmak enayilik değildir.. Teşekkür etmez ise bir daha yapmazsın olur biter kafanda büyütmemelisin.

Yaa, karısından çok size soran, yalvaran kaynınızın beğenmediğiniz evi almış olması ne kadar ayıp olmuş, tüh.

Şu mesajınız ne kadar "saf" olduğunuzun kanıtıdır.

Kv kayın ısrarı yuzunden gitmek istemediğiniz yere gitmişsiniz. Boşuna gereksiz tartışmalar doğmuş . Zaten görüşmüyormuşsunyz şimdi kıskandı modu olacak .. bi de börek göndermişsiniz zaten haz almıyorsunuz ne gerek vardı ki şimdi. Mesafe iyidir. Ben yapmıyorum aramıyorum kimse de yapmıyor aramıyor umurumda da değil açıkçası. Bende taşınacağım mesela görümce eşi taşınma esnasında ara dedi tamam dedim ama hep böyle oluyor ara tamam mu tamam ama aramam etmem o telaşta aklıma gelmez zaten işte abisinin yanında söyler genelde :) çözdüyseniz eltinizi neden zeytin dalı uzatıyırsunuz..

Felan değil falan...
büyüklük bende kalsın değil, yarın benim de işim düşerse börek yollayanım olsun...

Valla bence hiç saf değilsiniz hatta baya baya kurnazsınız şu börek yapma olayına kadar haklıydınız ama gaza maza gelip yapmamışsınız basbaya böyle ay ben ne safım bak nankörlük yapıyorlar ama demek için yapmışsınız ben kendi keyfime 1 tepsi börek yapmam o bir tepsi boyunca mı gaza gelmiş haldeydiniz ilginç

Konusulan kelimeler karsilikli agir laflar.

Katılıyorum
Kendi ailemiz olsa koşa koşa gideriz
Eş ailesi olunca pençe çıkarma moduna giriyorlar hemen

Ablacım sen de safsan..

Adamların evini görmek istemiyordun niye akıl verdin şu bu alın diye?

Eltiye niye terbiyesiz diye çıkıştın ?

Böreği işin düşer diye mi yaptın doğru söyle?

Evi bodrum kat diye küçümseme sebebin ne hayırdır?

Kv kayınbirader insan yerine koymuş çağırmış, bu hikayedeki en az saf da sensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…