ne kadari aldatilmak

sanırım ben anladım, arkadaş sanırım aldatmak nedir, ne değildir? onu masaya yatırmak istemiş ......

eğer öyleyse ben kendi yorumumu yazayım......
bence bir kadın veya erkeğin başkasına gönlünün kaymasıdır aldatmak....bakın gözü demiyorum gönlü diyorum......
erkeğin gözü ister istemez açık giyinmiş birini görür bu evrim ile alakalı birşey yani.....yapacak birşey yok....bizlerde bakıyoruz yalan mı şimdi =)

ama sakın isteyerek ve bilinçli birine, öküzün trene baktığı gibi bakmak ile karıştırılmasın! sadece görmekten bahsettim....
bu şekil bakanlar bir "arayış" içindedir demek , aman dikkat, uygun birini bulduğunda aldatacaktır :50:
ama hani yolda gezerken önünden biri geçti gördü hiç sorun değil sakın da kıskançlık yapıp adamı şımartmayın ha bu hatayı ben yıllar önce yaptım, pişmanım ve artık asla yapmıyorum tabi iyi bir iş bulmam kendi paramı kazanıyor olmam yani kendi ayaklarımın üzerinde duruyor olmam bunda çok etkili....diğer türlü kendimi bağımlı gibi hissediyordum....şimdi çok farklı oldu herşey, hem ben de artık daha mutluyum eşimi de mutlu etmesini biliyorum artık hayatın tadını çıkarabiliyorum dilediğim gibi...

aman ne bileyim ya aldattı mı aldatacak mı ile de hayat geçmiyor be güzelim :37:
aldatırsa basarsın tekmeyi, alırsın tazminatını nafakanı oooh gel keyfim gel...ayrıca elimzi sallasak ellisi :52:

Son düzenleme:
sanırım ben anladım, arkadaş sanırım aldatmak nedir, ne değildir? onu masaya yatırmak istemiş ......

eğer öyleyse ben kendi yorumumu yazayım......
bence bir kadın veya erkeğin başkasına gönlünün kaymasıdır aldatmak....bakın gözü demiyorum gönlü diyorum......
erkeğin gözü ister istemez açık giyinmiş birini görür bu evrim ile alakalı birşey yani.....yapacak birşey yok....bizlerde bakıyoruz yalan mı şimdi =)

ama sakın isteyerek ve bilinçli birine, öküzün trene baktığı gibi bakmak ile karıştırılmasın! sadece görmekten bahsettim....
bu şekil bakanlar bir "arayış" içindedir demek , aman dikkat, uygun birini bulduğunda aldatacaktır :50:
ama hani yolda gezerken önünden biri geçti gördü hiç sorun değil sakın da kıskançlık yapıp adamı şımartmayın ha bu hatayı ben yıllar önce yaptım, pişmanım ve artık asla yapmıyorum tabi iyi bir iş bulmam kendi paramı kazanıyor olmam yani kendi ayaklarımın üzerinde duruyor olmam bunda çok etkili....diğer türlü kendimi bağımlı gibi hissediyordum....şimdi çok farklı oldu herşey, hem ben de artık daha mutluyum eşimi de mutlu etmesini biliyorum artık hayatın tadını çıkarabiliyorum dilediğim gibi...

aman ne bileyim ya aldattı mı aldatacak mı ile de hayat geçmiyor be güzelim :37:
aldatırsa basarsın tekmeyi, alırsın tazminatını nafakanı oooh gel keyfim gel...ayrıca elimzi sallasak ellisi :52:

ne güzel yazmissin kiz...
elimi sallasam ellisi. valla kafa yormaya hayati zehir etmeye gerek yok..
ben merak ettim ondan sordum.
yani mesela eski sevgilisini düsündü veya aklindan gecti gönlü kaymismidir?

Ne enteresan sorular geliyor yahu
Bisey anladiysam arap olayim :37:

hayatin icinden sorular. yada kafamin icindenmi desem ;))
sen arap olma ben sana yine anlatayim.
yani demek istedimki ne yaparsa aldatmis sayilir. yani illaki baska bi kadinla ayni yataktami olmasi lazim yada aklina getirmesi yetermi. bu konuda düsüncelerinizi merak ettim..

kişiden kişiye göre değişir aslında bu sorunun cevabı.
kimi düşünmeyi bakmayı bile aldatmak sayar, kimisi de insanın aklına gelebilir bunun için yuva yıkılmaz der yoluna bakar.

evlilik öncesi cinsellik doğru mudur gibi bir soru yani :)
ortak bir cevap çıkacağını pek sanmıyorum...

sizi böyle bir konuya iten bir durum olmalı, bu durumu iyice tartın..
kimseye göre değil size göre ne oluyor buna karar verin...

benim için aldatmak gönül bağı kurduysa gerçekleşir..
dönüp 3-5 kıza yolda izde güzel diye baktıysa aldattı demem.
ama bir kız vardır ki kendini ondan alamıyordur, sürekli onu düşünüyor, onla olmak istiyor hatta da oluyorsa eee artık aldatıyordur yani daha ne olsun :)

ne güzel yazmissin kiz...
elimi sallasam ellisi. valla kafa yormaya hayati zehir etmeye gerek yok..
ben merak ettim ondan sordum.
yani mesela eski sevgilisini düsündü veya aklindan gecti gönlü kaymismidir?

teşekkürler canım=)
ah şu eski sevgili mevzusu......

adı üstünde eski yani, eğer ondan kopamayacak kadar sevseydi, inan ki şuan senin değil de onun yanında olurdu......
ha tabi ki onu da sevmiştir zamanında, sevmese birlikte olmazdı, ama bu acı gerçeği kabul etmek lazım yani nasıl ki erkek arkadaşından önce senin de sevdiğin birileri olduysa onun da olmuştur.....
bu çok normal....eğer severek ayrıldılar mı diye düşünüyorsan
ve içinde bir şüphe varsa alırsın karşına konuşursun ondan da dürüstçe cevaplar aldığında sakın ha kendini yeme.....
hayat bu yani bugün senden ayrılıp sonra bambaşka biriyle de beraber olabilir, muhtemelen o kız da senin aklından geçirdiklerini geçirecek....
hepimiz aynıyız aslında...hiç farkımız yok biliyor musun :31: ben de ilk zamanlar eşime sormuştum kimlerle çıktın diye.....
o da dürüstçe cevapladı, ben tabi hemen araştırdım kimdir necidir diye :ssz: aklımdan da geçiriyorum kimbilir ne kadar güzeldir kızlar falan diye kıskançlık hat safhadaydı yani.....
aaaa birde fotolarını netten buldum baktım :53: "ulen bunlar mıydı senin sevgililerin , tüüüü senin kalıbına...." bende cillop gibi hatunlar bekliyorum tabi=)hem benden 10-12 yaş büyükler hemde çirkin buldum ne yalan söyleyeyim, öyle böyle değil ama :3:
ama güzel olsalar ne yazar kendimizi mi yiyecektik yani, oh onlar hayatlarını yaşasınlar sen hayatı kendne ve eşine zindan et, oldu mu şimdi !?

geçmişle boğuşanın "anı" da olmaz geleceği de.....

birde ufak bir tavsiye eskileri "solla" ;) neşeli bakımlı hoş ol......onların daha iyisi olduğun her alanda onlardan daha iyi olduğunu kendine söyle ve yap.....inan o zaman erkek arkadaşın için vazgeçilmez olursun...
zira her kadın aynıdır, ne kadar her kadın kendinin özel ve güzel veya farklı olduğunu düşünse de netice de aynıyız....
acı ama gerçek..... bu yüzden unutulamayan kadın yoktur, unutturamayan kadın vardır diyorum ;)
çünkü bir erkek daha güzelini, daha hayat dolusunu ve daha olumlusunu bulunca diğerini unutuuur gider.....

sakın bana unutamadıkları vardır veya ilk aşklar başkadır vs deme! zira hepsi bir peri masalından ibaret.......

Son düzenleme:
Back
X