- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Yazdim sildim gercekten sizin gibi bi eltim olmaz insallah bir tane kaynim var karisina degil arayip bana yalvarsa yok ev bakalim diye ustelese kimseye birakmam ben haddini bildiririm ona herkes yerini sınırını bilecek!!Bu ev güzelmiş dediğim hiçbir evi almadılar malesef. bunu beğenmedim bodrum kat abi üst kat alma akar alt kat alma kokar dedim. ısrarla bunu beğendiler. bodrum kat derkende aslında bunu ima etmek istedim. bu arada kötü yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum. bu ev almaya olayından bir kaç gün önce kaynımla eşim köye gittiler.eltim ben kaynanam aynı evde 2 gün kaldık. eşim sürekli beni arıyor mesaj atıyor. eltim kaynımı aradı.sen beni neden aramıyorsun senin çolugun cocugun yokmu diye bizim yanımızda adama bagırdı.eve baktıgımız günde tartışmışlardı. aramam aramam beni böyle kabulleneceksin diye. kaynımda bana illa gel diye yalvarıncaa onun zoruna giden buydu aslında. karısına değilde bana sorması. karısını aramayıp beni araması yalvarması. benim kimseyi kıskandıgım felan yok. kıskanan kendını bariz belli etti. börek göndermemdeki amaçta yüz yüze bakıyoruz. dünya bir günlük değil küsmenin manası yok büyüklük bende kalsındı amaç. kımseyi küçümsemek felan değil
Guzel bacim ben kendi icimde gurbeti yaşıyorum.bencede sevin yakın olmak büyük felaket çünkü
Kiskanmissiniz resmenhahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Ayy cok güldüm ve katılıyorum kesinlikleeeKıskançlığı belli olmasın diye. Bir de ne aldılar ne ettiler görmesi lazım.
Kesin kıskanmıssınız su cumlenızden bellihahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Bu ev güzelmiş dediğim hiçbir evi almadılar malesef. bunu beğenmedim bodrum kat abi üst kat alma akar alt kat alma kokar dedim. ısrarla bunu beğendiler. bodrum kat derkende aslında bunu ima etmek istedim. bu arada kötü yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum. bu ev almaya olayından bir kaç gün önce kaynımla eşim köye gittiler.eltim ben kaynanam aynı evde 2 gün kaldık. eşim sürekli beni arıyor mesaj atıyor. eltim kaynımı aradı.sen beni neden aramıyorsun senin çolugun cocugun yokmu diye bizim yanımızda adama bagırdı.eve baktıgımız günde tartışmışlardı. aramam aramam beni böyle kabulleneceksin diye. kaynımda bana illa gel diye yalvarıncaa onun zoruna giden buydu aslında. karısına değilde bana sorması. karısını aramayıp beni araması yalvarması. benim kimseyi kıskandıgım felan yok. kıskanan kendını bariz belli etti. börek göndermemdeki amaçta yüz yüze bakıyoruz. dünya bir günlük değil küsmenin manası yok büyüklük bende kalsındı amaç. kımseyi küçümsemek felan değil
Yaa, karısından çok size soran, yalvaran kaynınızın beğenmediğiniz evi almış olması ne kadar ayıp olmuş, tüh.Bu ev güzelmiş dediğim hiçbir evi almadılar malesef. bunu beğenmedim bodrum kat abi üst kat alma akar alt kat alma kokar dedim. ısrarla bunu beğendiler. bodrum kat derkende aslında bunu ima etmek istedim. bu arada kötü yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum. bu ev almaya olayından bir kaç gün önce kaynımla eşim köye gittiler.eltim ben kaynanam aynı evde 2 gün kaldık. eşim sürekli beni arıyor mesaj atıyor. eltim kaynımı aradı.sen beni neden aramıyorsun senin çolugun cocugun yokmu diye bizim yanımızda adama bagırdı.eve baktıgımız günde tartışmışlardı. aramam aramam beni böyle kabulleneceksin diye. kaynımda bana illa gel diye yalvarıncaa onun zoruna giden buydu aslında. karısına değilde bana sorması. karısını aramayıp beni araması yalvarması. benim kimseyi kıskandıgım felan yok. kıskanan kendını bariz belli etti. börek göndermemdeki amaçta yüz yüze bakıyoruz. dünya bir günlük değil küsmenin manası yok büyüklük bende kalsındı amaç. kımseyi küçümsemek felan değil
Felan değil falan...Bu ev güzelmiş dediğim hiçbir evi almadılar malesef. bunu beğenmedim bodrum kat abi üst kat alma akar alt kat alma kokar dedim. ısrarla bunu beğendiler. bodrum kat derkende aslında bunu ima etmek istedim. bu arada kötü yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum. bu ev almaya olayından bir kaç gün önce kaynımla eşim köye gittiler.eltim ben kaynanam aynı evde 2 gün kaldık. eşim sürekli beni arıyor mesaj atıyor. eltim kaynımı aradı.sen beni neden aramıyorsun senin çolugun cocugun yokmu diye bizim yanımızda adama bagırdı.eve baktıgımız günde tartışmışlardı. aramam aramam beni böyle kabulleneceksin diye. kaynımda bana illa gel diye yalvarıncaa onun zoruna giden buydu aslında. karısına değilde bana sorması. karısını aramayıp beni araması yalvarması. benim kimseyi kıskandıgım felan yok. kıskanan kendını bariz belli etti. börek göndermemdeki amaçta yüz yüze bakıyoruz. dünya bir günlük değil küsmenin manası yok büyüklük bende kalsındı amaç. kımseyi küçümsemek felan değil
Bence siz kaostan hoşlanıyosunuz. Nickiniz bile aile ilişkilerinizin nasıl olduğunu gösterir nitelikte. Eltinize yaptığınız da oldukça çirkin, haksızsınız.hahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Valla bence hiç saf değilsiniz hatta baya baya kurnazsınız şu börek yapma olayına kadar haklıydınız ama gaza maza gelip yapmamışsınız basbaya böyle ay ben ne safım bak nankörlük yapıyorlar ama demek için yapmışsınız ben kendi keyfime 1 tepsi börek yapmam o bir tepsi boyunca mı gaza gelmiş haldeydiniz ilginçArkadaşlar Merhaba
Benim bir eltim var olmaz olasıca
Eltim evini satılığa çıkardı yeni bir ev almak için. Ev arayışındayken kaynım ve kaynanam sürekli bizi arıyorlardı gelin sizde eve bakın fikir verin diye sanki kendi zevkleri yokmuş gibi,:)
Biz gitmek istemedikçe sürekli rahatsız ediyorlardı. Birkaç kez gittik. En son bir eve gittiğimizde evi çok beğendiler. Karar vermek için gelin bize gidelim orda konuşalım dedi kaynım. Bende ev sizin zevk sizin abi dedım almak istiyorsanız diye. Kaç km öteye yürümek zor geldi. İşten çıkıp birde peşlerinde koştururken.kaynım ve kaynanam çok yalvardılar gidelim diye. Eşim ve ben istemedik gitmek.
Eltim dönüp siz bilirsiniz gelmek istemiyorsanız dedi. Ne yalvartıyorsunuz insanlara kendinizi dedi. Bende sana ne oluyor senmi yalvarıyorsun diye tepki verdim. Buraya kadar geldik eve gelmek istemiyorum dedim. Kim sana yalvarıyor gel benimle ev bak diye dedi. Bende bütün ipler koptu haliye. Doğru söylüyorsun eşeklik bende çalışıp geliyorum birde sana ev bakıyorum dedim. Terbiyesiz dedim döndüm arkamı evime gittim. Bir aya yakındır görüşmüyordum ben eltimle. Bugun ev temiziği yapılacakmış. Yemek felan yapmasınlar diye bir anda gaza gelip 1 tepsi börek yolladım evlerine ama çok pişman oldum.benim numaramı silen bir insana. Benim yaptığım bir çok seye nankörlük yapan bir insana niye yaptım dedim kendi kendıme.kendımi çok enayi gibi görüyorum.
Konusulan kelimeler karsilikli agir laflar.Arkadaşlar Merhaba
Benim bir eltim var olmaz olasıca
Eltim evini satılığa çıkardı yeni bir ev almak için. Ev arayışındayken kaynım ve kaynanam sürekli bizi arıyorlardı gelin sizde eve bakın fikir verin diye sanki kendi zevkleri yokmuş gibi,:)
Biz gitmek istemedikçe sürekli rahatsız ediyorlardı. Birkaç kez gittik. En son bir eve gittiğimizde evi çok beğendiler. Karar vermek için gelin bize gidelim orda konuşalım dedi kaynım. Bende ev sizin zevk sizin abi dedım almak istiyorsanız diye. Kaç km öteye yürümek zor geldi. İşten çıkıp birde peşlerinde koştururken.kaynım ve kaynanam çok yalvardılar gidelim diye. Eşim ve ben istemedik gitmek.
Eltim dönüp siz bilirsiniz gelmek istemiyorsanız dedi. Ne yalvartıyorsunuz insanlara kendinizi dedi. Bende sana ne oluyor senmi yalvarıyorsun diye tepki verdim. Buraya kadar geldik eve gelmek istemiyorum dedim. Kim sana yalvarıyor gel benimle ev bak diye dedi. Bende bütün ipler koptu haliye. Doğru söylüyorsun eşeklik bende çalışıp geliyorum birde sana ev bakıyorum dedim. Terbiyesiz dedim döndüm arkamı evime gittim. Bir aya yakındır görüşmüyordum ben eltimle. Bugun ev temiziği yapılacakmış. Yemek felan yapmasınlar diye bir anda gaza gelip 1 tepsi börek yolladım evlerine ama çok pişman oldum.benim numaramı silen bir insana. Benim yaptığım bir çok seye nankörlük yapan bir insana niye yaptım dedim kendi kendıme.kendımi çok enayi gibi görüyorum.
Ev alırken sadece zevke göre seçim yapılmaz. Birçok önemli husus var. Evin cephesi, konumu, bulunduğu kat, izolasyonu, depreme dayanıklı olup olmadığı, ısıtma sistemi vs.
Kayınbiraderiniz tecrübeli birinin yardımına ihtiyaç duymuş olmalı. Keşke biraz anlayış gösterseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?